Şimdi Ara

samsung s 5233 star wifi vodafone internete bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar. bende star s5233 wifi var. vodafone hattım var fakat internete bağlanamıyorum bir türlü. vodafone ayarları yapılı, tercihler edge i kullanmak için ayarlı fakat internete bağlanmıyor.
    bir ara olmuştu bir iki günlüğüne telefonun açıldıktan sonra bir süre E işareti (edge) kalması gerekiyor. o zaman bağlanıyor du fakat şimdi çıkmıyor ve bağlanmıyor.
    bir çok yer aradım, vodafone.com a baktım bu telefonun ayarları yok. daha önce bağlandıysa şimdi de bağlanabilir. ama bağlanmıyor :(
    şimdi wifi destekli bir telefonda gprs i ne yapacaksın diye soruyorsanız sürekli bir wireless bağlantım yok .
    gprs i kullanma sebebim menü/müzik/müzik bul da şarkıyı dinleterek adının ne olduğunu öğrenebilmek. bunun için server a bağlanıyor 1 2 kuruşluk ücreti var. zırt pırt çıkan bir şarkı için wifi noktası bulamıycam :)
    gprs i nokia 2630 da denedim onda da çalışmıyor bağlantı yok diyorlar. vodafone live ayarlarını yükledim yine çalışmıyor. turkcell den vodafone a geçiş yapmıştım 5 ay önce falan.
    sim kartın bozulmuş olma ihtimalı yok sanıyorum. hattımın internet kullanımına açık hale nasıl getirebilirim. my vodafone dan baktım bayağı ama bi açıklaması da yok. eğer vodafone kullanıcısı arkaşlar varsa bana açıklayabilirlermi.yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixan -- 4 Haziran 2010; 17:33:58 >

• bilen yokmudur yahu
  • Bence öncelikle Vodafone müşteri hizmetlerini arayın, onlardan ayarları isterseniz daha sağlıklı olur.
  • ayarlarında sorun vardır yoksa ben vodafone hattım ile çok rahat giriyorum internete :S
  • sorun çözüldü beyler saolun. sorun vodafonun tuhaflığı. standart internet bağlantım kapalıymış. vodafone.com da araya taraya buldum.
  • ya bende vodafone hatlıyım internete kendi modemimden yada başkasından basıl bağlanabilirim hiç bilmiorum yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuball

ya bende vodafone hatlıyım internete kendi modemimden yada başkasından basıl bağlanabilirim hiç bilmiorum yardım edin

Modemden hariç internete bağlanmak istiyorsan, tarayıcı profillerinden Vodafone seçili olsun tamamdır başka işleme gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaptım ama yine kontör gidio anlamadım valla
  • wifi ile modeme nasıl bağlancam

telefonda wifi nerde onu bile bilmiorum
  • Sen yanlış anlattın ben de yanlış anladım :)

Eğer wifi ile bağlanmak istiyorsan şöyle yap : Menü > Uygulamalar > Wifi > Ara .. bulduktan sonra bağlan. Ardından tarayıcı profillerinde bulduğun wireless ismi çıkar onu seçiyorsun.
  • arkadaşlar sorunu çözdüm . ıp ayarlarımı kendim yaptım dns yi de aynı şekil şimdi tkır takır nette dolanıyorum :):)
  • arkadaşım bendede aynı sorun var. nasıl çözdün problemi. yardımcı olurmusun.
  • Hort Beyler bende de aynı sorun var nasıl halledebiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.