ARKADAŞLAR LAPTOP ALACAĞIM SAĞLAM BİR MAKİNA İSTİYORUM EN SON BU İKİSİ ARASINDA KALDIM NE DERSİNİZ ? HANGİSİNİ ALAYIM VEYA BAŞKA ALTERNATİFLER VAR MI ÖNEREBİLECEĞİNİZ ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM.
samsungun malzeme kalitesi ve klavyesi daha iyi gibi.
birde samsungun ekranın ne oldugunu öğrensem samsung alıcak gibiyim.
asus'un üzerinde Gt550 olması avantaj, oda 3-5fpsden fazla fark etceğini sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Ozbi
bende 2si arasında kaldım.
samsungun malzeme kalitesi ve klavyesi daha iyi gibi.
birde samsungun ekranın ne oldugunu öğrensem samsung alıcak gibiyim.
asus'un üzerinde Gt550 olması avantaj, oda 3-5fpsden fazla fark etceğini sanmam.
Bunların haricinde N53SN-SZ002V'nin ekranı Full HD ve Blu-ray disc okuyucuya sahip. Samsung RF511-S02'nin ekstraları ise 6GB belleğe sahip olması ve hard disk kapasitesinin daha yüksek olması. Yalnız şöyle bir durum var; N53SN max 16GB ram desteğine sahipken RF511 max 8GB ram destekliyor, yani ileride yükseltme yapmak isterseniz bunu da düşünün. Bir de RF511'de 2 adet USB 3.0 portu var ancak N53SN'de 1 adet USB 3.0 portu var.
vatana gidip bilgisayarları gördüm dış görünüş olarak asus çok mükemmel. samsung olmamış bence dizaynı.
görünüş kişiye göre değişirde, işlevselliğine baksaydın klavyelerin daha yararlı olurdu
ben asus aldım çok memnunum tavsiyede ederim ayrı bir sorum olacak ben bimeksten aldım bu asusu model aynı sadece bluearay yok onunda max. bellek 16 gb mı oluyor sitesinde 8 yazıyorda teşekkir ederim...