Merhabalar, benim sony vaio laptopum vardı ve sattım.. Çok memnumdum ama şimdi fiyatlara baktığım zaman vaio almak mantıksız geliyor ( bana göre tabi yoksa para problemim olmasa hiç düşünmeden alacağım tek marka ) neyse ben fiyat/performans olarak baktığımda aşağıdaki iki ürün dikkatimi çekti. Siz de yardımcı olursanız 1500-1600 civarında işimi görecek ve keyif alacağım laptop almak isitiyorum. herkese teşekkür ettim şimdiden iyi çalışmalar...
Kategori: Teknomarket | 496 kez görüntülendi. | Yorum yok Özellikler * İşlemci Üreticisi : Intel® * Ekran Boyutu : 15,4¨ * Ağırlık : 2,47 kg * Bellek : 4 GB * Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB * İşlemci Modeli : Core™2 Duo * İşlemci Numarası : P8700 * İşlemci Hızı : 2,53 GHz * Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB * Ekran Kartı Belleği : 1 GB * Ekran Kartı : Geforce 9600GS * İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium * Veri yolu Hızı : 1066 MHz * Bellek Türleri : DDR2 * Geniş Ekran : Evet/Var * Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px * Kablosuz Ağ : 802.11b,802.11g * Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR * Kart Yuvaları : Memory Stick (MS),Multimedia Kart (MMC),Secure Digital Kart (SD) * USB Sayısı : 2 * Harici Bağlantı Noktaları : Bluetooth * Dahili Web Kamera : Evet/Var * Klavye : Türkçe Q * Pil Teknolojisi : Lityum Ion * Optik Sürücü : DVD±RW DL * Parlak Ekran : Evet/Var * Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var * Kumanda : Hayır/Yok
Özellikler: İşlemci Intel® Core™ 2 Duo P8700 (2,53 GHz, 1066 MHz, 3MB) Yongaseti INTEL PM45 + ICH9M Chipset Sistem Belleği 4 GB DDR2 800 MHz Bellek (2x2GB) Ekran Kartı 1 GB ATI MRadeonHD4650 gDDR3 HARİCİ EKRAN KARTI Ses Kartı Windows Sound System ile Uyumlu (3 W Stereo ) Ağ Kartı 10/100/1000 Gigabit Ethernet Pcmcia Express Card (54 mm) Sabit Disk Kapasitesi 500 GB (5 400 rpm S-ATA) Disket Sürücü Disket Sürücü Yok Optik Sürücü DVD RW Sürücü Batarya Lithium - Ion - 6 Hücreli Klavye Q TR Klavye; Numerik Keypad Ekran 16" HD (16:9, Gloss) 1366 X 768 İşletim Sistemi Microsoft® Windows Vista® Home Premium Boyutlar 381* 259* 31~37.3 mm, 2.75 kg Geliştirilmiş Portlar 4 x USB 2.0, 1 x E-Sata, 1 x HDMI, Kablosuz Haberleşme Wireless 802.11bg, Bluetooth Bellek Kart Yuvası 3-in-1 (SD, SDHC, MMC) Kamera Evet/Var 1.3 MP Açıklama 24 Ay Garanti
işlemcileri aynı olsada samsungun ekran kartı casperinkiyle karşılaştırılamayacak kadar iyi.Bence samsung.
4650 ddr3 ile 9600gs ddr2 arasında dağlar var , 9600gt ddr3 bile 4650 ddr3 ile yarışamıyorken 9600gs çok zayıf kalır. Kısaca Samsung
tabiki samsung şüphen olmasın
pişman olmazsın samsung
bi kaç arkadasımdan casper ile ilgili problem yaşadıklarını söylediler ama model arası fark olabilir tabi
samsung un adı yeter bide konfigurasyon iyi olunca casper ın yanına bile yaklaşma
samsung ekran kartı çok daha iyi iki ürün arasında kesinlikle samsung seçilmelidir. Genel olarak bakıldığında o rakama alınabilecek en iyi notebook
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme