Şimdi Ara

Samsung Rutin Önerisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
45
Favori
9.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bir rutin önermek isterim; kablosuz kulaklık bağladığımda herhangi bir uygulama(youtube, youtube music, spotfy, yada radio programları vs.) aç rutini yapabilirsiniz. daha önceleri çok sık kullanırdım bu rutini.

bir de, ben mesela normal kullanımda bu ekranı yan çevirince ekranın dönmesinden nefret ederim ama bu özelliğin gerektiği durumlarda var. mesela youtube uygulamasında vs. bende şunu yaptım, normalde telefonu döndür özelliği kapalı ama, belli başlı uygulamaları açınca bu özellik aktif hale geliyor.

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Samsung Rutin Önerisi Samsung Rutin Önerisi

Hocam titreşim olayını açma kapama tuşu ile hallettim. Fakat şöyle bir değişiklik yapmak istiyorum ama bulamadım. Telefonu titreşime almak içinde açma kapama tuşuna uzun basmak istiyorum. Yani birinde duble pres diğerinde uzun basma olmasın tuşa. Nasıl bir şart eklemeliyim rutine? Kısaca her iki durum içinde tuşa uzun basma yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 5 Ağustos 2024; 15:9:24 >

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı iki rutin yapın o zaman tuş yenileniyor birine üst ses tuşu birine alt ses tuşuna arayın ben öyle yaptım.

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    İlk başta ses tuşlarını denedim ama ses tuşları ekran kapalı iken pek verimli olmadı bende. Yani atıyorum 10 basmadan 3 ünde algılamadı telefon. En verimli açma kapama tuşu oldu

Aslında ses tuşlarına basınca ekranı uyandirabilsem ses tuşları hatasız çalışıyor. Evet ses tuşları ile kilit ekranını uyandirabilecek uzman rutinci aranıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 5 Ağustos 2024; 15:53:44 >
    Evet kapalı iken bende de verimli olmadı ses tuşları. Ben atadım ana ekrana da widget oluşturdum iki türlü de el altında oldu.

Ses tuşlarına basınca anında ekran uyanabilse ses tuşları da mükemmel çalışacak.

• Kimse şu rutinleri keşfetmedi mi ya? konu çok cansız 😂 farklı fikirler iyi olurdu 😂

Örneğin ben şöyle bir şey yaptım. Akşamları telefonu titreşime alıyorum. Yalnız belirlediğim bazı önemli kişilerden arama gelince zil sesi çalıyor. Diğer aramalar da sadece titreşim oluyor. Yalnız bunda da şöyle bir sorun oluyor. Belirlediğim önemli kişilerden arama gelip bittikten sonra telefon otomatik tekrar titreşime geçiremiyorum manuel olarak geçiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 5 Ağustos 2024; 22:29:36 >
    Hımm aslında bu akşamları rahatsız etme modu açılarak kullanılabilir hocam onda da belli kişiler açık kalabiliyor ya yada diğer kişilerin 3 ten fazla araması ile önemli bir durum söz konu diyip kapatıyor mesela rahatsız etme modunu?

Tamam onu biliyorum ama telefonun kendi rahatsız etme modu gelen aramalarda belirlediğimiz kişiler hariç komple sessiz kalıyor. Ben titreşim olsun istiyorum.

He anladım hocam o zaman diğer konuna çözüm üretmek gerek.

• Bu mod ve rutin arasındaki fark nedir? Birde bixby i derin uykuya alıyorum rutinlerde vs bu sıkıntı çıkarır mı bağlantılı mı?

S23 fe alıp kullanmaya başladım bataryası biraz problemli.. Normalde bunları görsemde hiç uygulamıyordum ama sanırım lazım olacak. Konuda biraz bakındım ama hem direkt aynı modeli kullanan varsa yada güncel olarak şunları mutlaka yapın diye tavsiye verecek varsa açığım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 8 Ağustos 2024; 15:39:12 >
  • İnstagrama girince vpn i açması için bi rutin oluşturdum. İnstagram açılınca 1.1.1.1 uygulamasını açıyor. Fakat tekrar instagrama dönünce rutin döngüye giriyor. Döngüyü nasıl kapatabilirim?
    Ayrıca vpn aç rutini de var fakat 1⁴ ü varsayılan vpn olarak algılamıyor sanırım ondan dolayı o yöntem de olmadı.

Siz rutinden değil de goodlock uygulamasından yapın onu
    Goodlock içinde registar var onu indirin.
    Side-Key press and hold action yazana tıklayıp Mute or unmute all volumes aktifleyin.
    Samsung Rutin Önerisi Samsung Rutin Önerisi

• Hurafe26 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim

• İnstagram da VPN rutin yaptım , ancak instadan çıkışta VPN i
    kapati bir türlü ayarlayamadim.

-indirilen VPN nn uygulama seç te, direkt "aç "seçeneği olmalı,yoksa uygulamaya atıyor.adguard VPN aç şeklinde.

Samsung Rutin Önerisi

Rutin sona erdiğinde, vpn kapansın a nasıl çekeriz 🫠
    Samsung Rutin Önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben bildirimleri özelleştirmek istiyorum. Eğer yardımcı olursanız çok mutlu olacağım
    1. isteğim telefonu titreşim moduna aldığımda sadece belirlediğim uygulamalardan titreşim gelsin istiyorum (bunu ayarlamak kısmen kolaydır muhtemelen)
    Asil önemli olan sesli moddayken bildirimde titreşim olsun istemiyorum. Ayarlardan bildirim titreşimini kapatıyorum bu sefer titreşim modunda da titremiyor. Açıyorum sesli modda her bildirimde ayrı olarak titreşim oluyor

2. Belirlediğim uygulamalardan bildirimlerin sadece benim ayarladığım saatlerde gelmesini istiyorum. Mesela saat 19.00'a kadar instagram ve X bildirimi görmek istemiyorum. 19.00'dan 24.00'a kadar gelsin sonra tekrar gelmemeye başlasın ve bu otomatik olsun istiyorum (iphoneda bunu ayarlaması kolay sanırım ama samsungda bir türlü bulamadım)

Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok mutlu olacağım, iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Rutin Önerisi

Şöyle bir rutin gördüm pil koruma için düşünülmüş. Samsung da %80 de dur özelliğini siz böylece istediğiniz % ye koyabilirsiniz ben 95 yapmıştım ama sanırım 90a çekeceğim 😊

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.