Şimdi Ara

Samsung RT54QBPN mi RT54QMSW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acaba 2 buzdolabi arasındaki fark nedir ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum

hızlıalda biri 1400 civari iken diğeri 1500 civari hangisini alayım sizce

http://www.hizlial.com/samsung-rt54qbpn1xtr-cift-kapili-no-frost-buzdolabi-a-enerji/10000415

http://www.hizlial.com/samsung-rt54qmsw1xtr-nofrost-buzdolabi/10357470

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/productcompare?prda=RT54QBPN1/XTR&prdb=RT54QMSW1/XTR

• Dostum ben 1 yıl önce 59qbpn almıstım.O zaman araştırırken qmsw den farkı inox olması diye biliyordum ama hızlıalda ikisi de inox dediği için şaşırdım. Mesela hepsiburadada rt54qmsw beyaz renkli.Kendi sitesinde ufak hacim farklılığı gözüküyor ama o önemli değil o kadar.Bence arayıp inox olayını teyit ettir çünkü bazen internet sayfalarında özellik ya da resim konusunda hata yapabiliyorlar.Sadece inox farkı varsa bence inox olanı al derim hakikaten güzel bir durusu var.Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhuseyin07

Dostum ben 1 yıl önce 59qbpn almıstım.O zaman araştırırken qmsw den farkı inox olması diye biliyordum ama hızlıalda ikisi de inox dediği için şaşırdım. Mesela hepsiburadada rt54qmsw beyaz renkli.Kendi sitesinde ufak hacim farklılığı gözüküyor ama o önemli değil o kadar.Bence arayıp inox olayını teyit ettir çünkü bazen internet sayfalarında özellik ya da resim konusunda hata yapabiliyorlar.Sadece inox farkı varsa bence inox olanı al derim hakikaten güzel bir durusu var.Şimdiden hayırlı olsun.

hocam nasil buzdolabi memnunmusunuz ses ile ilgili sikintiniz varmi veya kusurlari nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar. SAMSUNG RT-54QMSW nofrost buz dolabını özellik ve kullanışlılık bakımından tavsiye edermisiniz?
  • Samsung RT54QMSW ve QBPN serisinin üretimini bitirdi. Bence iç gövde rafları yükseklik bakımından birbirine çok yakın. O açıdan pek kullanışlı değil. Raf çatlaması dışında ciddi bir şikayeti olan bir cihaz değil. Aldıktan sonra mutlaka garantisini de uzatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Samsung RT54QMSW ve QBPN serisinin üretimini bitirdi. Bence iç gövde rafları yükseklik bakımından birbirine çok yakın. O açıdan pek kullanışlı değil. Raf çatlaması dışında ciddi bir şikayeti olan bir cihaz değil. Aldıktan sonra mutlaka garantisini de uzatın.

Peki raf aralıkları geniş olan ve kullanışlılık bakımından hangi buz dolabı modellerini önerirsiniz.?
    Bühçe olarak 1.500 Tl ayırdımda.
  • quote:

Samsung RT54QMSW ve QBPN serisinin üretimini bitirdi. Bence iç gövde rafları yükseklik bakımından birbirine çok yakın. O açıdan pek kullanışlı değil. Raf çatlaması dışında ciddi bir şikayeti olan bir cihaz değil. Aldıktan sonra mutlaka garantisini de uzatın.

peki hocam bu iki dolap arasinda ne gibi bir fark var inceledim ama bulamadim SW olan daha uygun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns41

quote:

peki hocam bu iki dolap arasinda ne gibi bir fark var inceledim ama bulamadim SW olan daha uygun

Selamlar,

Firmanın kendi internet sitesine göre, 54QBPN ile 54QMSW arasında ebat, ağırlık ve buzmatik bakımından farklar var; QBPN ile aynı olan model ise QMEW...

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/productcompare?prda=RT54QMSW1/XTR&prdb=RT54QBPN1/XTR&prdc=RT54QMEW1/XTR

• 54QBPN modelini kliksadan 1299 a aldim 110 tlde world puan veriyor gayet uyguna geldi

• Hayırlı olsun...

Aynısını komşum kullanıyor, ben 59'unu kullanıyorum 1 yıldır. Çok sessiz buzdolabı, nazar değmesin tık demedi daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memint

Hayırlı olsun...

Aynısını komşum kullanıyor, ben 59'unu kullanıyorum 1 yıldır. Çok sessiz buzdolabı, nazar değmesin tık demedi daha...

sagolun hocam bugün geldi memnun kalariz inş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.