Şimdi Ara

SAMSUNG RT59QBPN1/XTR vs SAMSUNG RT 54QBPN1/XTR vs LG GR-B632GQQW ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
6.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG RT59QBPN1/XTR vs SAMSUNG RT 54QBPN1/XTR vs LG GR-B632GQQW ? Buzdolapları tercihleri arasından hangisini önerirsiniz? Ya da önermek istediğiniz başka fiyat performans ürünleri var mıdır ? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

• Bu modellerden RT59 İLE RT54 arasında boyutları haricinde belirli farklar var mıdır ? Hangisini çnerirsiniz aralarında 100 tl fark vardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

Bu modellerden RT59 İLE RT54 arasında boyutları haricinde belirli farklar var mıdır ? Hangisini çnerirsiniz aralarında 100 tl fark vardır ?

59 ve 54 serileri arasında ebat farkı vardır dikkatlice incelerseniz farkedersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

quote:

Bu modellerden RT59 İLE RT54 arasında boyutları haricinde belirli farklar var mıdır ? Hangisini çnerirsiniz aralarında 100 tl fark vardır ?

59 ve 54 serileri arasında ebat farkı vardır dikkatlice incelerseniz farkedersiniz.

Teşekkürler.

Sizce samsung mu yoksa lg mi daha iyidir yukardaki seçeneklerden ? Yada alternatif öneriniz varmıdır ?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Sizce samsung mu yoksa lg mi daha iyidir yukardaki seçeneklerden ? Yada alternatif öneriniz varmıdır ?

Samsung ve Lg arasında ,hacim ve özellik olarak çok fazla fark yok dikkat ederseniz sadece biri beyaz biri inox gövde farkı bu bizde RT62 KAMT serisi var ve şimdiye kadar bir sorunu olmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Samsung ve Lg arasında ,hacim ve özellik olarak çok fazla fark yok dikkat ederseniz sadece biri beyaz biri inox gövde farkı bu bizde RT62 KAMT serisi var ve şimdiye kadar bir sorunu olmadı.

Yanıt için teşekkürler, o zaman beyendiğimi tercih edebilirm.
    Saygılar

• Arkadaşlar yorum yapacak kimse yok mu? Bu haftasonuna kadar karar verip alamam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eIgHt -- 2 Mayıs 2013; 23:23:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz eşya/buzdolabı forumunu izlediğim kadarıyla, kıdemli arkadaşlar daha çok low frost Bosch ve muadil ürünler öneriyorlar. No frost kategorisinden ise farklı zamanlarda Sharp, LG ve Samsung önerileri yapılmış. Google'dan marka/model ismiyle aratınca genellikle ilk sayfada DH forumda açılan konu geliyor. Örnek:
    http://forum.donanimhaber.com/m_64661424/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_68471972/tm.htm
    Ben ağırlıkla Samsung RT59QBPN üzerinde duruyorum. Evde 80cm genişlikte yer var ve eşim no-frost olmasında ısrarlı. Ayrıca iç hacmi 473 lt ve LG 632'lerden 7 lt fazla. En önemlisi görüştüğüm bayi 10 yıl motor garantisi olduğunu söyledi ve ürünün üzerindeki orjinal tanıtım kartında yazıyor.

• Bilgilendirme için teşekkürler. Biz de bir karar vermek üzereyiz umarım bu esnada yardımcı olanbilecek bir karar almamda daha çok yorumlar olur.
  • Bazi üstadlar lg Gr-b632gqqw yi forumlarda bu cihazı da tavsiye etmişler. Bugun gidip bir yakından inceleyip karar verebilirm inşallah.
  • Linkte LG GR-B632'nin 4 serisinin firmanın kendi sitesindeki karşılaştırması var:
    http://www.lg.com/tr/compare/compare.lg?category=/tr/buzdolabi

Aralarında renk/kaplama, sebzelik sayısı, iç aydınlatma ve Vitalight/Optifresh özelliği yönünden farklılıklar var. İç hacim, boyutlar hepsinde aynı. Fiyatları ucuzdan pahalıya GQQW, GLQW, GLTW ve GSTW şeklinde sıralanıyor. Karar sizin...
  • Forumda samsung rt60kzrsl ve GRUNDİG GKNE 4780ı de üstadların önerileri arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memint

quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Orijinalden alıntı: memint

quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Orijinalden alıntı: bahazar

BOSCH KG57NPI34N Aldım ...

kULLANDIKÇA YORUMLARIMI YAZACAM....

Hayırlı olsun bence bu dolabın tek eksi yönü buz kırma sesi olması ama bu genelde bütün markalarda var neredeyse ben Beko olanını da gördüm Samsung olanını da ama yapmayan markalarda var Bosch un bazı modelleri de
    dahil.

Selamlar,

Buz kırma sesi açısından her ikisi de no-frost olan LG GR-B632GVTW ve LG GN-M602YVX modellerini değerlendirebilirmisiniz?

Bu fiyat düzeyinde (1600-1800 TL) başka önerebileceğiniz no-frost ürünler nelerdir? Teşekkürler...

Her ikiside güzel ürünler.Buz kırma sesi cihazın çalışması için gereken normal bir durum.Sizin seçtiğiniz dolaplarda bu sorun yok.Size başka dolap tavsiye etmek isterim ama kriterleriniz çok önemli bu konuda sessizlik,enerji verimliliği gibi konularda bir çok model var.Ama seçtiğiniz ürünler içinize sindiyse pek tavsiyeye gerek yok derim.

Yanıtladığınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi seçim kriterleri önemli. Benim için no-frost olması, 70-74cm arası genişlik, 460-480lt net hacim, A+ veya A ++ enerji verimliliği, buz kırma sesi olmaması veya minimum düzeyde olması ve 1500-1700 TL fiyat önemli.
    Bu arada nette dolanırken Samsung'un şu modeline rastladım, dondurucu kısmı istendiğinde soğutucu gibi çalıştırılabiliyormuş. Siz ne dersiniz?http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/top-mounted/RT60KZRSW1/XTR

En beğenmediğim samsung serisi. Çin'de üretilmiş kalitesi vasat bir model.Kesinlikle uzak durun.

Başka bir başlıkta Samsung rt60 serisi hakkında @CAN@ üstadın yorumu böyle...
    Firmanın sitesinde müşteri memnuniyeti pek olumlu gelmedi bana.
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/top-mounted/RT60KZRSL1/XTR-spec

Oysa RT59QBPN müşteri deneyimi bakımından en iyi model olarak görünüyor. Bu da bir fikir verebilir.
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/ (EN İYİ OLARAK YORUMLANAN)

Kolaylıklar dilerim...

• Ayrıntılı mesaj paylaşımından dolayı teşekkür ederim.
    Bir kaç ay geriye kadar olan forumları elimden geldiğince okumaya çalıştım.

Üstadlarin candoğan62 genelde Lg no-frost buzdolaplarının kalitesini iyi demişler,onun dışında Bosch low frost önerilmiş. PROFİLO BD3058L3AV İNOX, BOSCH KGE55AL30N enerji tasarruflu LOW FROST önerileri vardı.

Samsungun RT5962 modelini önermişti candoğan62.

Bu durumda lg nin LG GR-B632GLQW modelini-1400tl ye almayı düşünebilirm.
    Ve ya Boschun low frost serileri olabilir.

Bugun gidip Lg nin buzdolaplarına bir göz atıcam kısmetse.
  • Bugun buzdolaplarına göz atma şansım oldu, Samsung RT60KPRSL Yİ gümüş kapı rengi ve hissiyatı çok hoşuma gitti dondurucuyu istendiğinde iptal edip yada normal buzdolabına çevirmek mümkün fonksiyonel. Low frostlarda kısa boylu olmak dezavantaj olabilir üst raflara erişmekte.

Samsung rt60kprsl de ses sorunu oluyor mu ? Bu konuda bilgili arkadaşlar yorum paylaşabilirse sevinirim.
  • LG'lere baktınız mı, baktıysanız nasıl buldunuz?
  • Lg lere de baktım dondurucu haznesi daha geniş olmasını isteyenler için avantaj olabilir,ama samsungun buzdolabı haznesi daha genişçe olması çok hoşuma gitti.Bir de ben eni dar olan modellere baktığım için,kısıtlı modeller üzerinden seçim aşamasındayım. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eIgHt -- 4 Mayıs 2013; 10:10:22 >
  • En çok samsung rt60ksrsl modeli çok hoşuma gitti.Benim ihtiyaçlarıma cevap vermesi 10 yıl garanti olmasi, istendiğinde üst dondurucuyu iptal etme ya da buzdolabı gibi kullanma gibi avantajları da var bu da elektrik tasarrufu sağlar,zaten buzdolabında en çok enerjiyi dondurucular harcarmış yetkili satıcı öyle dedi. vb. Diğer sorduğunuz Lg modelleri de güzel. Ama ben samsungu düşünmeye başladım .Yine de tam karar vermedim.Bugun de tekrar bakabilirm. Bu modele baktınız mı ?
  • Samsung rt60ksrl ile kzrl modelleri arasında A ve A+ olması ve digital lek ekranın dışarıda olması gibi farklılıklar var.
    ilgili linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_62904411/f_//tm.htm#74754980
  • An itibariyle son durum:

- 473lt net iç hacim (LG'de 466lt),
    - 77cm genişliğin mutfakta dolap için ayrılan yere daha uygun olması (81cm) (LG'de 70cm genişlik var),
    - Samsung servis ağının daha yaygın olması,
    - 10 yıl motor garantisi,
    - kullanıcı memnuniyetinin yeterli olması

gibi nedenlerden ötürü, aile meclisince Samsung RT59QBPN alınmasına karar verilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memint -- 4 Mayıs 2013; 11:47:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.