Şimdi Ara

Samsung rt72sasw buzdolabı bu fiyata nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada sitesinde Samsung rt72sasw buzdolabı 1.650 (12 taksit) liraya satılıyor.
    Bu fiyata son 4 ürün. Bu hacimdeki buzdolabına göre iyi fiyat gibi sanki ama dolabı pek inceleme
    şansım olmadığı için tam karar veremiyorum. Bu yüzden bu dolabı kullanan veya bilen arkadaşlar
    fikirlerini belirtirlerse çok yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: manowar_1

Arkadaşlar hepsiburada sitesinde Samsung rt72sasw buzdolabı 1.650 (12 taksit) liraya satılıyor.
    Bu fiyata son 4 ürün. Bu hacimdeki buzdolabına göre iyi fiyat gibi sanki ama dolabı pek inceleme
    şansım olmadığı için tam karar veremiyorum. Bu yüzden bu dolabı kullanan veya bilen arkadaşlar
    fikirlerini belirtirlerse çok yardımcı olurlar.

dolabın 1900 tl civarı bi piyasası var ben alacaktım bonus kartım olmadıgı için kargo ücreti(89 tl)ödemem gerekiyordu 1750 tl gibi bir rakam a çıkıyordu sonra baktım sharp stoklara girmiş fiyat yüksek ama düşer birde aynı fiyata 1750 tl gibi bir fiyata LG GR-M652YVX Çift Kapılı No Frost Buzdolabı

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-gr-m652yvx-cift-kapili-no-frost-buzdolabi/ProductDetails.aspx?productId=mtlggrm652yvx&categoryId=22154
    hepsiburadadan daha uygun fiyata satan yerler de var ikisini karşılaştırdım özelliklerine bakarsak samsung için hiçte sıcak fırsat olmuyor samsung fiyat pahalı kalıyor.onun için rt 72 den faz geçtim

http://www.hizlial.com/beyaz-esya/buzdolaplari/lg-gr-m652yvx-cift-kapili-no-frost-buzdolabi_04.004.1165.0012.htm

lg nin bu modeli yada aynı modelin grisi fiyat düşerse

http://www.hizlial.com/beyaz-esya/buzdolaplari/sharp-sj-pt69r-hs-inox-SJPT69RHS-plazma-buzdolabi_04.004.4346.0008.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 11 Mayıs 2011; 10:32:10 >

• halilcc bende worlcard var. Dolayısıyla kargo ücreti vermiyeceğim. Birde worlde 75 worldpuan veriyor. Bu durumda Samsung rt72 buzdolabı 1,650TL (12 taksit + 75 puan + kargo ücreti yok) bana cazip geldi. Ve
    üç gündür spotçuları ve interneti de araştırdım. Bu imkanlara hiç bir yerde bulamadım. Bu fiyata anca peşin
    alabiliyorsun.

Asıl mevzu şu benim 15 senedir kullandığım white-westinghause buzdolabı 3gün önce bozuldu. Bu yüzden benim
    bir an evvel yeni bir buzdolabı almam lazım. Yani yeni modellerin gelmesini bekleyemem.

Derdimi daha anlatabilmek adına bir de şöyle sorayım:

1- Bu buzdolabını dün bir Samsung bayiinde gördüm. İçi çok geniş. Tam benim istediğim gibi. Gerçi sizin
    belirttiğiniz Lg ve Sharp modelleride yaklaşık aynı hacimde.

2- Kahvaltılık bölmesi yok. Ama benim white-westinghouseda da yoktu. Sorun değil.

3- Elektrik sarfiyatı etiketinde yıllık 584kw yazıyordu.Buna aylık 50kw dersek, kabaca hesapla 50x0,25=12,5TL
    ediyor. Eski buzdolabım enerji ölçerle yaptığım ölçümlerde 30TL lik bir enerji sarfiyatı vardı. Yani yanlış
    hesap yapmıyorsam elektrik faturamdaki buzdolabı katkısı yarıya düşecek.

4- Eski emektardan daha sessizdir heralde.

5- İyonizer gibi extra teknolojik özellikleri yok. Ama sebze ve meyvemi haftalık aldığım için bu da sorun değil
    benim için

6- Dolabın görünüşünü gayet sade ve sağlam buldum. En az 15 sene de bu götürür gibi geldi bana.

Şimdi bu durumda sevgili arkadaşlar:

1- Bu dolabın şu kronik arızası mevcuttur servisi de berbattır başına bela alırsın veya,
    2- Öyle sağlam göründüğüne bakma 1 sene sonra rafları kapısı elinde kalır veya,
    3- Soğutması performansı iyi değil veya,
    4- Samsung 15 sene giderse Sharp ve Lg 20 sene gider,

demiyorsanız eğer bugün-yarın bu dolabı almaya karar verdim çünkü şu an buzdolabım yok ve hepsiburada
    stokları da bitmek üzere.

Kullanananlardan cevap gelmedi ama bu dolap hakkında bilgi ve fikir sahibi olanlar, özellikle CANDOĞAN Bey
    yardımcı olurlarsa sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: manowar_1

halilcc bende worlcard var. Dolayısıyla kargo ücreti vermiyeceğim. Birde worlde 75 worldpuan veriyor. Bu durumda Samsung rt72 buzdolabı 1,650TL (12 taksit + 75 puan + kargo ücreti yok) bana cazip geldi. Ve
    üç gündür spotçuları ve interneti de araştırdım. Bu imkanlara hiç bir yerde bulamadım. Bu fiyata anca peşin
    alabiliyorsun.

Asıl mevzu şu benim 15 senedir kullandığım white-westinghause buzdolabı 3gün önce bozuldu. Bu yüzden benim
    bir an evvel yeni bir buzdolabı almam lazım. Yani yeni modellerin gelmesini bekleyemem.

Derdimi daha anlatabilmek adına bir de şöyle sorayım:

1- Bu buzdolabını dün bir Samsung bayiinde gördüm. İçi çok geniş. Tam benim istediğim gibi. Gerçi sizin
    belirttiğiniz Lg ve Sharp modelleride yaklaşık aynı hacimde.

2- Kahvaltılık bölmesi yok. Ama benim white-westinghouseda da yoktu. Sorun değil.

3- Elektrik sarfiyatı etiketinde yıllık 584kw yazıyordu.Buna aylık 50kw dersek, kabaca hesapla 50x0,25=12,5TL
    ediyor. Eski buzdolabım enerji ölçerle yaptığım ölçümlerde 30TL lik bir enerji sarfiyatı vardı. Yani yanlış
    hesap yapmıyorsam elektrik faturamdaki buzdolabı katkısı yarıya düşecek.

4- Eski emektardan daha sessizdir heralde.

5- İyonizer gibi extra teknolojik özellikleri yok. Ama sebze ve meyvemi haftalık aldığım için bu da sorun değil
    benim için

6- Dolabın görünüşünü gayet sade ve sağlam buldum. En az 15 sene de bu götürür gibi geldi bana.

Şimdi bu durumda sevgili arkadaşlar:

1- Bu dolabın şu kronik arızası mevcuttur servisi de berbattır başına bela alırsın veya,
    2- Öyle sağlam göründüğüne bakma 1 sene sonra rafları kapısı elinde kalır veya,
    3- Soğutması performansı iyi değil veya,
    4- Samsung 15 sene giderse Sharp ve Lg 20 sene gider,

demiyorsanız eğer bugün-yarın bu dolabı almaya karar verdim çünkü şu an buzdolabım yok ve hepsiburada
    stokları da bitmek üzere.

Kullanananlardan cevap gelmedi ama bu dolap hakkında bilgi ve fikir sahibi olanlar, özellikle CANDOĞAN Bey
    yardımcı olurlarsa sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

kardeş yaza düğünüm var 1 yıldır aklımdaki bir modeldi bu ya bunu alırım yada sharp diyordum bu modeli yakından da gördüm bi eksiği yok ama lg nin aynı fiyat olan(kargo ödenirse)http://www.hizlial.com/beyaz-esya/buzdolaplari/lg-gr-m652yvx-cift-kapili-no-frost-buzdolabi_04.004.1165.0012.htm modeli daha üstün gibi geldi benim acelem olmadığından sharp ta fiyatın makul seviyeye gelmesini bekleyecegim olmazsa hızlıaldaki LG ye bakacagım.

senin için kargo bedava ve puan alınır bu dolap bu arada son 1 tane.Bonus yada world kartım olsa bende alacaktım gaza gelmiştim ama kargo dahil olunca LG için hızlıal kargo ücretini 2 tl gibi sembolik bi rakam yapınca(tüm ürünlerde)beklemeye karar verdim bekledikce vazgeçtim almaktan dolabı yakından inceledim oldukca geniş bir dolap yer sıkıntınızda yoksa alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 12 Mayıs 2011; 11:02:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Samsung mu Sharp mı?
    18 yıl önce açıldı
    Buzdolabı marka ve öneri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.