Şimdi Ara

SAMSUNG RF511 Mİ ASUS N53-SN Mİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LAPTOP ALACAĞIM SAĞLAM BİR MAKİNA İSTİYORUM EN SON BU İKİSİ ARASINDA KALDIM NE DERSİNİZ ? HANGİSİNİ ALAYIM VEYA BAŞKA ALTERNATİFLER VAR MI ÖNEREBİLECEĞİNİZ ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rf511-s02tr-rf511-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-ddr3-750gb-2gb-gt540m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52043

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz002v.-n53sn-core-i7-2630qm-2.0ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrwbr-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53206

• bende 2si arasında kaldım.

samsungun malzeme kalitesi ve klavyesi daha iyi gibi.

birde samsungun ekranın ne oldugunu öğrensem samsung alıcak gibiyim.

asus'un üzerinde Gt550 olması avantaj, oda 3-5fpsden fazla fark etceğini sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

bende 2si arasında kaldım.

samsungun malzeme kalitesi ve klavyesi daha iyi gibi.

birde samsungun ekranın ne oldugunu öğrensem samsung alıcak gibiyim.

asus'un üzerinde Gt550 olması avantaj, oda 3-5fpsden fazla fark etceğini sanmam.

Bunların haricinde N53SN-SZ002V'nin ekranı Full HD ve Blu-ray disc okuyucuya sahip. Samsung RF511-S02'nin ekstraları ise 6GB belleğe sahip olması ve hard disk kapasitesinin daha yüksek olması. Yalnız şöyle bir durum var; N53SN max 16GB ram desteğine sahipken RF511 max 8GB ram destekliyor, yani ileride yükseltme yapmak isterseniz bunu da düşünün. Bir de RF511'de 2 adet USB 3.0 portu var ancak N53SN'de 1 adet USB 3.0 portu var.
  • vatana gidip bilgisayarları gördüm dış görünüş olarak asus çok mükemmel. samsung olmamış bence dizaynı.
  • görünüş kişiye göre değişirde, işlevselliğine baksaydın klavyelerin daha yararlı olurdu
  • ben asus aldım çok memnunum tavsiyede ederim
    ayrı bir sorum olacak ben bimeksten aldım bu asusu model aynı sadece bluearay yok onunda max. bellek 16 gb mı oluyor sitesinde 8 yazıyorda
    teşekkir ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Asus mu Lenovo mu???
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.