Şimdi Ara

Samsung R520 mi Hp pavilion dv6 1144 müü?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki leptop arasında kaldım içinden çıkamıyorum.Samsungun işlemcisi T serisi Hp nin ki ise P serisi Hp nin özellikleri işlemcisi hariç hepsi aynı tek fark hp deki işlemci P8700 ve 2.53 Samsung ise T6400 ve 2.00 ama arasında 600-700 milyonlukfark var fyat srun değil sizce hangısını almalıyım bna ardımcı olurmusunuz...

• Fiyat sorun değilse HP
    Çünkü işlemcileri arasındaki fark oldukça fazla
  • Ben de güçlü bir laptop arıyorum ekran kartı ATI 4650 olan, ama sanırım HP'lerin ısınma problemleri devam ediyor, o yüzden Samsung R522 düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Ben de güçlü bir laptop arıyorum ekran kartı ATI 4650 olan, ama sanırım HP'lerin ısınma problemleri devam ediyor, o yüzden Samsung R522 düşünüyorum.

Şu an ısınma sorunu pek yok.Zaten DV6 serisi DV5 serisinin makyajlanmış hali.Sadece Dv6 serisinin ekranı 15.6"
    Yaz sıcağından olabilir ama sistem bileşenleri güçlü olduğu için bir nebze ısınma görülebilir.En azından benim bilgisayardan daha az ısınacağı kesin.Hem P serisi işlemcili hem de 55 nm ekran kartlı.Eğer ısınma görülürse 20-25 tl soğutucu alınarak halledilebilir.Ben de öyle yaptım zaten yazın sadece kullanırsın kışın kullanmazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.