Şimdi Ara

Samsung s20FE 8/256 GB 9.269 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
5.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şimdi iphone malum pro serilerinin video başarımı lensleri arasındaki pürüzsüz geçişler kayıtta bunları neredeyse bozmaması falan video başarımı olarak mobil cihazlarda iphone'un pro serisi zaten top noktası genelde oluyor. Ben o yüzden aldığınız cihazmış geçmiş mesajlarınızda yazmışsınız oradan görüp o açıdan merak edip yazmıştım. Onla tabi kıyaslıyorsanız fark büyüktür normal.

A52'i değil de a52s ve m52 ile yan yana bende denedim. Hatta xiaomi f3 x3 pro başka başka birsürü cihaz ile de denedim. Zaten telefon tablet tamircisiyim birsürü cihaza erişebiliyorum fakat s20 fe güzel video çekiyor. Mesela m52 de zangır zangır titriyor ois yok birşey yok. A52s modelinde güya ois var ama 4k 30 fps çekiyorum gene titriyor.

Dariusz Techyoutube
    Samsung galaxy s20 fe vs samsung galaxy a52s 5g In this video I am compering Samsung galaxy s20 fe 5g phone with snapdragon 865 and mid range galaxy a52s 5g. Both phones offer a lot for money but which one is going to be better in terms of camera performance. If you hoping to buy this android galaxy s20 fe use link below https://amzn.to/3ikGblu Check this Amazon deal to buy a52s below https://amzn.to/3ik2HLy Timestamps 00:00 selfie video 4k 30fps 00:33 Selfie pictures 00:48 Video stabilization 01:47s20 fe portrait video mode vs a52s 1080p 60fps 02:16 max video zoom 02:33 slow motion 02:49 Picture quality 03:23 Night photography 03:54 Conclusion samsung galaxy a52 128gb black samsung a526 samsung galaxy a52s 5g white currys samsung a52
    https://www.youtube.com/watch?v=jFycwsRxyto

Aynı birebir sorun burada da var çekerken arkadaş yan yana gösteriyor. E şimdi video konusunda bana pek iyi gelmedi. A52 ile a52s bu arada aynı ana sensörü kullanıyor imx682 diye geçiyor. Ben telefona genel olarak bakıyorum, bana dengeli düzgün amiral gemisi özellikleri veriyor mu vermiyor mu ? benim için bunlar önemliydi ondan bu telefonu tercih ettim. Ha yarın daha iyisi çıkar s22 fe veya s23 fe yada başka telefon ona geçerim. Mesela ilk mesajda saydığım dex özelliği benim için çok mühim bir özellik, hdmi'ı takıyorum tv monitör artık neyse bildiğin pc oluyor alet. Video düzenle oyun oyna öyle güzel birşey. E kimi adama gereksiz geliyor.

Sen mesela video çekiyorum diyorsun ama ben pc'e videoları usb 3.1 hızında atıyorum kablosunu aldım pc de zaten destekliyor type-c bendeki thunderbolt 4 hızında videoları falan 40 50 60 gb leblebi çekirdek fişek gibi atıyor. E şimdi a serisi m serisi bunlarda 2.0 hızında 80 gb video'u atarken o arada yemeğini yersin çayını içersin kahveni içersin hanımla sohbet edersin evliysen falan ev işlerini yaparsın çünkü yavaş. Kendi youtube kanalım var video da çekiyorum mesela 256 gb dahili hafızası + 128 gb da sd kartta var. Bir işte geçen ipad pil değişim videosu çektim video'nun ham hali 43 gb falandı 1 küsür saatlik video idi. Bunu daha pc'e atacaz ondan sonra editleyecez ohooo birsürü iş demek.

S21 fe le bu arada bütün kameraları aynı s20 fe'nin. Ön arka 3x ondan sonra ultra geniş açı hepsi aynı. Belki exynoslu cihaz olabilir denediğiniz model ? s20 fe birde exynoslu modeli var çünkü ondaki kameralar farklı samsung'un algılayıcısı var. Belki kamerasında film vardı mesela ki bu baya sıkıntılı ben çevremde hiç kimseye önermiyorum bu durumu kamerayı öldürüyor. Koruma jelatini diye takılıyor ama çok kötü birşey. Benim s20 fe'den mesela beklentim ön kamerası kötü o benim canımı sıktı. Ha ön kamera kullandığımdan değil aslında hiç kullanmıyorum bile ama yakışmıyor bu cihaza. Ön kamerada oto fokus yok, bir ilginçliği ise denediyseniz sizde farkedersiniz aslında video performansı ön kameranın fotoğraf performansından çok daha iyi, hani samsung mu yazılımsal olarak baltalamış ? bilmiyoruz. Geçtiğimiz aylarda samsung gos servisinde farkedildi ki oyunda dahi cihaz performansını tam veremiyordu. Benzer çipsetli telefonlarda oyunlarda daha iyi fps alıyorken s20 fe işte diğer amiral gemisi segmentinde meğer samsung işlemciyi kısıyormuş pil ömrüne katkısı olsun ısınmasınmış diye, gos servisi ile bunu arkaplanda tüketiciye sormadan yapıyor, e şimdi büyük sıkıntı bu olay. Ne yaptılar android 12 ile çözecez artık tüketici seçebilecek dediler öyle de yaptılar, ondan sonra ama şey oldu ya oyunda pil daha hızlı bitiyor daha çok ısınıyor vs. vs. gene milleti memnun edemediler.  

• Eline saglik güzel bi değerlendirme olmuş telefon alma arifesindeyim s21 mi 11t s20fe arasında kalıp sdragon dan dolayı s20fe ye yönelmiştim 5g konusunda geçiş için durum ne olur hangi teli almak mantıklı sence 3u arasında butce 9 12k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt

Sen S21 al , 5G'li

İstanbul Yeni havalimanında başlamış. Otobüsle gider gelirsin. Nede olsa telefonun hakkını vermek lazım.  

www.aa.com.tr
    Türkiye'nin 5G yolculuğu İstanbul Havalimanı'ndan başladı
    https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/turkiyenin-5g-yolculugu-istanbul-havalimanindan-basladi/2648567

ağa bugüne kadar hiçbir telefonu saçma sapan bir 3,5G 4G 5G saplantı şeklinde almadım, Telefonda 5G ne işe yarar onu bile mantığım almaz. Taş kafalılık işte.

Hız olarak allah ne verdiyse donanimhaber, online alışveriş takılıp gidiyoz

Arada şu trendyolun tıkla kazan 50-100 -500TL lik kuponlarında fark yaratırmı bilemiyorum, şayet yaratırsa aradaki farkı hemen karşılar hani  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 29 Temmuz 2022; 21:28:27 >

• s20fe hepsiburadada 7000 liralar civarındaydı bundan 1 ay önce.

Ben o sırada yakındaki bir teknosaya gidip kamerasını deneyeyim dedim. Tam bir rezalet.

Örneğin kırmızı bir cismi çektiğinizde kamerada bu turuncu gözüküyor.

10 yıl önceki herhangi bir S serisi bile daha başarılı.

• Bu fiyatlar nedir ya arkadaş 8/256 olanı 5500 liraya almıştım hb dan aralık 2021 de eyvah eyvah 9 bin 10 binler havada uçmuş fiyatlar...

• -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Aralık 2021 den beri Türkiye'de değilsiniz galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Her zamanki boş yorumlar. Sanki her şey fiyatı sabitte telefonlar yükseliyor.

Bir şeye ihtiyacınız varsa bütçeniz yetiyorsa alın geçin artık düşünmeye vakit kalmıyo artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero01 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam kesinlikle bu fiyatları hakeden bir telefon değil.Bir önceki telefonum iphone 7 nin bile ön kamerası bundan daha iyiydi . Allah ın izniyle bugun 8.000 TL e nakit 256 gb lı olan modeli 4,5 aylık kullanımdan sonra elimden çıkarıyorum. Ha diyeceksiniz ki hangi model bu fiyatları hakediyor onu da bilmiyorum . Bilen varsa lütfen yeşillendirsin =)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.