Şimdi Ara

Samsung S20 Ailesi Ana konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
8
Favori
40.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstteki delik hoparlörmüş, kızılötesi portu gibi delik hoparlör görevi görüyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıktığı günden bu yana deliler gibi her yerde telefonu inceliyorum, henüz elime alıp inceleme fırsatına ne yazik ki erişemedim.

S10 Plus kullanıcısıyım, özel bir fiyat aldım telefonumu 5900'den alacaklar, Note 10 + ' yı da 10.500tl'den sayıcaklarmış.

4600tl gibi fark ödemek gerekiyor, buds gelirse onu satarım. Nerden baksanız 4.000tl gibi bir rakamla sahip olmuş olurum diyordum kendime.

Sizce bu değer mi?

İşim gereği sürekli olarak insanlara instagram üzerinden güzel storyler atmak istiyorum, resim, video en büyük önceliğim, Note 9'dan s10 plus'a geçtiğim evre de bu olaylar inanılmaz gelişti.

Sebebi Note 9 da yapamadığım şeyleri s10 plus da yapabiliyor olmamdı, kamera olayından dolayı çok mutlu olmuştum. Esas olarak özellikle gimbal gibi çekim yapmak bir insanı daha da mutlu eden bir olay haline geldi.

Şuan elimde s10 plus ve siz değerli insanların yorumlarını dikkatle okumaktayım. Çoğunlukla kişiler alınmaması gerektiğini vurgulamış...

Demek istediğim kesinlikle almaya gerek olmasa da, sırf yeni özellikler dolayısı ile alınır mı?

Benim işim güzel şeyler çekmek, hem video hem fotoğraf anlamında s10 plus beni çok mutlu etti, şimdi 25w destek de geldi, yani kısa süre de prizden teli çikartabilicez bu da bir avantaj, hatta 45w alırsak hemen dolacak.

En büyük sorun ise kesinlikle 3.5mm kulaklık girişinin kalkması olmuş, benim gibi müzik dinleyemeden duramayan insanlar için bu büyük bir dezavantaj... Fakat bunu çevirici ile çözebilir miyiz arkadaşlar? Şuan resmi samsung sitesinde usb c dönüştürücü göremedim, kutu içinden de çıkmıyor, yani s10 plus in şuan ki jack girisiyle verdiği sesi note 10 da da aynı kalite de alabilir miyiz? donusturucu vasitasi ile merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amen.Ra kullanıcısına yanıt
    S10 plus Note10plus'tan daha iyi bence. Elinizde S10+ varken 2 yıl yeni ne çıkmış diye bakmayın bile.

• Amen.Ra kullanıcısına yanıt
    Adama bak sizce bu değer mi diyor...
    Tabiki değmez...

S10 plus ile note 10 arasında 4 bin TL lik fark yok...
    4 bin TL ye başka markaların amiral gemileri alınır yapmayın Allah askına israftır haramdir ve nankörlüktür...

Çok sert bir cevap oldu ama insanların bu şımarıklıgı karşısında kendimi tutamıyorum s5 dese anlarım s6 dese anlarım s10 plus yahu yazıktır günahtir yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 15 Ağustos 2019; 7:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocan21

Adama bak sizce bu değer mi diyor...
    Tabiki değmez...

S10 plus ile note 10 arasında 4 bin TL lik fark yok...
    4 bin TL ye başka markaların amiral gemileri alınır yapmayın Allah askına israftır haramdir ve nankörlüktür...

Çok sert bir cevap oldu ama insanların bu şımarıklıgı karşısında kendimi tutamıyorum s5 dese anlarım s6 dese anlarım s10 plus yahu yazıktır günahtir yapmayın
    Size ne be hocam.. Sizden mi istedi parasını?

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    Bende bu küstahlik, çok bilmişlik, yargı dağıtma tavırlarına dayanamıyorum. Size karışan varmı ? Ne yediğinize ne içtiğinize, ne giydiğinize? Size ne kardeşim milletten ya? İsraf diye, haram diye 10k lik cep telefonu almaya denmez.

• 3 ayda 3 bin düşecek göreceksiniz.

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

Tabii ki S10 Plus çok güzel bir telefon, aldığım günden bu yana beni bir çok konuda mutlu etti. Sizin yorumunuza da saygım sonsuz bu sizin kişisel fikriniz, fakat ben kamera özelliklerine, hızlı sarj olayından dolayı sormak istedim, bir kullanıcı olarak hep en iyisini alma, insanlara sunma peşindeyim, var olan değişik, farklı bir yenilik varsa bunu sunmayı, insanlara göstermeyi seviyorum. 4.000tl az bir para değil, ama imkanımız olursa neden almayalım? veya bekleyedebiliriz bu tamamen imkanlarla alakalıdır, teşekkür ediyorum

• Note10+ ve Note10 her ikisi de ciddi oranda kirpilmis. Devrimsel yenilikleri de yoktur sadece evrimsel ufak tefek iyilestirmeler var S10 Plus 5G modeline gore ( ToF de var ya o acidan ) ...

Ekran delikli olmasi bana gore defo misalidir S-Pen kalemi icin.

Biraz inceledim ve SOK oldum : Kement seklinde secme filan kaldirilmis! Yuzen klavye delikli kamera hizasinin ustune gecemiyor boydan boya engellenmis yanlardan bile gecemiyorsunuz !. Enteresan ...

Note8 gibi yanlardan ince yapmislar ki masa gibi bir zeminde elinize almada kavramada zorluk yasacaksiniz.

Ekran cozunurlugu o buyukluge gore cok bariz duusk kalmis hem Note10+ icin hem de Note10 icin ... DPI yani inch basina piksel yogunlugu da en vasat kucuk telefon olan Galaxy S10e den bile dusuk!

Ekrani hale 8 bit panel. SAdece 16.7 milyon renk desteklemektedir artik milyar renk destekli OLED ler kullanilmalidir.

Ekrani 90 Hz tazeleme olmasi gerekirdi hic olmazsa adaptif tazeleme olmaliydi ki ki web sayfalarinda kaydirmada menuleri kaydirmada vs yani hareketli olan nesnelerde akicilik saglasin ve elbette statik nesnelerde de tazeleme hizi dussun . Bunu dusunememis Samsung ! ...

O kadar bilesen kirpilmis ki Note9/ Note8 e gore ... Bu fiyatla gelmesinin makul anlasilabilir tarafi da yoktur ...

Note10 modellerine pek te ragbet yokmus . Bu kadar parayi veren gider Iphone X lerden birini secer ... Android telefonunda esasli birsey koymayan Samsung niye bu kadar yuksek ozel kazik Turkiye fiyati belirlemisler anlamis degilim...

Suanki kampanyalar ile fiyati asiri yuksek orasi belli. Kampanyalar bittikten sonra 2-3 ay icinde tahminim 4 bin TL dusecektir ... Elbette resmi sitesinde goremezsiniz bayilere guncellenmis fiyat listesinde belirecektir daha once de olmustu Note9 ve Note8 lerde kendilerine gore de yuzdesel bir dusmeler yasanmistir ( gelen vergi zamlar vs haric .. ) . Bundan sonra daha da fazla bir ani vergi zammi beklenmiyor.

• Arkadaşa yüklenmişsiniz ama bana göre de ısraf o kadar para vermek ufak tefek değişiklikler için. Ne yani 2 katı fark mı var da o kadar üstüne para koyup bunu almalı insan. Bence bir şekilde almak isteyenler kendine yediremeyip tepki gösteriyor ve almak için bahane arıyorlar. BANA GÖRE FAHİŞTİR FİYAT!

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kement şeklinde seçme tam olarak nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Note10+ S-Pen kalemin yazilimsal ozelliklerini incelerken ilk dikkatimi ceken seydi. Yani secme icin dogrusal yonde degil rastgele cizerek zig zaglar veya ne bileyim ornek vermek gerekirse : papatya silueti cizer gibi secme olmamasi. Dedigim gibi bunun tek sebebi o ekrandaki defolu olan delikli kameradandir. Note10 da bizlere gercek manada esnekli ve ozgurlugu yok etmesinin yegane sebebu iste o kamera deligi ekranin icinde olmasindandir.

https://www.aykutsaritas.com/samsung-galaxy-note-9-ipuclari-puf-noktalari-ve-gizli-ozellikleri/
  • Exynos 5G modeli geliyor. Almak isteyenlere duyurulur ...

SM-N976B Tek SIM modeli

SM-N976B/DS Cift SIM modelu DUOS

Kullanim Klavuzu Ingilizce resmi olani sizdirilmistir ilk sayfasindan ve icerikten de anlasilmaktadir 5G uzerine bolca ifadeler vardir...

pdf olarak indirmek isteyene :
    https://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2019/08/SM-N97X_UM_EU_Pie_Eng_Rev.1.0_190812.pdf

Bu tur bilgileri DH de baska yerde suan itibariyle bulamazsiniz ... Ilgili kisiler eklerler artik ...
  • Note9 hem RAM hem de depolama olarak ciddi farkli iki modeli olmasina ragmen Samsung Turkiye tarafinca 3100 TL sayilmasi dusundurucu!

Almanya icin bakarsak degisim bedeline ek olarak 100 Avro ayrica hediye ediliyor .

Samsung S20 Ailesi Ana konusu

650 Avro indirimi 1099 Avro luk Note10+ uzerinden yapiyor. Yani cihazin satis bedelinin yarisindan fazlasi degisim ile geliyor!

Fakat Turkiye'de paramizla rezil oluyoruz !

Yetmedi Note9 8/512 sahiplerine ayrica daha da fazla kaziklamaktalar. Kararlari bu yonde imis! ...

REzalet...

Inanmayan ALmanya linkini veriyorum iste :

https://www.samsung.com/de/smartphones/galaxy-note10/buy/

5G de var ki ondan hic bahsetmiyorum .... Avrupa dahiul Ingiltere dahil 5G opsiyonu simdiden belli ama Turkiye de yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 17 Ağustos 2019; 18:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amen.Ra

Çıktığı günden bu yana deliler gibi her yerde telefonu inceliyorum, henüz elime alıp inceleme fırsatına ne yazik ki erişemedim.

S10 Plus kullanıcısıyım, özel bir fiyat aldım telefonumu 5900'den alacaklar, Note 10 + ' yı da 10.500tl'den sayıcaklarmış.

4600tl gibi fark ödemek gerekiyor, buds gelirse onu satarım. Nerden baksanız 4.000tl gibi bir rakamla sahip olmuş olurum diyordum kendime.

Sizce bu değer mi?

İşim gereği sürekli olarak insanlara instagram üzerinden güzel storyler atmak istiyorum, resim, video en büyük önceliğim, Note 9'dan s10 plus'a geçtiğim evre de bu olaylar inanılmaz gelişti.

Sebebi Note 9 da yapamadığım şeyleri s10 plus da yapabiliyor olmamdı, kamera olayından dolayı çok mutlu olmuştum. Esas olarak özellikle gimbal gibi çekim yapmak bir insanı daha da mutlu eden bir olay haline geldi.

Şuan elimde s10 plus ve siz değerli insanların yorumlarını dikkatle okumaktayım. Çoğunlukla kişiler alınmaması gerektiğini vurgulamış...

Demek istediğim kesinlikle almaya gerek olmasa da, sırf yeni özellikler dolayısı ile alınır mı?

Benim işim güzel şeyler çekmek, hem video hem fotoğraf anlamında s10 plus beni çok mutlu etti, şimdi 25w destek de geldi, yani kısa süre de prizden teli çikartabilicez bu da bir avantaj, hatta 45w alırsak hemen dolacak.

En büyük sorun ise kesinlikle 3.5mm kulaklık girişinin kalkması olmuş, benim gibi müzik dinleyemeden duramayan insanlar için bu büyük bir dezavantaj... Fakat bunu çevirici ile çözebilir miyiz arkadaşlar? Şuan resmi samsung sitesinde usb c dönüştürücü göremedim, kutu içinden de çıkmıyor, yani s10 plus in şuan ki jack girisiyle verdiği sesi note 10 da da aynı kalite de alabilir miyiz? donusturucu vasitasi ile merak ediyorum.
    Nereden aldın bu fiyati

• Guvenlik babinda Note10 ile S10 modelleri acisindan tedbvir olarak bir farklari yoktur!

Yeni Note10 lar icin Face unlock 2.0 ( donanimsal bir kerameti yok basit bir kamera deligi o kadar ) denilse de Note10+ ve Note10 da donanimsal olarak bir Apple veya Huawei Mate 20 Pro vs gibi 3 boyutlu yuz tarama olmamasi ile cok kolaylikla cihaz kilidi acilmaktadir. 2D ( 2B ) 2 Boyutlu yuz tanima mi olur ?

Note8 ve Note9 da hic olmazsa baska sensorler de var IRIS tarayici ile gozunuzdeki size ozel dokuyla acilmasi da imkansizdir yani Note8 Note9 S9 S8 ler daha guvenlidir yuz kilidi acmada .

S10 Ailesi ile baslayan yuz tanimadaki guvensiz kolay kirilabilen basit bir fotograf veya baska bir cihazdaki sizin fotografiniz ile kolayca acilmasi. Artik bir kisinin fotografini cok kolaylikla bulabiliyorken ... Durum icler acisi ...

Video yu izlemek icin asagidaki linki tiklayin !...

Instagram
    SmartWorld.it on Instagram: “Abbiamo provato a sbloccare il nostro Galaxy S10+ con un selfie. Abbiamo un po' ragionato quindi su quali sono gli sblocchi sicuri di uno…”
    https://www.instagram.com/tv/BuqaoVnhZrZ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/BuqaoVnhZrZ/

Isin aci olan kismi sozde daha guvenli tarayan ama biraz daha uzunca tarayan secenek aktif edilmis yani hizli yuz tarama kapatilmis halde iken bile guvenlik ekran kilidi kolaylikla acilmaktadir !

Hal boyle iken PAZARLAMA adiyla kakalama adiyla Samsung biz tuketicileri kandirmakta ciddiyetini S10 Ailesinde oldugu gibi Note10 modellerinde de devam etmektedir .

S10+ 5G de hic olmazsa onde de ToF varken ne Note10+ da ne de Note10+ 5G de on kamerasinda ToF olmamasi ile guvenli yuz tanima ve kilitleme ve kilit acma ozelligi Note10+ ve Note10 lara gelmiyor ..

S10+ 5G hic olmazsa daha guvenli on ve arkasindaki ToF kamera sensoru ile ...

Samsung S20 Ailesi Ana konusu

https://www.androidworld.it/2019/03/06/sblocco-foto-galaxy-s10-plus-616651/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 18 Ağustos 2019; 9:26:22 >

• Note serisi her zaman Galaxy S serisinin uzerine eklenerek veya gelistirilerek gelmekeydi gerek donanimsal gerekse de yazilimsal optimizasyonlar.

Islemcisi 8 nm den gelistirilmis 7 nm dokume gecilse de ayni performans ve pil tuketiminde teorik daha basarili olmasi bekleniyor lakin pil performansi salt islemci ile belirlenmez bircok bilesenine ve ortalama kullanimina bagli olarak belirlenmektedir... Elbette arayuz ve Kernel iyi optimize edilmisse ...

Tartismasiz kesin gercekler uzerinden gitmeye devam edecek olursak :

S10 modellerinde ultra genis kamera malesef Note10+ ve Note10 da kaldirilmistir!

S10 da kullanilan ana kamera sensoru donanimsal olarak aynidir.

Incelemelerde kamerasi yuksek puanli olmasinin tek sebebi elden gecmis optimize edilmis kamera firmware algoritmalaridir . Ki bu iyilestirmeler S10 modellerine de gelecektir .

Android Q yu ilk alacak olan yine Galaxy S10 olacak ve arayuz kamerasi dahil ciddi manada iyilestirilecektir ALGISAL Note10+ kamera ustunlugu aslinda yoktur! ...

Bazi acilardan S10+ cift on kamerasi ile daha da iyidir . Arka ana kamerasinda ultra genis aciya sahip olmasi ama Note10+ ve Note10 olmamasi da dusundurucudur .

Sadece Plus olmayan Note10 uzerine odaklanilacak olursak : Bu fiyatta ciddi oranda herseyi ile kirpilmis olan Note10 kattiyen alinmaz ! . En basta fiyati sonra dsurulmus ekran cozuurlugu harici hafiza karti destegi olmamasi. Kablolu ve kablosuz hizli sarja sahip olmamasi. RAM sadece 8 GB de olmasi. Dahili depolama sadece 256 GB olmasi . Bir cihazda harici hafiza karti destegi olmayacaksa temel depolama birimi hic olmazsa 512 GB olsaymis derdim ama hicbiri yok...

Bataryasi ciddi dusurulmus ...

Samsung hangi mantikla Note10 cikarmis anlamis degilim.

PEntile olmayan efektif piksel keskinligi daha yukske IPS panelli ama FULL HD+ li ayni buyuklukte olsaydi ustelik ayni batarya kapasitesi ayni kasada olsaydi oyun oynayanlara veya daha uzun pil kullanim odkali bir tercih olurdu .. Keske ... Aslinda Samsung AMOELD/OLED macerasindan vazgecip Micro LED le gecmeliydi ... TV de gectiler satista neden mobil cihazlar dahil bircok cihazda da gecmiyor anlamis degilim ! ... AMOLED/OLED den biraz daha ekmek yemek istiyor anlasilan. Ekran olarak sadece iyilestirmeler var evrimsel bile degil. HAtta devrimsel birsey de inatla gecmiyor Micro LED gibi ... Micro LED te aynen piksel piksel aydinlatmali yani arka aydinlatmali degildir organik te degildir ekranlari uzunca sure kullansanizda yani 10 yil dayaniyor ve 10 bit milyar renk destekli panellerdir . 10 bin NIT e varan parlakliklara da cikmaktadir...

Velhasil fiyati ciddi manada dusurulse bile Note10+ ve Note10 kirpilmisligi ile pek cazip degildir.

Arti yanlari da vardir : UFS 3.0 daha da iyilestirilmis Exynos islemci ...

5G ile minimum 12 GB RAM olacaktir ... 5G icin en az 3 GB RAM rezerve sarti da biliniyor akici deneyim almak icin ...

Samsung Turkiye ayrica misli olarak tam bir felaketler ... Onceki cevaplarimda kaynaklariyla kiyaslamali bahsetmisitm bakilabilir.

• Fiyatina vs umursamayan Note8 Note9 gibi cihazlara sahip olmayanlara illa almak isteyenlere Exynos lulari onermem.

Ayrica Note10+ in Snapdragon 855+ ( Plus ) olani kullanilmaktadir . Yani Snapdragon 855 eskimis islemcili degil!

Uygulama oyun ve batarya ortalama kullanimda Snapdragon daha iyi optimize ve akicidir bu yillardir da boyle degismedi ...

Onceki yillarda oldugu gibi Cin/Asya vey Latin Ameirka gibi ulkelerde Turkiye deki F diye biten urun modellendirmesi 0 ( SIFIR ) olani alabilirsiniz. Yani sadece Kuzey Amerika Note10+ modellerinden ibaret degildir Snapdragon 855+ li olanlar...

Note10 ve Note10+larda eskimis olan Snapdragon 855 artik kullanilmamasi cok iyi bir gelisme .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-184455530

özelliklerinde stereo hoparlör yazıo ama note 9 daki gibi yok sanırım? nasıl stereo hoparlör var anlamadım tam boyut ekran sonuçta ön tarafta nerede hoparlör?
    birde 256 gb dahili hafıza tek model sanırım 512 lik model yok ölemi?
    Yukarıdan ve aşağıdan ses geliyor hocam stereo yani.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.