< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 13 Şubat 2020; 15:12:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 13 Şubat 2020; 15:12:38 > |
kulaklık çıkışını iptal etmeleri resmen -100 IQ olduklarının kanıtıdır...
|
Dönemine göre çıkan en kötü note serisi oldu sanırım, normalde emsallerinden hep bir fazlası olaması gereken cihazda eksikler var. Yeni ekran ve depolama teknolojileri yok. P30 un kasaya kalem eklemişler gibi bişey olmuş. Türkiye fiyatlandırması zaten rezillik. Note 9 yanına birde op7 pro alsan yine daha ucuza gelir.
|
bana göre note serisini 2 ye ayırmaları zaten baştan bir hata.fiyatla da tüy diktiler.
|
Sisteme fiyat giren kişinin eli, telefonun fiyatından sonra fena titremiş gibi :)
S Pen fiyatı 100 bin TL!!! :) https://shop.samsung.com/tr/s-pen ![]() Saygılarımla... |
Yaw hocam üzülme fiyatı düşünce alırsın.
![]() |
Hocam fiyatı görünce benim bile yüreğime indi :)
Bugün itibariyle Amazon.com.tr'den 7092 TL'ye S10 Plus 512 GB versiyonunu satın aldım. Note 10 Plus'ın o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum, o kadar yüksek fiyatı telefona vermeyi de yüreğim kaldırmadı açıkçası, umarım kullanabilirim diye düşünüyorum sadece. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 7 Ağustos 2019; 5:0:53 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 22 Haziran 2019; 13:6:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|