Şimdi Ara

Samsung RT63WMSW Nasıl Bilinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda uzun yıllardır faalim; bilgisayar konusunda yoğun tavsiyeler, yoğun uğraşlar verdik; şimdiyse sizlerden yardım istiyoruz..

Konulara bakmaktan gözüm kör olacak, 14 saat mesainin ardından bünye dağılıyor biraz. Ben Bosch düşünürken, yazılan yazılar, yapılan yorumlar evime bu buz kırma makinasını sokmamam gerektiğini gösterdi ve ibre Samsung'a kaydı haliyle..

HB'da inceledim, sınırımı zorlayarak bu modeli alabileceğimi düşündüm. Fikirler ve alternatifler nelerdir? HB'da en geniş hacimli Samsung buydu. Su sebili şart değil; hijyenik olmadığı söylense de, yıpratıcı olmayan kimyasal işlemlerle (antiseptik kullanımı vb) steril tutarım o bölmeyi. Bir de şehir Mersin olunca, soğuk su sık lazım oluyor

Yorumlarınızı bekliyorum.. Sevgiler..

Samsung RT63WMSW Nasıl Bilinir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 7 Aralık 2010; 0:48:00 >

• Uuuups
  • Seçtiğiniz model kalite/fiyat ve performans üçgenine göre iyi bir üründür. Forumda sıkça tavsiye ettiğim model olan RT63EMSW'nin su pınarlı versiyonu.

Bosch konusundaki tespitiniz doğru, yerli modellerinde düşük malzeme kalitesi ve giderilemeyen klasik sorunlar mevcut.

Bu modele alternetif isterseniz LG'nin su pınarlı ürünlerini de inceleyebilirsiniz.
  • Kullanırsam memnun kalacağım bir ürün yani.. Peki bu fiyat aralığında daha iyi denebilecek bir ürün var mıdır?
  • Su pınarı olmazsa olmazınız ise LG biraz daha iyi bir alternatif. Su pınarı olmasa da olur diyorsanız devreye Sharp ve Samsung'un RL62ZBSW modeli de giriyor.
  • Üstad su pınarı olmazsa olmazım değil, ama olsa fena olmaz hani :p Sharp'ın hangi modelini önerirsiniz? Şu üç ayrı renkle satılan, inoxlusu baya tutulan model nasıl? Adını unuttum..
  • üç aydır bu modeli kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyocera Nasıl Bir Markadır ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.