İşlemci Tipi Intel Core i5 Mobile Processor İşlemci Hızı 2.53 Ghz İşlemci Veri yolu hızı 1066 Mhz İşlemci ön belleği 3 MB İşlemci Modeli i5-460M Bellek Hızı DDR3 1066 Mhz Bellek miktarı 3 GB Ekran boyutu 15.6 inç Ekran Tipi WXGA (HD) Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 545v Grafik Bellek 1 GB Grafik Kartı tipi Harici Ati İşletim sistemi Windows 7 Home Premium 64-bit Disk Kapasitesi 320 GB Disk Rpm 5400 rpm Disk tipi SATA Optik sürücü DVD Yazıcı (Super Multi) Fax / Modem - Ethernet 10/100/1000 Mbps Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G/N Bluetooth Bluetooth 3.0 3G - Diğer Bağlantılar - DVI Çıkışı - Kızılötesi - HDMI Çıkışı 1 IEEE 1394 - Kart girişi - Monitör Çıkışı 1 x VGA Ses Bağlantıları 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi S-Video - E-SATA - Ses Kartı Dahili ses kartı Hoparlör Dahili hoparlör Touchpad Var Klavye Türkçe Q Klavye + Sayısal Tuş Takımı Kart okuyucu 3-in-1 card reader Kamera 0.3 Megapiksel Web Kamerası Parmak izi Okuyucu - Pil 6 Hücreli lityum-iyon Genişlik 380 mm Derinlik 256 mm Yükseklik 35 mm Ağırlık 2.400 Kg Garanti süresi 2 yıl
Boyle bir bilgisayar buldum, fiyatı 1.119 TL (kampanyalı fiyatı)
Bir kac sorum olacak, f/p olarak iyimidir, 545v ekran kartı iyimidir(googleda biraz arastırdım cok bilgiye rastlamadım, ozellikle oyunlar ve hd filmlerde sorun yaratır mı), bu bilgisayarın pil omru ne kadardır, islemci sanırım iyi sayılır, bide tavsiyesi olacaklara lutfen internet sitelerinden alısveris yapmak istemiyorum magazalardan gidip kendim alacagım ama marka tavsiyesi olanları dinleyebilirim.
cevaplarınızı bekliyorum
Ekran Kartınız iyi değil , Oyunları Düşük Ayarda Oynatır. Oyun sorun değil diyorsanız , alabilirsiniz.
fiyat aralığını söyle tavsiye verelim
bu kampanya nerede? ben de ilgileniyorum...
Ben bugün carregourdan aldım 1400 tl 12 taksit aylık 116 tl eğer axess kredi kartı varsa 250 tl hediye çeki ve 50 tl chip puan bilgisayar 1100 geliyor
carrefour axess kart kampanyası değil mi o? sadece axess oluyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: odsener
carrefour axess kart kampanyası değil mi o? sadece axess oluyor mu?
Evet sadece axess ama orada 5 dakikada yeni kart veriyorlar.
tamam. sağol...
yeni konu açmak istemedim bu notebook bestbuyda 1199tl şuan ben oyun oynarım ama oynadığım oyun fm 2011 olur onun dışında çok fazla oyun oynamam. Kasmadan bana fm oynatır mı bu notebook. Kasası sağlam mıdır çünkü sakarım illaki düşürürüm ben hemen bozulsun istemem gerçi telefonum samsung gayet dayanaklı ama notebooklarda durum nasıl bilemiyorum yarın yorumlara göre alıp almamaya karar vericem teşekkürler.
samsung kasası sağlamdır benım r580 serisi çok memnunum
ben de bi kız arkadaşa bunu aldım dün gelmesini bekliyorum
r538lerin kasası nasıl bilmiyorum fakat gelince yorum yazabilirim..
Bu bilgisayardan bizde almak istiyoruz, bilgisayar elinize ulaştı ise bilgi verebilirmisiniz ürün ve eksen bilgisayar hakkında.
bn bu lapptobu 1400 tl ye aldım ve çok mennunum. kasası çok sağlam bir kaç kez düşürdüm ama çizik bile yok. sadece malzemesincen olsa gerek parmak izi kalıyor. belkide benimkinin gümüş renkte olmasından kaynaklanıyor olabilir. pes 11 farcry 1-2. crysis werhead oynuyorum ve hiç kasmıyor. 3 gb ramden dolayı biraz tereddütüm vardı ama aldığım adam i-5 işlemci ram yetmediğinde devreye giriyor ve 4 gb performansına ulaştırıyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum artık gerçekten. tavsiye ederim samsung işi biliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme