Bildirim
Kyocera Nasıl Bir Markadır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir kaç okulda kocaman makineleri vardı. Kullanıyordum. Kaliteli bir firma olduğu belli. Ama servis ağı falan da önemli araştırmak lazım. Bende iki tane lazer yazıcı var yıllar oldu hala taş gibi. Hp bir de Samsung. 25 liraya bir toner alıyorum 2500 sayfa çıkıyor. Üstelik ucuz makineler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Lazer yazıcı ve fotokopi makineleri konusunda kendini ispatlamış bir marka. Ne kadar çıktı alacağınızı bilmiyorum ama yüzbinleri bulan çıktı alanlar için şöyle bir sorun olabilir, doğal olarak belirli bir sayıdan sonra değişmesi gereken parçalar var ve onlar çok pahalı.
Kullanım sıklığınızı, daha çok hangi fonksiyonları kullanacağınızı ve aylık tahmini çıktı sayısını yazarsanız farklı önerilerim olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X