Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eger Masada Kullanıyorsan Bilgisayarını Ek Küçük Klavyeler var ve Çokda Bi Para Deil Ben Onu Kullanıorum ve çok Rahat.

Peerless_1@
    Evet ya...Özellikle Windows Kenar Çubuğu Çok Geç Geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarsis -- 12 Şubat 2010; 11:11:32 >
  • selamlar windows 7 professional kurdum ancak çok komik ve çok ilginç bi sorunla karşılaştım

samsung r 520 fs01 kullanıyorum ilk önce dvd okuyucumu görmüyordu

bende intel storage matrix manager kurdum olay düzeldi bunu halletim ama

bilgisayarı açıyorum başlangıç sesi çalmıyor ve komikliği bundan sonra başlıyor

belli bi süre geçtikten sonra saatin yanındaki masaüstünü göstere tıklıyorum veeee

windows 7 başlangıç sesi çalmaya başlıyor

ses kartının en son sürümünü yükledim bi fayda etmedi aynı şeyi yapmaya devam ediyor

ve bilgisayar hoşgeldiniz ekranında acayip zaman kaybediyor. bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum :) (windows 7 90 günlük denem sürümünü kullandığımda böyle bi sorun yoktu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemancı1984 -- 22 Şubat 2010; 16:51:23 >

• Arkadaşlar bende fs02tr modeli var yaklaşık7-8 aydır kullanıyorum ve sistemin açılıp kendine gelmesi 50 saniyeyi geçmiyor.

İşletim sistemim windows 7 64bit Ultimate
  • @ardameco1984
    öncelikle kullandığınız işletim sistemi orjinal değil ve içerisinde oynanmış şeyler varsa böyle şeyler yaşanabilir.ayrıca güzel bir virüs taraması disk temizleme ve disk birleştirme yapmanızı daha sonra da açılışta çalışan gereksiz programları kapamanızı öneririm.disk temizleme için ccleaner ücretsiz ve güzel bir program kullanımı da çok basit zaten, birleştirme içinde O&O Defrag adlı program gayet güzel iş yaparaçılıştaki gereksiz programları da kapattığınız zaman bir miktar daha hızlanacaktır
  • onların hepsini denemiştim ama yine olmuyor sanki bişiler çakışıyor da ondan geç açılıyor ve başlangıç sesi masaüstümü göster simgesine tıklayınca geliyor ilginç bir sorun nedeni hala bilinmiyor
  • win xp kullanıyorum R520 cihazım. Ekran kartını bi türlü tanıtamadım sitesinden driverını indirdim ama kurduğum halde sonuç alamadım. İki çeşidi var anlamadımda zaten birini kuruyo tanımıyo bitanesini kuramıyorum 36.4 mb boyutu var tam ismide 8-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271 diye bi dosya doğrusu bu sanıyorum ama donanımınıza uygun sürücü bulunamadı gibisinden şeyler yazıyo yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar klavyemde bir problem var _?.

sanırım yeni bir klavye alacağım. Var olan klavyeyi nasıl sökeceğim hakkında fikri olan var mı? suana kadar 2-3 laptop klavyesi söktüm ama böylesini görmedim.
  • 520 01 tr modeline win 7 ultimate edition kurdum. dvd rom gorunmuyor . nasıl halledebilirim acaba.
  • 3d tasarım işleri ve oyun için ideal bir bilgisayarmıdır?Bu gün aldım ama değiştirme fırsatım var yoksa o fiyata daha iyileri varmı?
  • Gerçekten dvd okumasında sorun var craysis yarım saat oldu ama hala %27 lerde:S
  • benim win 7 ultimate sonra dvd sürücüsünü bile görmüyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzz42

benim win 7 ultimate sonra dvd sürücüsünü bile görmüyor.....

bende win 7 ultimate yüklü gayet sorunsuz çalışıyor.driver'ı yüklü mü acaba?isterseniz bir kontrol edin
  • İyice bir kurcaladım sağını solunu gerçekten fiyat ve performans laptobu.Güzel cihaz.Ancak dvd ye bir çözüm bulunması gerek

ramı 3 gb kullanması ve dvd ye sorun bulundumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Ressam -- 3 Mart 2010; 0:05:43 >
  • bilgisayarınıza herhangi bir windows 7 sürümü kurup dvd okuma ya da görememe sorununuz varsa google amcaya intel matrix storage driver yazın karşınıza çıkan ilk linke tıklayın ve indirin bilgisayarınızı bie iki kere tekrar başlatın sorununuzun halllolması lazım. bu arada win 7 realtek driverları ne yazık ki tam uyumlu değil o yüzden seste problem yaşayabilirsiniz.
  • Merhaba iyi akşamlar...Samsung r520 aldım fakat işletim sistemi bazında(Windows Vista Basic)bana çok yavaş geliyor acaba Microsoft Windows Xp(Orjinal) yüklesem garanti kapsamı dışındamı olur ve Ram'ı 4 GB olarak görürmü?Ve diyelim Xp yükledim tüm driverları bulabilecegim biyer varmı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan__izmir -- 4 Mart 2010; 19:45:44 >
  • bende yaklaşık 1yıldır np-r520 kullanıyorum bildiginiz üzere ramler 400mhz .Ramleri 800mhz olanlarla degiştiren biri varmı ?Birde ddr3 bu anakart takmamız mümkünmü gerçi ramlerin oldugu yeri açınca kocaman only ddr2 yazıyor fakat gene bi umut soruyım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan__izmir

Merhaba iyi akşamlar...Samsung r520 aldım fakat işletim sistemi bazında(Windows Vista Basic)bana çok yavaş geliyor acaba Microsoft Windows Xp(Orjinal) yüklesem garanti kapsamı dışındamı olur ve Ram'ı 4 GB olarak görürmü?Ve diyelim Xp yükledim tüm driverları bulabilecegim biyer varmı..?

Buradan bak kardeş warsa artık istediklerin

Ama Windows 7 yi yüklemeni tavsiye ederim hızlı olsun istiyorsan...

• quote:

Orijinalden alıntı: cankut90

bende yaklaşık 1yıldır np-r520 kullanıyorum bildiginiz üzere ramler 400mhz .Ramleri 800mhz olanlarla degiştiren biri varmı ?Birde ddr3 bu anakart takmamız mümkünmü gerçi ramlerin oldugu yeri açınca kocaman only ddr2 yazıyor fakat gene bi umut soruyım dedim

bence samsungu aramalısın daha kaliteli bilgi alırsın..
  • dvd okuması gerçekten çok yavaş

@ardameco1984
    o program hızlı okumayı sağlıyormu?
  • win7 de dvd görmüyor diyen arkadaşlar açılışta dvd görmemesi normal eğer kapağı açarasanız otomatik olarak sürücü belirecektir win 7 nin özelliği bu bende görmüyo sandım cd takayım dedim otomatik belirdi
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.