Şimdi Ara

Samsung Rutin Önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
45
Favori
9.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung a bildirdim bakalım ne diyecekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sallami kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Sonuç alıp haber verirseniz memnun olurum.

• sallami kullanıcısına yanıt
    Aa bunu bilmiyordum. Deneyip arkadaşın istediği rutini paylaşayım o zaman

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Good lock üzerindeki routines+ eklentisinde qr kod ile rutin paylaşım özelliği varmış. Şu kodu taratıp eklemeyi dener misin bakalım olacak mı hocam
    Samsung Rutin Önerisi

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi de uğraştırdım ama bende good lock yüklü değil. Yüklü olsa bile inanın bu rutin kişisel olduğundan yani kisilerimden bazı telefon nolarını eklemem gerektiğinden yine olmayacak. Nasıl olmayacak : rutine gelen aramaların tel noları bana özel olduğundan değişmek isteyince alttaki "rutin sonlandiginda" seçeneği tekrar kaybolacak. Bunu bende düşündüm. Hiç uğraşmayın hocam. Tekrar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, rica ederim ne demek. Good lock samsungun resmi uygulaması, galaxy store dan kurup şansınızı bir deneyin derim ben yine de

Çok sağolun hocam. Bir ara bakacağım ama hiç ümidim yok. Tekrar sağolun

• warofthe1 kullanıcısına yanıt
    Şarj oldu bildirimini türkçe ayarlayamıyor muyuz?

• Galleo kullanıcısına yanıt
    Ayarlıyorsun ama İngilizce kelime gibi okuyor, sadece İngilizce olarak çalışıyor demek ki.

Samsung bu açıdan iğrenç ötesi, bütün uygulamalarında Türkçe'yi yok sayıyor, yıllar yıllarca sesli asistanı Bixby'e birçok dili getirdi milyonlarca kullanıcısına rağmen Türkçe'yi bir türlü getirmedi de getirmedi. Sırf bu yüzdenSamsung'u yok saymak şart ama S3'ten beri çok alıştım bırakmak istemiyorum.

• çift hat kullanıyorum. eve geldiğimde hattın birini uçak moduna alsın yada kapatsın. bunu nasıl yaparız ?

• Demek rutin bu işe yarıyor. Yeni A35 aldım akşam birkaç deneme yapayım :)

• Samsung Rutin Önerisi

Bende de şimdilik bunlar var

1.Gmail veya kişiler açılınca otomatik senkronizasyon açılıyor diğer zamanlarda kapalı.
    2.Gece güç tasarrufu açılıyor
    3.Gece WiFi kapanıyor
    4.Haritalarda konum açılıyor

• Bu arada çok yararlı bir konu olmuş. Eskiden bunları tasker yada benzer uygulamalar ile uğraşırdım onlar root vs isterdi samsungun bunu sisteme eklemesi çok güzel ama ortaya fikirler çıkması lazım 😊paylaşım önemli o yüzden. Macrodroid uygulamasını kullanıyordum oneplus cihazım da mesela orada herkes yaptığını paylaşıyor uygulama içinden beğendiğini ekle diyordun sadece güzel macro lar çıkıyordu. Konu aktif kalmalı bence 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 3 Ağustos 2024; 7:13:9 >
  • Arkadaşlar aklıma şöyle bir mod geldi ama bir türlü başaramadım.

Cihazı kilitlediğimizde güç tasarrufu ve 2g açılsa batarya çok daha uzun gitmez mi?

Şöyle birşey denedim olmuyor ama

Mod kısmına whatsap aç dedim
    Rutin kısmına mod başlayınca diyip 2g açtırabiliyorum fakat ekran kapama özelliği yok modlarda bende şöyle birşey düşündüm mağazadan screen off uygulaması indirdim onu açınca devreye gir dedim :D ama sanırım olmuyor 😊kandırırım dedim kanmadı

Evet kullanmayı düşünenler için şöyle bir mod yaptım. Değişkenlik gösterebilir.

Önce mod ekledim ana ekrana mod ekleme olduğu için (widget)
    Mod siyah ekrana geç en mantıklı olandı sistemde değişiklik olmadan istediğim rutinler devreye girsin diye neyse.

Rutin lere de 2g geç, güç tasarrufu aç, konumu kapat, senkronizasyon kapat aktif ettim.
    (cihaz kullanımda hepsini açık tutuyorum)

Ana ekrana mod ekle dedim tekli - widgete tıklayınca hepsi aktif oluyor 2 kerede ekrana tıklayarak kapatıyorum 3 tıklama ile herşey tamam. Gönül isterdi 2 tık ile olsun 😂ama buda kafi şimdi birde böyle bataryayı ölçelim bakalım.

Bu arada mod siyah ekran açıp kapatmalıydı ama kapalı duruyor sanırım bug var ama önemli değil zaten ben hep siyahta dursun istiyordum iyi oldu. 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 3 Ağustos 2024; 9:42:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Tsubasa 10

Arkadaşlar aklıma şöyle bir mod geldi ama bir türlü başaramadım.

Cihazı kilitlediğimizde güç tasarrufu ve 2g açılsa batarya çok daha uzun gitmez mi?

Şöyle birşey denedim olmuyor ama

Mod kısmına whatsap aç dedim
    Rutin kısmına mod başlayınca diyip 2g açtırabiliyorum fakat ekran kapama özelliği yok modlarda bende şöyle birşey düşündüm mağazadan screen off uygulaması indirdim onu açınca devreye gir dedim :D ama sanırım olmuyor 😊kandırırım dedim kanmadı

Evet kullanmayı düşünenler için şöyle bir mod yaptım. Değişkenlik gösterebilir.

Önce mod ekledim ana ekrana mod ekleme olduğu için (widget)
    Mod siyah ekrana geç en mantıklı olandı sistemde değişiklik olmadan istediğim rutinler devreye girsin diye neyse.

Rutin lere de 2g geç, güç tasarrufu aç, konumu kapat, senkronizasyon kapat aktif ettim.
    (cihaz kullanımda hepsini açık tutuyorum)

Ana ekrana mod ekle dedim tekli - widgete tıklayınca hepsi aktif oluyor 2 kerede ekrana tıklayarak kapatıyorum 3 tıklama ile herşey tamam. Gönül isterdi 2 tık ile olsun 😂ama buda kafi şimdi birde böyle bataryayı ölçelim bakalım.

Bu arada mod siyah ekran açıp kapatmalıydı ama kapalı duruyor sanırım bug var ama önemli değil zaten ben hep siyahta dursun istiyordum iyi oldu. 😂
    Şöyle dener misin?

Samsung Rutin Önerisi

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Good lock üzerinden routines+ yüklerseniz rutin ayarlarına şu tetiklemeler de ekleniyor. Oradan butonlara çift tıklama yada basılı tutma şeklinde rutin ekleyebilirsiniz Samsung Rutin Önerisi

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hocam siz akşam mı kullanıyorsunuz? Uyku modu açılınca mı rutinler geliyor ben gün içinde kullanmak için düşünüyorum.

Yüklü ama göremedim hocam ben? Birde bunları nasıl kullanabilirim?

Evet ben farklı uygulama ile karıştırmışım hocam. Evet hareketler gözüktü. Fakat başlattığım da tekrar bastığımda kapanmadı? Bir çözüm üretebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 3 Ağustos 2024; 16:43:29 >
  • Samsung Rutin Önerisi

Arkadaşlar kullandığım rutin sanırım güzel sonuçlar verecek gibi..

Resimden de anlaşılacağı üzere %40 sarjım kaldı fakat 5.11 ekran açıklığı var fakat uygulamanın alt kısmında 5.40 diyor önemli değil. Telefonun pil ayarları günlük söylediği için son sarjdan itibaren göstermediğinden play den uygulama yükledim anlık takip eden oradan aldım bu görüntüyü ki aldığımda gözüküyor sanırım %84 de kullanmaya başlamışım uygulamayı yani değerler %84 ten %40 a düşene kadar geçen sürede ki ekran görüntüsü. Bu arada dün galaxy max hz yükledim güç tasarrufu açıldığında ekran 24hz e düşsün diye ayarladım. Güç tasarrufu açılıyor senk. Kapanıyor konum kapanıyor 2g açılıyor mod açılınca yani telefon elde iken 120hz sabit bu arada yine dediğim uygulama ile sabitledim dinamik değil. Ve senk. Ve konum açık oluyor telefonu elime aldığımda duvar kağıdı düz siyah tema siyah koyu mod aktif. Cihaz hem akıcı hem tasarruflu 😂iyi oldu muhteşem oldu çok güzel oldu 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 4 Ağustos 2024; 16:5:13 >

Hocam bu good lock üzerinden şöyle bir şey yapabilir misiniz : Atıyorum ses açma tuşuna iki kez tıklayınca telefon titreşime geçsin. Böyle routin oluyor mu bakar mısınız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.