Şimdi Ara

SAMSUNG R580 İNCELEME / KULLANICILAR KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.656
Cevap
17
Favori
337.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba "samsung recovery 4" programıyla tam geri yükleme yapınca disk bölme işlemini nasıl yapabiliriz?? programda yardıma tıklayınca "gelişmiş " seçeneği var ona tıklayın diyor fakat gelişmiş seçeneği yok..
  • Artık Bende Sizler Gibi Samsung R580 Js01tr Kullanıcısıyım Vatan Bilgisayardan Aldım 1 Haftayı Geçti Yanlız İlk SOrunu Gta4 de Yaşıyorum Donmalardan Oyun Oynamıyor Görüntü Ayarları Lowda Olsa Dahi Oynanmıyor Nedeni Nvidia Ekran Kartının Güncellemesi Olabilir Diye Düşünüyorum Sizlerdende Bİlgi Almak İstiyorum. Cihaz Mükemmel Diyebileceğim Bir Cihaz İlk notebook olarak SONY vaio vgn fs215b Almıştım fii Tarihte Tuş Takımı Olsun Performans Olsun GTA 4 Haricinde Canımı Sıkan Bir Sorun Yaşamadım Sessiz ve Stabil Çalışması vede Kasası Son Derece Güzel Umarım Yanlış Bir Seçim Yapmamışımdır Diye Düşünüyorum. Yorumları İle Bizlere Yardım Eden Ustalara Teşekkür Ediyorum. Sorumun Yanıtıda Gelir Herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: vıchy

Artık Bende Sizler Gibi Samsung R580 Js01tr Kullanıcısıyım Vatan Bilgisayardan Aldım 1 Haftayı Geçti Yanlız İlk SOrunu Gta4 de Yaşıyorum Donmalardan Oyun Oynamıyor Görüntü Ayarları Lowda Olsa Dahi Oynanmıyor Nedeni Nvidia Ekran Kartının Güncellemesi Olabilir Diye Düşünüyorum Sizlerdende Bİlgi Almak İstiyorum. Cihaz Mükemmel Diyebileceğim Bir Cihaz İlk notebook olarak SONY vaio vgn fs215b Almıştım fii Tarihte Tuş Takımı Olsun Performans Olsun GTA 4 Haricinde Canımı Sıkan Bir Sorun Yaşamadım Sessiz ve Stabil Çalışması vede Kasası Son Derece Güzel Umarım Yanlış Bir Seçim Yapmamışımdır Diye Düşünüyorum. Yorumları İle Bizlere Yardım Eden Ustalara Teşekkür Ediyorum. Sorumun Yanıtıda Gelir Herhalde.

Cihazınız hayırlı olsun

Gta biraz problemli bir oyun, bildiğim kadarıyla patch falan yüklemeniz gerekiyor isterseniz forumdaki oyun bölümünde gta başlıkları mevcut inceler/sorarsanız sorunu çözersiniz.

• 64 bit kuran var mı şu ram olayını merak ediyorum onda da 3.86 gb ram kullanılabilirmi diye ?
  • arkadaşlar bu pcde görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti gibi bi hata çıkıyo mu hiç nvdianın bu modelini kullanan bazı pclerde oluyomuş bunda var mı ona benzer bi şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir35

64 bit kuran var mı şu ram olayını merak ediyorum onda da 3.86 gb ram kullanılabilirmi diye ?

Evet hepsinde öyle 3.86 gb
    kaynak izleyicisinde 140 mb donanıma ayrıldı diyor ekran kartı paylaşımlı değil ama o 140 mb nereye ayrılıyor anlamış değilim
    müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak lazım bu konuda:)

quote:

arkadaşlar bu pcde görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti gibi bi hata çıkıyo mu hiç nvdianın bu modelini kullanan bazı pclerde oluyomuş bunda var mı ona benzer bi şey...

Hayır şimdiye kadar öyle bir sorun yaşamadım üstelik sürekli o/c li kullanıyorum.

• performans notebook arıyanlara bu cihazı tavsiye edermisiniz ?
  • 1500-1800 tl aralığı bir cihaz arayanlar için tavsiye ederim
  • yaklasık 2 haftadır i5 li modeli kullanıyorum eski hpden bayagı cektim allaha sukur iyi bi makine, insallah sorun cıkartmaz, herkese tavsiye ederim diger markalrı alıpta paranızı yakmayın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

Orijinalden alıntı: vıchy

Artık Bende Sizler Gibi Samsung R580 Js01tr Kullanıcısıyım Vatan Bilgisayardan Aldım 1 Haftayı Geçti Yanlız İlk SOrunu Gta4 de Yaşıyorum Donmalardan Oyun Oynamıyor Görüntü Ayarları Lowda Olsa Dahi Oynanmıyor Nedeni Nvidia Ekran Kartının Güncellemesi Olabilir Diye Düşünüyorum Sizlerdende Bİlgi Almak İstiyorum. Cihaz Mükemmel Diyebileceğim Bir Cihaz İlk notebook olarak SONY vaio vgn fs215b Almıştım fii Tarihte Tuş Takımı Olsun Performans Olsun GTA 4 Haricinde Canımı Sıkan Bir Sorun Yaşamadım Sessiz ve Stabil Çalışması vede Kasası Son Derece Güzel Umarım Yanlış Bir Seçim Yapmamışımdır Diye Düşünüyorum. Yorumları İle Bizlere Yardım Eden Ustalara Teşekkür Ediyorum. Sorumun Yanıtıda Gelir Herhalde.

Cihazınız hayırlı olsun

Gta biraz problemli bir oyun, bildiğim kadarıyla patch falan yüklemeniz gerekiyor isterseniz forumdaki oyun bölümünde gta başlıkları mevcut inceler/sorarsanız sorunu çözersiniz.

arkadaşlar şu anda r580 320 gb lık olan makine yi kullanıyorum geçenlerde vatandan aldım .
    dirt2, modernwar fare 2, crysis gibi oyunları kasmadan en yüksek grafik ayarlarında 3-4 saat süreyle oynayabiliyorum.
    Ancak gta 4 ü rahat oynamak için önce nvdianın sitesinden gta ya özel grafik uptade yi kurman lazım ayrıca oyunun 4 tane patci var onları sırasıyla kurdunmu sorunun çözülecektir. ancam grafik ve çzünürlük yüksek oynarsın fakat oyundaki görüş alanını biraz daraltman gerekicek bilgine arkadaşım...

• ayrıca sadece gta4 ctrl alt del yaptığımda 1.78 gb ram yiyodu yani 64 bit işletim sistemi şart bilgine
  • Oyun ve multimedya için laptop alacaksanız asus n61ja-226 dv öneririm.Fiyatıda hemen hemen samsung r580 ile aynı.

+ 16'' ekran
    +USB 3.0
    +Altec Lansing Hoparlör,srs trusurround
    +Multitouch pad
    +Ati HD 5730 1gb gddr 3 direct x 11

-İşlemcisi i3 350m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 5 Mayıs 2010; 1:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Oyun ve multimedya için laptop alacaksanız asus n61ja-226 dv öneririm.Fiyatıda hemen hemen samsung r580 ile aynı.

+ 16'' ekran
    +USB 3.0
    +Altec Lansing Hoparlör,srs trusurround
    +Multitouch pad
    +Ati HD 5730 1gb gddr 3 direct x 11

-İşlemcisi i3 350m.

hocam işlemciden kaybediyo onu çok düşündümde neyseki 1 hafta önce r580 i5 aldım...
  • Arkadaşlar son anda kararım değişmezse r580 js01tr modelini alacağım.Bursada samsung plaza var caffforusa nın içinde.samsung plazada 1790 tl ye 10 taksit yaparım dedi adam.vatan bilgisayardan ucuz oluyor yani?aslında vatandan almak istiyordum ama daha ucuznu bulunca kararım değişti gibi.60 tl daha ucuzu varken samsung plazadan alayım dımı?vatandan almanın bi esprisi yok dımı?ayrıca şimdi laptopu aldığım zaman nelerine dikkat edeyım mesela ölü piksel varm dıye bakcam nasıl bakabılırım hemen aldığım yerde bakmak istiyorum?ölü piksel dışiında laptopun nerelesıne bakayım ?
  • arkadaşlar bugün almaya gittim r580 nimi ama ellerinde açılmamış laptop yokmuş sipariş verilcek çarşamba gelir dedi. 1799 tl ye 10 taksit yapıyor fiyat olarak iyi dimi arkadaşlar alayımmı ?
  • @aliass

Hocam fiyat iyi duruyor.Nette 1800 lerin altında fiyat bir tek pcdepoda world'e 12 taksit 1780 lira onun dışında 1850 lira altı taksitli yok.Vatan'da 1885 ve 6 taksit.Bence 20-30 lira fark için internetten almayada değmez samsung plazadan almak en mantıklı seçenek.

Tabi siz yinede almadan önce cimri, akakce gibi arama motorlarından güncel fiyatlara bakın çok detaylı aramadım daha düşük fiyat olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 8 Mayıs 2010; 20:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

@aliass

Hocam fiyat iyi duruyor.Nette 1800 lerin altında fiyat bir tek pcdepoda world'e 12 taksit 1780 lira onun dışında 1850 lira altı taksitli yok.Vatan'da 1885 ve 6 taksit.Bence 20-30 lira fark için internetten almayada değmez samsung plazadan almak en mantıklı seçenek.

Tabi siz yinede almadan önce cimri, akakce gibi arama motorlarından güncel fiyatlara bakın çok detaylı aramadım daha düşük fiyat olabilir.

internetten almak istemiyom.internette yarı yarıya ucuz olursa o zaman belki düşünebilirim onun dışında internetten almaya sıcak bakmıyom.yanı internet dışında normal magazalardan almaya kalksam en iyi fiyat 1800 tl dıyon yanı dimi ?benim bilmediğim bir yer varsa söyleyın d:
  • S.a arkadaslar.
    Bende bimeksten samsung R580-JS02TR modelini almayı düsünüyorum indirimdeyken.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111053/samsung-r580-js02tr.aspx
    Bu laptop hakkında bazı sorularım olacak.
    1- Samsung bildiğim kadarıyla laptoplarda sese önem vermiyor. Samsungun r620 modelnde okuduydum.Sesi kötü diyolardı bunda nasıl, değişiklik varmı?
    2-Ben oyun, müzik, film amaclı kullanacam.2 yılda cıkacak bütün oyunları kaldırır mı?Birde laptopa hopörler bağlasam sesler net güzel cıkarmı?
    3-js01 js 02 js 03 js 04 gibi modelleri var bunlarda ne gibi değişikler oluyor?
    İlgilenirseniz çok sevinirim.Yardımcı olan arkadaslar çok teşekkür ederim!

• quote:

Orijinalden alıntı: yasar385050

S.a arkadaslar.
    Bende bimeksten samsung R580-JS02TR modelini almayı düsünüyorum indirimdeyken.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111053/samsung-r580-js02tr.aspx
    Bu laptop hakkında bazı sorularım olacak.
    1- Samsung bildiğim kadarıyla laptoplarda sese önem vermiyor. Samsungun r620 modelnde okuduydum.Sesi kötü diyolardı bunda nasıl, değişiklik varmı?
    2-Ben oyun, müzik, film amaclı kullanacam.2 yılda cıkacak bütün oyunları kaldırır mı?Birde laptopa hopörler bağlasam sesler net güzel cıkarmı?
    3-js01 js 02 js 03 js 04 gibi modelleri var bunlarda ne gibi değişikler oluyor?
    İlgilenirseniz çok sevinirim.Yardımcı olan arkadaslar çok teşekkür ederim!

Merhaba hocam

1- Evet hoparlörleri kötü
    2-Hocam şimdiden bir şey söylemek zor fakat çok uç grafiklerde oyunlar çıkmadığı sürece detayları kısarak, çözünürlüğü düşürerek vs. oynarız en kötü ihtimalle.Evde 2+1 hoparlöre bağlı kullanıyorum herhangi bir sorun yok seste.
    3-js01'de 500gb harddisk mevcut, js02'de 320 gb onun dışında tüm özellikleri Js01 ile aynı.Js03'de ise i3 işlemci, 320gb harddisk ve homebasic işletim sistemi var.Js04'ü dün mediamarkt'ın broşüründe gördüm i5-430m işlemci 320gb hdd ve home basic işletim sistemi varmış.

• 64 bit kuranlar başlamış telefonla etkileştirme nasıl oluyor key 32bit için telefonla nasıl etkinleştireğiz bilen varmı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.