Şimdi Ara

Samsung RT38FAJEDSA/TR hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bozdolabı nasıl tavsiye edermisiniz elektrik tüketimi de çok iyi kullanan veya fikri olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-rt38fajedsa-tr-a-385-lt-nofrost-cift-kapili-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtsamrt38fajedsa&categoryId=22154

• yardim edecek yokmu arkadaşlar acil alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi küçük bir dolap. Dış kaplaması inox değil, grimsi bir kaplama. 1200 değil de, benim gözümde ederi 1000TL. Eğer aceleniz yoksa fiyatı zaman zaman bu ölçülere geriliyor. 899'a satıldığı günleri bilirim.

Hacmine göre enerji tüketimi makul. Soğutucusu 298, dondurucusu 87lt.

Aceleniz varsa alınabilir.
  • teşekkür ederim hocam bu linktekini almaya karar verdim tavsiye edermisiniz

http://www.gold.com.tr/samsung-rt54qbpn1-xtr-buzdolabi_u

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

İçi küçük bir dolap. Dış kaplaması inox değil, grimsi bir kaplama. 1200 değil de, benim gözümde ederi 1000TL. Eğer aceleniz yoksa fiyatı zaman zaman bu ölçülere geriliyor. 899'a satıldığı günleri bilirim.

Fiyatı 899TL olduğu günler ne zamandı acaba ? en ucuz internette 1299 satılıyor.. Alıcakıtım ama yorumunuzdan sonra kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

İçi küçük bir dolap. Dış kaplaması inox değil, grimsi bir kaplama. 1200 değil de, benim gözümde ederi 1000TL. Eğer aceleniz yoksa fiyatı zaman zaman bu ölçülere geriliyor. 899'a satıldığı günleri bilirim.

Fiyatı 899TL olduğu günler ne zamandı acaba ? en ucuz internette 1299 satılıyor.. Alıcakıtım ama yorumunuzdan sonra kararsız kaldım

Gittigidiyorda şuanda 1199 ve MAximum a 100 TL puan veriyor. %10 indirimli hesap bulursanız daha da ucuza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 19 Temmuz 2015; 2:57:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.