Şimdi Ara

Samsung R538-DA03TR Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung marka dizüstü bilgisayar kullanmaktayım. Çok iyi bir bilgisayar olmadığını biliyorum fakat oyunlarda gerçekten çok sorun yaşar oldum. Intel HD Graphics bulunuyor grafik ünitesi olarak. Bilgisayarın performansını arttırmak için ne yapmam lazım? Overclock, fan temizleme gibi? Dota2'yi açsın yeter bana aslında Bilgisayarın detaylı özellikleri aşağıdadır. Şimdiden teşekkür ederim

Samsung R538-DA03TR
    İşlemci: Intel Core i3-380M
    İşlemci Frekans Hızı: 2.53 GHz
    İşlemci L2 Cache Belleği: 3 MB
    Bellek: 3 GB
    Bellek Tipi: DDR3
    Sabit Disk: 320 GB 5400 RPM
    Yongaseti: Intel HM55
    Grafik İşlemcisi: Intel GMA HD
    Grafik Belleği: Shared Memory

• Dediğini gibi pekde bir şey beklemeyin dota 2 basit bir oyun dahili kartla çalıştırabilirsiniz ama ayarları kısmanız gerekebilir.Eski bir model tozlanma olasılığı çok yüksek sıcaklıklarını ölçtünüz mü? Hw monitör programıyla ölçün tozlanmıştır işlemciyede termal macun sürersiniz.dahili kart işlemciye bağlıdır oc yapamazınız uygulamanın gücüne göre sistem raminden alarak performans yükseltir.Kendi ayarını yapar kısaca oyun makinesi değil çokta bir şey bekleyin.
  • Hocam sıcaklık 70-75C olarak görünüyor HWMonitor ile. Çok bir beklentim yok zaten yukarıda da dediğim gibi sadece Dota2'yi açsa yeter bana. Bunun için yapabileceğim bir şey varsa, yardım ederseniz sevinirim
  • Oyunu açın deneyerek ayar yaparak hangi ayarlarda oynatabileceğini görebilirsin bunu sene yapacaksın bu oyunu oynatması için sisteme yapacağın bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.