Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ses sadece windows 7 kurulu ise geliyor. xp kurulunca gelmiyor. hatta cd veya dvd den çalışan linux işl.sistemlerinde de bu ses gelmedi,anlayan arkadaşlar windows7 ile ilgili bir yonde sorunu araştırabilirler,benim için sorun sayılmaz.
  • Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum laptopda kurulu olarak windows 7 mi geliyor ve kutu içeriğinde windows 7 cd si varmı? Şimdiden teşekkürler
  • Diğer konuya yazın buradaki sorular cevaplandırılmayacak aşağılara düşürmeye çalışıyoruz konuyu kocaman yeni konu var oraya yazın
  • Arkadaşalr r620 i alalı 5-6 ay oldu.
    Bilgisayarımdan çok memnunum .çok araştırdım ve aldım .Fakat bazı oyunlarda sıkıntım var
    Arkadaşalr oyunların bazılarında donma oluyor özellikle crysis , assains creed belli bir süre sonra donuyor ve hata vererek windows dönüyor. Bu çok canımı sıkıyor..Yardımcı olabilecek arkadaş varmı???
    Şimdiden teşekkürler

Bunlara rağmen yinede çok memnunum cihazımdan... saygılar
  • quote:

Arkadaşalr r620 i alalı 5-6 ay oldu.
    Bilgisayarımdan çok memnunum .çok araştırdım ve aldım .Fakat bazı oyunlarda sıkıntım var
    Arkadaşalr oyunların bazılarında donma oluyor özellikle crysis , assains creed belli bir süre sonra donuyor ve hata vererek windows dönüyor. Bu çok canımı sıkıyor..Yardımcı olabilecek arkadaş varmı???
    Şimdiden teşekkürler

Bunlara rağmen yinede çok memnunum cihazımdan... saygılar

Arkadaşlar sorularınızı yeni konuya yazsanız daha iyi olur hem orda derlenmiş bazı cevaplar var sayfa içinde crysis diye aratırsan belki cevabı bulabilirsin buda yeni konu linki http://forum.donanimhaber.com/m_39317622/tm.htm

• Arkadaşlar bende bi ısınma problemi başladı artık. Eskiden hiç takılmayan oyunlarda aşırı ısınıyo fan sürekli çalışıyo ve oyunları kasarak oynuyor. Geçen recovery yaptım ama yine aynı. Galiba bi servis yolu göründü.
    Sizde de böyle problemi olan oldumu ? Olduysa neler denediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabroni -- 10 Mayıs 2010; 23:15:17 >
  • --Yanlışlıkla Attığım Bu Mesaj İçin Özür Dilerim Arkadaşlar--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikrop_2 -- 24 Mayıs 2010; 0:02:28 >
  • Merhaba arkadaşlar, 3-4 aylık samsung R-620-01 kullanıcısıyım yanlışlıkla recovery silindi c ve d gitti. Bilgisayar açılmıoyrdu bende C'yi ve D'yi biçimlendirdim ve format attım. Windos 7 ultimate i kurdum.. şimdi sizlere birkaç sorum olacak;

1.sorum : format atmadan önceki işletim sistemim neydi acaba win7 nin hangi sürümü.
    2.sorum : laptop un altındaki product key i ultimate e girdim ama kabul etmedi formattan önceki işletim sistemini yüklesem kabul eder mi ?
    3.sorum : Recoveryi yüklemeye çalıştım ama HD nizde recovery için ayrılmış bir alan olmadığı için kurulamaz diyerek iptal ediyor. HD de recovery için nasıl bir alan oluştururuz ?
    4.sorum : Tekrar Recovry yapmak istiyorum nasıl yapabilirirm..
    5.sorum : Bilgisayarın Yanında bir kurtarma cd si gelmedi gelmesi gerekmiyormuydu ?
    6.sorum : Samsung R620 01 kullanan bir kullanıcıdan recovry yi cd ye çeksem benmkinde çalışırmı?

Biraz çok oldu galiba =) Şimdiden Teşekkür Ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mikrop_2

Merhaba arkadaşlar, 3-4 aylık samsung R-620-01 kullanıcısıyım yanlışlıkla recovery silindi c ve d gitti. Bilgisayar açılmıoyrdu bende C'yi ve D'yi biçimlendirdim ve format attım. Windos 7 ultimate i kurdum.. şimdi sizlere birkaç sorum olacak;

1.sorum : format atmadan önceki işletim sistemim neydi acaba win7 nin hangi sürümü.
    2.sorum : laptop un altındaki product key i ultimate e girdim ama kabul etmedi formattan önceki işletim sistemini yüklesem kabul eder mi ?
    3.sorum : Recoveryi yüklemeye çalıştım ama HD nizde recovery için ayrılmış bir alan olmadığı için kurulamaz diyerek iptal ediyor. HD de recovery için nasıl bir alan oluştururuz ?
    4.sorum : Tekrar Recovry yapmak istiyorum nasıl yapabilirirm..
    5.sorum : Bilgisayarın Yanında bir kurtarma cd si gelmedi gelmesi gerekmiyormuydu ?
    6.sorum : Samsung R620 01 kullanan bir kullanıcıdan recovry yi cd ye çeksem benmkinde çalışırmı?

Biraz çok oldu galiba =) Şimdiden Teşekkür Ederim...

Laptop ın altında hangi işletim sistemi ve sürümü yüklü olduğu product key i ile birlikte yazar.

Recovery alanı bildiğim kadarı ile fabrika çıkışı yapılıyor. Sizin yapabileceğinizi pek zannetmiyorum.

Anladığım kadarı ile recovery alanı silinmiş. İlgiçtirki o alan formatla falan silinmez. Ben bir kaç kez format attım atarken diskimin iki bölümünüde biçimlendirmeme rağmen o bölüm gizli bir şekilde kaldı.

6. soru: Çalışır.

Tavsiyem Hiren's Boot CD si edinin netten. Bulamazsanız bana pm atın gönderirim. Bu cd nin için de norton ghost var. Ghost ile recovery alırsınız. Tekrar yükleyeceğiniz zaman hiren boot cd sini takıp boot edip ghostu açmak. Bunun anlatımını falan nette bulabilirsiniz. Aldığınız recovery ide istediğinz yerde saklayabilirsiniz ki tavsiyem hdd nizin d bölümünü yani win7 dışındaki bölümünde saklamanız bir yedeğinide harici bir disk yada dvd ye almanız olacak.

Bir tavsiyemde , muhtemelen işletim sisteminiz home premium 32 bittir , kopya bir win 7 home pre 32 bit ile kurulum yapın ve kurulum sırasında elinizdeki product keyi girin. Muhtemelen kabul edecek ve orjinal windowsunuzu kurmuş olacaksınız.

• cevaplarınız için teşekkürler.. format atarken silinmedi yanlışlıkla lunix kurmayı başlattım osırada silindi.
    servise gönderdiğimizde bunu yapmak için birde para alıyorlar sanırım. birde sonradan aklıma geldi aynı lapotop un hd sini benm laptop un hd sine kopy lesek olurmu acaba ama hd yi çıkarmadan zor sanırımm:S birde işletim sisteminin adı yazmıyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikrop_2 -- 24 Mayıs 2010; 2:30:16 >
  • son iki msj yazan üyeler pek takip etmiyor forumu
  • foruma yeni geldim bakarsan henüz msj ım 3, birde acelem var öğrenciym 2 gün sonra okula dönücem gitmeden önce bu sorunu çözmek istedim...

Samsung R620-js01tr Kullanıp recovery den DVD ye tam yükleme yapıp bana gönderebilicek bir arkadaş Varmı acaba.. ?
  • bu başlığın altındakine bak
  • eyvalah kardeşm gördüm saolasın ama orda değiştirme yapmak isteyenler için açıklama yapmışsın silenler için daha sonra yazıcam demişsin. başka bir başlık varmı yoksa msnden bana yardımcı olabilirmisin ? editliyorum onuda yazmışsın altına k.bakma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikrop_2 -- 24 Mayıs 2010; 3:36:54 >
  • kardeşim devamını neden okumuyorsun ilk iki fotodan sonrası silenler için olan anlatımdır msn adresim fotolarda var
  • eywlh kardeşm gördüm sonradan edit attım görmedin heralde :)
  • ARKADAŞLAR SAMSUNG R580 MARKA LAPTOP UM VAR GEÇEN GÜNLERDE BİLGİSAYARI KURCALARKEN Bİ YERLERE GİRDİM PİLİN %80 İNİ DOLDUR GİBİLERİNDEN Bİ YERDE DEİŞİKLİK YAPTIM O GÜNDEN BU YANA PİL SEÇENEGİNDE %80 KULLANILABİLİR(PRİZE TAKILI,DOLMUYOR)YAZIYOR.AYARI DÜZELTMEYİ BİLEN VAR MI? YOKSA PİLİMLE İLGİLİ Bİ SORUN MU VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...
  • Samsung'un Battery Life Extender programıyla tekrar %100 e çevirebilirsin ama genelde prizde kullanıyorsan %80 olarak kalması daha iyi pilinin ömrünü uzatır.
  • SAHİBİNDEN SAMSUNG R620
    P8700 İŞLEMCİ 500 GB HARD DİSK 1 GB EKRAN KARTI 4 GB RAM
    20 AYA YAKIN GARANTİSİ VAR ÇİZİĞİ BIRAKIN LEKE YOK
    FİYATTTT>>> 1400
  • Arkadaşlar benim R620 aldığm güne nazaran biraz daha fazla ısınmaya başladı. Ayrıca the sims 3 oynarken donma problemi yaşıyorum, havalarda sıcak olduğundan şu fan çıkışlarını bi temizleteyim dedim ama garantisi devam ettiğinden bilgisayarcı hiç açmayalım açıldığı belli olur bir sorun olup garantiye gittiğinden sorun olabilir dedi.

Ben böyle olunca soğutucu almaya karar verdim ama baktığım modellerin üçü arasında kararsız kaldım, acaba kullanan yada bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

ZALMAN ZM-NC1000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU GÜMÜŞ

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc1000silver-zm-nc1000-notebook-sogutucusu-gumus/productdetails.aspx?I_ID=39131

Zalman ZM-NC1500 Siyah Notebook Soğutucu

http://www.hepsiburada.com/zalman-zm-nc1500-siyah-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?productId=bs1746&categoryId=106859

Zalman ZM-NC2000 17" Siyah Notebook Soğutucu

http://www.hizlial.com/bilgisayar/overclock-sogutma/zalman-zm-nc2000-17-siyah-notebook-sogutucu_30.600.8024.0036.htm

Ayrıca şu laptopunu temizlettiren var mı aranızda garanti dolmadan? Bir sorun yaşandı mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.