Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1077. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.569
Cevap
409
Favori
713.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10751076107710781079
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. 75Q80D siparişimi verdim. Kurulum esnasında dikkat etmem gereken bir husus var mı? Televizyonu alınca mutlaka uygulamam gereken bir ayar var mı? Daha doğal ve gerçekçi bir görüntü istiyorum. Son olarak siparişi verdim ama q80d'yi nasıl bilirsiniz?

• Bir haftadır samsung kumandası abuk subuk takılmalar yaşatıyor. Şarjı tam. Sanki butonlara basınca algılaması çok geç gibi. Mesela youtube sağa 1 aşağı 2 kere bastım diyelim bir anda sağa 4-5 gidip aşağı 3-4 iniyor. Kumanda mı bozuk sizce? Reset yaptım ama gene aynı danki sinyalinde bir sıkıntı var. Cihazı 2023 başında aldım. 2023 sonunda kullanmaya başladım evlilikten dolayı çeyiz hibi oldu. 2 sene olmadı diyebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Görüntüden önce servis modunu açmalarını isteyin ve cihazın kullanıldığı süreye mutlaka bakın. Bir çok kez teşhir ürünü verildiğini duyduğumdan beri ilk buna bakarım.
    Ondan sonraki kurulumlar kolay.

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    ben philips hue için Almanya seçmiştim bölgeyi.
    Bu gelen 1661 güncellemesiyle dediğiniz gibi uygulamaları silmeme rağmen ana sayfadan uygulama bilgileri gitmiyor, bunun bir çözümü var mı?
    Bu arada monitörüm OneUI güncellemesi aldı onda uygulamaları silince ana manüdende gitti.

• fb33 F kullanıcısına yanıt
    Bu sürüm ayrıntılarını tam bilmiyorum hocam, bende 65qn90c var ve güncel sürüm 2020 yazıyor.
    Bende dediğim gibi depolama kısmından sil deyince uygulama da ana ekrandan siliniyor.
    Sizin durum Blr sonraki güncelleme işe düzelir diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2025 Samsung QN90F ilk inceleme sanırım..

COMPUTER BILDyoutube
    Der Samsung QN90F zeigte im Test keine nennenswerten Schwächen und überzeugte mit einem brillanten Bild und einer umfangreichen Ausstattung __________ #ComputerBild​​​​ ABONNIEREN: https://bit.ly/2PyMjvs​​​​ • Unsere WEBSEITE: https://www.computerbild.de/​​​​ • FACEBOOK | https://de-de.facebook.com/COMPUTERBILD​ • INSTAGRAM | https://www.instagram.com/computerbild • TWITTER | https://twitter.com/COMPUTERBILD
    https://www.youtube.com/watch?si=Cl_LRvAMrGERNI8f&v=PdjsS-hMAz8&feature=youtu.be
  • gladiator947 kullanıcısına yanıt

Hocam tv geldi. Servise, servis modunu açtırdım. 0 Hours yazıyordu. Ayrıca ekran testi yaptı. Ölü piksel gözükmüyor. Kenarlar çok hafif karanlık gibi geldi bana ama normal görüntülerde bir şey anlaşılmıyor.

Bir sorum olacak; bende Samsung'un soundbarı var. Tv'ye bağladım. Netflix uygulamasında sesin yüksekliği ve şiddetini düşük buldum. YouTube ve Apple Tv uygulamasından içerik izlediğim de ses daha yüksek ve kaliteli geldi. Özellikle Apple Tv'de farkı hissettim. Acaba Netflix uygulaması ile Samsung Soundbar arasında bir sıkıntı mı var. Bundan önceki televizyonum da Samsung idi. Onda böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung q80a manuel kanal ekleme ve ince ayar nasıl açılır acaba. D-Smart kanallar otomatik yüklü 12196 10400 frekans nat geo FX kanalları sinyal 38 kalite 0 diğer kanallarda sıkıntı yok
    Gece olunca sinyal yok sabah geliyor. Varmı bir fikri olan acaba. Bu frekans ı silip yeniden yüklemek istiyorum. Sizlerde de düşük sinyal sıkıntısı varmı

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Başarılı
  • Merhaba arkadaşlar. Q70 tv sahibiyim. Apple tv kumandasının tüm tuşları çalışırken bi ara ekrandan silindi. Tekrardan apple tv tanımladığımda kumandada sadece yön tuşları çalışmaya başladı. Ne yaptıysam çözemedim seri no yazınca da farklı ürünler çıkıyor macbook falan. Bunun bi çözümü varmıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

bende 50qn90a var. bu tv nin otomatik saat ayarı hep 7 dk geriden gidiyor. gerçekte saat 12.37 iken tv de saat 12.30 oluyor. manuel yapınca tv yi fişten kapatınca ayar sıfırlanıyor.

bunun çözümü var mı? valla epg yi kullanamaz oldum.

(bende 50qn90a var. bu tv nin otomatik saat ayarı hep 7 dk geriden gidiyor. gerçekte saat 12.37 iken tv de saat 12.30 oluyor. manuel yapınca tv yi fişten kapatınca ayar sıfırlanıyor.

bunun çözümü var mı? valla epg yi kullanamaz oldum.)

3-4 ay önce bu mesajı yazmıştım. cevap gelmedi. kendim de sorunu çözemedim.

artık 7 dk geriden değil 10 dk geriden gitmeye başladı.

bunun çözümü var mıdır? servis menü den halledebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 24 Mart 2025; 23:37:56 >

• Arkadaşlar tv de uygulama üzerinden dizi vs izlerken görme engelli modu oynayan sahneyi sesli olarak tarif ediyor. Bir türlü kapatamadım görme engeli modunu. Netten inceledim, menü-ayarlar-tüm ayarlar-genel ve gizlilik-erişilebilirlik-sesli kılavuz ayarları-sesli kılavuz-kapalı olmasına rağmen yine çalişiyor.

benmi yanlış yapıyorum veya başka bir yolu varmı. tv 65QN800D

• https://www.donanimhaber.com/netflix-yeni-hdr10-destegi-ile-gorsel-deneyimi-artiriyor--189384

Hadi gözümüz aydın ama av1 codecle diyor a serilerinden beri samsung tvlerin av1 codec desteği var hatta t serilerinde de var diyor bazı siteler

Netflix tarafından geç gelen bir uygulama ama geç olsun da güç olmasın derler

• Selamlar 65qn800d modeli ile Samsung kullanıcıları na katildim iki sorum olacak eskikullanicilara wifi ile 1000 mgb olan internetim Tv'de 80-90 aliyor Samsung normal ihtiyaç kadarını alır dedi doğrumu diğer konuda resimdeki arayüz görünüyordu Samsung sitesimde bende böyle bir arayüz nasıl ayarlanıyor Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• Bu şekilde çıkıyor bende Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• Tncy22 T kullanıcısına yanıt
    Önce yazılım güncellemesi yapmalısınız...

Soldaki birçok özellik Türkiye'ye kapalı o kısmı o kadar dolu göremezsiniz...

Uygulama yükledikçe ve cihaz bağladıkça Smart Hub coşuyor, kataloğumsu bir görüntüye kavuşuyor...

Mesela ortadaki flow kısmına doğrudan televizyona uydu bağladıysanız kanallar sıralanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 26 Mart 2025; 11:53:43 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Amazonda yıllardır var 10+ zaten

https://sammyhub.com/2021/11/19/samsung-tvs-with-av1-codec-support/

• Slm yukarıdaki sorunumla ilgili olarak güncelleme yaptim ama zaten yazılım güncel diyor sizlerde ana ekran nasıl yeni ekran buysa Samsung ileri gideceine geri gidiyor
    Ayrıca Xbox pas bulut uygulaması da var deniyordu onuda hiç goremedim Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• Herkese Merhaba,
    65QN800D ile aranıza katılmış bulunuyorum.
    Genelde digiturk üzerinden tv yayınları izliyoruz.
    Renk ayarlarını bir türlü istediğim düzeyde yapamadım.
    Akıllı mod açık, enerji tasarrufu ve parlaklık kısımlarını kapattım. Renk ton vs.ayarları ile oynuyorum ancak ekran ya çok kırmızı ya da çok soluk oluyor. Önereceğiniz tv ayarları varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
    Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10751076107710781079
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.