Şimdi Ara

Samsung R620 mi?yoksa Packard Bell TJ65 mi yada hp 1241 et mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar cok acayip sekılde bu ıkılaptop arasında arasında kaldım samsung r 620 ve packard bell tj 65 t 9600 ıslemılı olan

ama eminim bır cogunuz bu ikilemde kalmıstır

biryandan packardbellde canavar gibi islemci t9600 2.80 ghz

biryandan samsungta daha az ısınma ve verımlı p8700 2.53 ghz

packard bell 6 mb cache samsung 3 mb cok mınık bır fark

samsungta pil omru 3.5-4 saat packard bell de ne kadar bilmem max 2-2.5 saattir diye tahmın ediyorum

samsungta ram 800 mhz packard bell de 667 mhz diye duydum fark cok az olsada performansı etkilermı

samsungta 500 gb hard dısk packard bell de 320 pek muhim degil harıcı dısk kullanmayı dusunuyorum

packard bell de e-sata cıkısı yok samsungta var buna ıhtıyacım pek yok ama gelecek ıcın ıyı bı yatırım olabılır

ve en onemlı kısımlardan bırı ekran kartı benım ıcın onemlı cunku alacagım laptopta arada bır oyunda oynuycam

samsungta at ihd 4650 1gb ddr3 ve packard bellde Nvidia gt 240 m 1gb diye hatırlıyorum ddr 3 mu galıba ondan pek emın degılım

ama bırbırıne cok yakın performanstalarmıs

ornegın samsungta crysis te AA acık very highta oynanabılıyor ultrada ayarda azcık kasar dıye dusunuyorum

packard bell de bu nasıl olur? gta 4 performansı da tahmınen nasıl olur ultra ayarlarda kasmadan oynanılırmı?

ve en merak ettigim konulardan bırı ısınma bu ıkı markadada ısınma nın fazla olmadıgı soylenıyor

herkes hp dv 6 1144-1115 vs hucum etti fp dıye bir ay sonra ısınmadan yakınmalar basladı gerci bu hp nın

kendı sorunu artık kronıklesmıs bı sekle burundu.

ama 1241 et cok sık duruyor onuda dusunmuyor degılım

fikriniz nedır bu packard bell konusunda?

cok kararsızım pfff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poppet -- 8 Eylül 2009; 0:44:02 >

• Laptop alıyorsun, bence stability daha önemli.

Samsung P serisi işlemci ile daha az ısınacaktır. Ayrıca pilin uzun süre dayanması da bir artı.
    Ayrıca elektrik yönünden de kardasın. Samsungda güç tüketimi daha düşük (benim bilgisayar 24 saat açık duruyor, işlemci T serisi ama :S (R522))

Ben samsung R522 kullandığım için onu tercih ediyorum. Fan sesi problemi yok, şimdiye kadar ortaya çıkmış kronik bir problemi yok. Eksi yönü ise bence mönitörü. Çoğu kişi mönitörü beğendiğini söylüyor ama ben beğenmedim. Aşağıdan ve yukarıdan bakıldığında açıdan dolayı görüntü ve renkler çok fazla değişiyor. Parmak izi kalıyor bilgisayarda diyorlar ama benim için bir sorun oluşturöuyor, çünkü ekranin arkasini hiç görmüyorum

Packard Bell kullananlar da o ürün hakkında yorum yapabilir.

• R620
  • su sıralar sanırım herkez bu 3 pc arasında kalıyor bende bugun bır konu accakdım bu 3 pc ıcın(hp1241 i degil 1238 dusunyordum) ama aynı 3 pc ıcın baska konu acılmıs tj65 özellik acısından en ıyısı gıbı gorunuyor tabı ama sanırım laptop gıbı urunlerde ısımde onemlı oyuzden ben r620 almayı dusunuyorum hp ler hakında cok ısınıyor dıye biliniyor bu serılerde haledılmıs gercı ama su anda da elımde hp var omurlerının kısa oldugunu dusunyorum cok cobuk eskıyolar gıbı gelıyor bana takılmalar baslıyor fln fılan ama hpnın de ses,uzakdan kumanda sekıl gıbı ozelıklerı var
  • beyler eleme yapmak gerekirse ilk hp yi elerim

ama packard bell bana daha bi hos geldi kasası cok harıka

eger oyunlardak performansı ıyıyse almayı dusunurum

samsungtan vazgecmıs degılım hala

packard bell kullanıcılarının göruslerını ınceledıkten sonra karar vericem
  • kesinlikle samsung r620.
    bir kere ısınma sorunu ve ekran kartı olarak hp den daha iyi.
    hp deki ati 4650 nin ramleri 667 mhz fakat samsung da ise 800 mhz.

packard bell ise yeni bir model piyasaya sürmüş kullanan insan tanımıyorum.
    hp yi eledikten sonra packard bell i araştırıp bir karar verebilirsin.

gt240 ise ati 4650 ayarında ekran kartı hafif ati 4650 nin arkasından geliyor gibi ama sonuçta yeni bir çipset aralarında çok fark olacağını sanmıyorum ama ati 4650 800 mhz samsungdaki daha iyidir diye tahmin edebilirim. tabi bu oyunlarda 1 2 fps olarak ancak yansır.
    ben nvidia cıyım o yüzden gt 240 ı tercih ederdim.

tek sorun şu ki acaba packard bell iyi bit makine mi üretmiş stabil mi ekran nasıl. mesela samsung r620 de samsung marka ekran var.acaba packard da durum nedir. kasası sağlam mı vs çok şeyi göz önünde bulundur eğer packard alacaksan
  • packard bell kapalı kutu
    çok yaygın bi şekilde alınıp kullanılmadı sorunları dile getirilmedi

samsung daki laptop konuları forumda 10 sayfaya falan ulaştı hiç olmazsa aldığın ürünün ne olduğunu biliyorsun.

bekleyebiliyorsan biraz bekle forumda alacak olanlar var onlarla bi görüş. Isınması ne alemde vs.

45 nm olduğu için zaten işlemciden yana sıkıntı olmaz.
    Packard bell in ekran kartı da 45 nm diye duydum o da ısı açısından çok büyük bi avantaj ısınma olmaz bence.
    Samsungun ekran kartı 65 nm diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

kesinlikle samsung r620.

gt240 ise ati 4650 ayarında ekran kartı hafif ati 4650 nin arkasından geliyor gibi ama sonuçta yeni bir çipset aralarında çok fark olacağını sanmıyorum ama ati 4650 800 mhz samsungdaki daha iyidir diye tahmin edebilirim. tabi bu oyunlarda 1 2 fps olarak ancak yansır.

tek sorun şu ki acaba packard bell iyi bit makine mi üretmiş stabil mi ekran nasıl. mesela samsung r620 de samsung marka ekran var.acaba packard da durum nedir. kasası sağlam mı vs çok şeyi göz önünde bulundur eğer packard alacaksan

Ben aynı oldugunu sanıyordm ya HP ve samsungdaki ekran kartının?

• Fazla söze gerek yok bence,sadece R620 diyorum
  • kesinlikle r620
  • gerci ordaki bilgilerde ufak bi sorun war cünkü packard 1066mhz bugun gittim gördm kendim baktım pc den hani ekran kartı dısında özellik olarak cok saglam bi pc ekran kartı süpheli ama o da 40nm oc meraklıları buyrun :)
  • r620 16 inç ekran ile bir adım önde
  • orada da bir gariplik war packard led ekran samsung lcd ama samsung cok bariz bi farkla dinamik we renkli canlı bi ekrana sahip ikisini kullandım
  • ama kasa olarak dokunmatik kasa packard ı atlamayın derim gercekten cok klas duruor
  • @Aragorn

Öncelikle Packard Bell kağalı kutu değil kulüp forumuna girerseniz kullanan sayısının 1 haftada ne kadar arttığını görürsünüz.Tüm artılar ve eksiler yukarıda sorulan tüm soruların cevapları(ekran kartı ram türü hariç) cevaplanmıştır.Sizin en çok görmek istedikleriniz eksiler ve ben de bunlara değineceğim.T9600 lü modeli kullanıyorum.

-ExpressCard slotu yok.
    -E-sata ve firewire yok
    -Ralink marka Draft-n li wireless kart yerine İntel kullanılıp Centrino 2 teknolojisi oturtulabilirdi
    Eksiler sadece bu kadarla sınırlı.Ekran kartı 45 nm değil 40nm dir.

@lucasthehacker

kullanan var bak beni tanıyabilirsinEkranı sormuşsunuz LG marka ve Led HD dir.Isınma diye birşey "bile" neredeyse yoktur çünkü GRİD oyununu full ayarlarda 8x aa ile 1.5 sa oynadım ve 85 i geçmedi oyunu kapatır kapatmaz 60 lara sonra da 50 lere çok hızlı dönüyor(2 dk gibi bir sürede).Ekran kartını hala öğrenemedik driver yayınlanmadığı için.Koyuncu nun da haberi yok ne olduğundan.DDR2 ise bu halde 6938 aldığım için çok mutlu olurum ama ben DDR3 olduğunu düşünüyorum çünkü kartlar driverlarla %12 gibi bir performans artışısağlıyor bu da Samsungtaki gibi 7200leri görmek demek.Hayırlısı artık birkaç hafta içinde öğreneceğiz ama ben yüksek ayarlarda tüm oyunları bitirmiş olacağım

• ekran kartı ddr3 ramler rr2 ve 800 deil 1066.dogru bilgi wermis olalım.zaten 40nm bi ekran kartının su an bile 4650 ye yakın oldugun düsünüyorum ki oc den sonraki performansı inanılmaz olur sanırım.we ısınmaz oc den sonra 40 cünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

kesinlikle samsung r620.

Ben aynı oldugunu sanıyordm ya HP ve samsungdaki ekran kartının?

ekran kartları arasında bi farkı varmı ark.lar??

• quote:

Orijinalden alıntı: madelax

ekran kartı ddr3 ramler rr2 ve 800 deil 1066.dogru bilgi wermis olalım.zaten 40nm bi ekran kartının su an bile 4650 ye yakın oldugun düsünüyorum ki oc den sonraki performansı inanılmaz olur sanırım.we ısınmaz oc den sonra 40 cünkü

Ekran kartının DDR3 olduğunu nerden öğrendiniz acaba?
  • vatan bilgisayardan ögrendim ayrıntılı bir sekilde 2 gündür baslarındayım ben de laptop alcam arastırıyorum :)
  • http://www.teknoblog.com/tag/gt240m

linkten de bakabilirsin :)
    bu arada sen hangi packard ı kullanıosun experince t9600 t6500?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madelax -- 9 Eylül 2009; 10:52:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.