Bildirim
SAMSUNG RT58 EDEW BUZDOLABI NASILDIR.?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aşağıda linklerini de veriyorum,Sn.CANDOĞAN62 Ve Sn.TUNA bu ürünle ilgili görüşlerinizi almak isterim..!!
http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=22637&cat_id=82&CFID=58276969&CFTOKEN=84001347&utm_source=local&utm_medium=mailing&utm_campaign=kamikaze_ag%C3%BCn%C3%BC
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=115010201&CS_Category=_BUZDOLABI___DERIN_DONDURUCU901&CS_Catalog=_BEYAZ_ESYA
-
Ben tavsiye değil ama bi öneri daha vericem tabi fiyatına göre performansı nasılsır bilmiyorum ama herhalde bu işi iyi bilenler yorumlarlar
MEDIA MARKT' de SAMSUNG RT 54EMSW buzdolabı 999 tl/10 taksit...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebel -- 5 Mayıs 2010; 14:51:28 > -
Sn.SEBEL Teşekkürler,Madiamarkt taki fiyat çok iyi,evde 3 yıldır kullandığım Electrolux ERB 3645-(Combi- statik-soğutma,günlük 0.77 kW elek.tüketimi, olağanüstü) buzdolabımdan çok memnunum aslında, ancak artık küçük gelmeye başladı,tek yaşayan( hem de 25 yıllık AEG sini çıkaralım elden) Valideye vereyim ben de daha geniş bir dolap alayım diye düşünmekteyim...!! Electrolux üst modellerde fiyatlar uçmuş durumda...!! -
Fikreet Bey merhaba bende uzun arayışlar sonunda Sharp buzdolabında yer sorunu nedeni ile Samsung RT62 KAMT almaya karar verdik.Gerekli incelemeler aşağıdaki linkte incelememiz mevcut umarım sizlere yardımcı olabilir.
http://forum.donanimhaber.com/m_39331891/tm.htm -
Sn.ARSENELUPEN İlginize tşk.ler--önerdiğiniz model çok şık ve kullanışlı ancak 1.500 Tl civarında şu anda...Boyut olarak farklı olmamakla beraber RT 58 modeli teknosa da 1.099 fiyatıyla bir de 100 TL hediye çekini düşünürsek bir hayli hesaplı geldi bana...!! -
İyi bir üründür ancak yerine yenisi çıkmıştır (RT59 serisi) 1000TL ise düşünmeden alınabilir tabi. -
SN.CANDOĞAN62 Cevabınız için Teşekkürler, sanıyorum alacağım bu ürünü..!..Samsung.com.tr de bu modelin PDF formatındaki kullanım kılavuzunda bulabildiğim yıllık elek.tüketimi 500 KW görünüyor... biraz fazla gibi ancak bugünkü fiyata bakılırsa gözardı edilebilir..!!
Yeni bir üye olarak belirtmem gereken önemli KONU;15 Gün önce tesadüfen girdiğim bu sitede yer alan BEYAZ EŞYA yorumlarınız biz kullanıcılar için gerçekten çok çok büyük önem taşıyor...! Doğaldır ki teknik bilgiden yoksun ihtiyaç sahiplerinin marka&modellere ilişkin satınalma kararı ancak eş-dost tavsiyeleri ve kendi kısıtlı kullanım deneyimleri ışığında veriliyor..! Bu ortamdaki GENİŞ,TARAFSIZ,GERÇEKÇİ bilgi ve deneyim birikimlerini dikkatlice inceleyenler "HATALI SEÇİM" yapmaktan büyük ihtimalle kaçınabileceklerdir...!! Sn CANDOĞAN62 ve Sn TUNA başta olmak üzere, EMEK veren ve dostça paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum..!
Geçmişte yaşadığım (Ariston buzdolabı ve Ariston çamaşır mak.) 2 beyaz eşya faciası nedeniyle bunları yazma ihtiyacını duydum...!
-
RT58EDEW
476 lt Net Hacim
132 lt Net Dondurucu
344 lt Net Soğutucu
Cool Curtain System (Soğuk Perde Sistemi)
Multi Flow ile No Frost Çalışma
Dayanıklı Cam Raf
LED Gösterge
Silver Nano (TM) Antibakteriyel Kaplama
Kapı Alarmı
Net Genişlik: 777 mm
Menteşe ile Net Kasa Yüksekliği: 1735 mm
Kapı Kolu Hariç Net Derinlik: 735 mm
Net Ağırlık: 88 kg
A Enerji Sınıfı- Yıllık elektrik tüketimi 506 kw
Ses Düzeyi : 44 db -
Bu hacme sahip A plus enerji sınıfındaki Buzdolapları yıllık ortalama 365 kw tüketiyor.
506kw-365kw=141 kw yıllık fark,
15 yıl kullanacağımızı varsayarsak 141 kwx15 yıl=2.115 kw fazladan elektrik tüketeceğiz,
bunun da maddi karşılığı bugünkü fiyatlarla 2.115x0.30 TL=634,5 TL-Hmmmm gerçekten ciddi bir rakam
Bu hesaba göre sırf YAŞADIĞIMIZ DÜNYAYA saygılı olmak adına bu farkı peşin verip
buzdolabı gibi 7/24 çalışan bir Beyaz Eşya alırken yüksek teknolojili,az tüketen yeni ÜRÜNLERİ seçmeliyiz .!!
SONUÇ= Samsung RT58 den Vazgeçtim..!! -
Bu durumda uygun yeriniz varsa tavsiyem Samsung RL62EBPN modeli olacaktır. R600a yani en yeni gaz ile çalışan ve 500 küsür lt'ye karşılık tüketimi 380 civarında olan bir buzdolabı. Mutfağınızda buzdolabına ayrılan yer genişse bu dolap hem uygun fiyatlı, hem kaliteli, hem kullanışlı hem de performansı çok iyi. 1500 civarında fiyatı var. İyi araştırırsanız belki daha ucuza bile bulabilirsiniz.
Bu arada elektrik 30 kuruşu buldu mu, ben ortalama 25 kuruştan hesaplardım da. -
arkadaşlar bu buzdolabı mutfağa sokulurken kapıdan geçmesi için kapakları sökülebiliyor mu?
bu RT58EDEW modelinin derinliği 73,5 cm fakat bizim evin kapısını saolsn usta 72 cm bırakmış bu kapıdan bu dolabı geçirebilirmiyim? -
Sn. Isqwild,
Böyle durumlarda Buzdolabının Kapısını açıyorlar, önce kapıyı içeri doğrultarak V kıvrımını vererek dolabı içeri sokuyorlar, sorun olacağını sanmıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: TALAS63
Bu hacme sahip A plus enerji sınıfındaki Buzdolapları yıllık ortalama 365 kw tüketiyor.
506kw-365kw=141 kw yıllık fark,
15 yıl kullanacağımızı varsayarsak 141 kwx15 yıl=2.115 kw fazladan elektrik tüketeceğiz,
bunun da maddi karşılığı bugünkü fiyatlarla 2.115x0.30 TL=634,5 TL-Hmmmm gerçekten ciddi bir rakam
Bu hesaba göre sırf YAŞADIĞIMIZ DÜNYAYA saygılı olmak adına bu farkı peşin verip
buzdolabı gibi 7/24 çalışan bir Beyaz Eşya alırken yüksek teknolojili,az tüketen yeni ÜRÜNLERİ seçmeliyiz .!!
SONUÇ= Samsung RT58 den Vazgeçtim..!!
A+ enerji sınıfındaki bu makinenin fiyatı nedir acaba ?
15 senelik zaman diliminde yeni teknolojilerle elektrik sarfiyatları daha düşük makineler çıkacaktır o zaman 365kwh enerji değerleri bile yüksek kalacaktır.
Yeni ürünler çıktığı zaman bu ürünü daha tasarruflu bir modelle değiştirmek mantıklı olacaktır.
Şu an fiyat/performans olarak samsung rt58edew alınabilir diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
İyi bir üründür ancak yerine yenisi çıkmıştır (RT59 serisi) 1000TL ise düşünmeden alınabilir tabi.
sizce yeni kasa olan rt59 mu iyi yoksa eski model olan rt 58 mi..biri elektroworlde rt58 1199,00 tl - rt 59 1.400,00 tl fiyatından ziyade iikiside aynımı sadece biri 500w diğeri 470 wyakıyo..aralarından hangisinin önerirsiniz ona göre bu ürünü alacağım ... -
cevap yazan yok mu :( -
quote:
Orijinalden alıntı: karannfil
cevap yazan yok mu :(
ben olsam RT-58 alırdım. 30 kwh elektrik fazla harcıyor ama. onun da yıllık bütçenize farkı 5 tl. eder.
neden RT-58 dersen. fiyattan ötürü derim. bana göre aralarında çok fark yok.
tavsiyem kararınızı çabuk vermenşz olacaktır. ilk buzdolabımı değiştirmeye bende RT - 58 düşünerek başladım
ama sonra gittim Samsung RL62-ZBSW aldım. bütçeden zarar ettim. -
piyade 297 teşkler -
quote:
Orijinalden alıntı: karannfil
piyade 297 teşkler
rıca ederımç umarım hayırlısı ve sanslı bır secım olur sizin icinç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X