Şimdi Ara

Samsung s02tr-s03tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizlere bişey danışmak istedim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. bugün samsugun bi leptopunu aldım cihaz bu

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np550p5c-s03tr-np550p5c-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-2gb-gt650m-156-dvdrwbr-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61989 yanlız kafama 1-2 şey takıldı.

---cihazın modelinin sonunda olan (s03tr) bide bunun (s02tr) olanı var bu ikisinin arasındaki fark nedir ?

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/high-performance/NP550P5C-S02TR-spec

buda s02tr olanı.

---ben aldığım leptopta ramın 1333 olduğunu biliyorum ama s02tr olanında 1600 yazıyor belkide benim leptopumda 1600 ne fark var kafama takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dzr -- 14 Ekim 2012; 23:23:14 >

• her ikisinde de 1600 ram var ve aralarındaki fark s02tr 6gb rame sahip diğeri 8gb ram bu kadar.
  • :S çok tşk ederim verdiğiniz bilgi için ama samsungun sitesinde sadece s02tr görünüo ve rami 8 gb s03tr die arattığımız zaman ise 550 serisi dışında bi seri çıkıo internete yanlış yayılmış olabilirmi acaba bu model numarası ?
  • yeni bir model ve sadece vatanda var samsung sitesinde de yok s03tr modeli,yazdığında sadece vatan sitesi çıkıyor zaten başka yerde yok.S02tr ilk çıktığından 1 ay sonra samsung sitesinde yayınlandı buda yayınlanır.
  • hmmm yani s03tr alarak avantajlı bi durumdamıyım özelliklede dediğiniz gbi 1600 mhz ram varsa ?
  • bu arada leptopu aldım dedim ama bihaber gbi konuşuyorum daha leptop teslim edilmedi sadece parayı ödedim yalancı duruma düşmek istemem sonra
  • Bi haber olduğun belli raminden emin değilsin eline geçsin cpu-z programıyla ram hızını ölçersin raminin 798mhz'de çalıştığını görürsün yarısını ölçer.
  • anladım çok tşk ederim verdiğin bilgiler için ramin 1600 olması beni fazlasıyla rahatlattı. yanlız son bişey sorucam size k.bkmayın biraz fazla oldu ama en başta s02tr versiyonu için 6gb demiştinz ama bnm verdğim linkteki samsung sitesinde 8gb görünüo gerçi bnm ramimin 1600 olduğundan eminseniz herhangi bi sorunum kalmıo içim rahatladı meraktan sordum sadece bu msjdaki soruyu.
  • ram'in ne kadar olduğu çokta önemli değil aldığın model 8gb fazlasıyla yeter sana.
  • 1600mhz olmasıda avantaj değilmi bnm için onunda önemi var diye biliyorum ben
  • tabiki ileriye dönük 1600mhz ram iyidir.Normal kullnımda 1333mhz ve 1600mhz arasındaki farkı anlamzsın ama dediğim gibi işleriye dönük 1600 yerinde olur.
  • inş memnun kalırım sorunsuz kullanırım. rahatladım valla 1600 mhz olduğunu öğrenince çok tşk ederim yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.