Şimdi Ara

Samsung s10 plus su geçirdi . 2500 TL onarım parası istiyor garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba . Daha 1 aylık s10 plus ım tatilde havuzda suyun altında 2 - 3 foto ve 2 -3 video (15-20 sn.lik) çektikten sonra bir daha açılmadı . Garantiye yolladım 2500 TL onarım dediler.Neymiş onlar su geçirmez demiyorlarmış suya dayanıklı diyorlarmış. Arkadaş havuzda dediğim şekilde telefon su aldıysa o telefon suya da dayanıklı değildir. Konuyu mahkemeye taşıyacağım .Şuan sadece şikayet vara yazdım . Dönüşlerine göre mahkeme süreci başlatacağım. Bunlar iyice salak yerine koymaya başladılar kullanıcıları . Süreci buradan da paylaşacağım gelişme oldukça .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meridyen41 -- 20 Haziran 2019; 12:51:9 >

• Telefonlar su geçirmez değil zaten. Suya dayanıklı.
    Anca çok kirlenince musluğun altına ya da yağmurlu havada kullanabilirsin.
    1.5metrede 30dk saçmalığına inanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Note Fe'yi 1 metre derinlikte 15-20 dk havuz suyunda kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Siz kaç metre derinliğe indiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 20 Haziran 2019; 17:34:25 >
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Maalesef bu IP67/68 tarzı sertfikalarla ilgili yanlış bir algı var. Onur arkadaşın dediği gibi cep telefonlarındaki IP reytinginden bahsederken kullanılması gereken tabir, suya dayanıklı (water resistant). Su geçirmez (waterproof) başka bir şey. Yani bu IP68 cep telefonları, birer su geçirmez aksiyon kamerası değiller.

Her ne kadar IP68 sertifikası açıklamasında, 1.5m derinlikte 30dk kalabilir dese de bu ölçüm labaratuvar şartlarında, cihaz standby konumunda iken ve temiz su ile yapılmakta, tuzlu deniz suyu veya içi çeşitli kimyasallarla dolu havuz suyuyla değil. Tabi kesinlike zarar görecek diye birşey yok ama bu her zaman bir risk. Genelde firmalar su altı kullanımını önermiyorlar.

Umarım sorununu ücretsiz halledebilirsin.
  • Süreç süreci paylaşsaydınız keşke.. bilgimiz olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhirsax

Geçmiş olsun arkadaşım. Maalesef bu IP67/68 tarzı sertfikalarla ilgili yanlış bir algı var. Onur arkadaşın dediği gibi cep telefonlarındaki IP reytinginden bahsederken kullanılması gereken tabir, suya dayanıklı (water resistant). Su geçirmez (waterproof) başka bir şey. Yani bu IP68 cep telefonları, birer su geçirmez aksiyon kamerası değiller.

Her ne kadar IP68 sertifikası açıklamasında, 1.5m derinlikte 30dk kalabilir dese de bu ölçüm labaratuvar şartlarında, cihaz standby konumunda iken ve temiz su ile yapılmakta, tuzlu deniz suyu veya içi çeşitli kimyasallarla dolu havuz suyuyla değil. Tabi kesinlike zarar görecek diye birşey yok ama bu her zaman bir risk. Genelde firmalar su altı kullanımını önermiyorlar.

Umarım sorununu ücretsiz halledebilirsin.

o zaman resmi sitesinde bunu reklam yapmayacak

dikkat edin,su geçirmez diyor .

• istedigin kadar şikayet et bişey çıkmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

o zaman resmi sitesinde bunu reklam yapmayacak

dikkat edin,su geçirmez diyor .

Alıntıları Göster

resimdede havuz göremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

resimdede havuz göremiyorum

Alıntıları Göster

Based on test conditions for submersion in up to 1.5 meters of freshwater for up to 30 minutes

bu gayet açık ve net bilgi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Based on test conditions for submersion in up to 1.5 meters of freshwater for up to 30 minutes

bu gayet açık ve net bilgi.

Alıntıları Göster
    O zaman kullanın. Artık su geçirirse servis servis gezip sitesindeki yazıyı gösterirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.