< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (38. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selam. Instagramda hikayelere video yada fotoğraf atarken bahsedildiği kadar görüntüyü bozuyor mu bu telefonda da? Kaliteli instagram paylaşımları yapmak durumundayım da...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sürpriz değil işlemciden dolayı.quote:
Orijinalden alıntı: TwinPowerTurbo
Youtube'daki incelemelere göre S21 Ultra fotoğraf çekiminde iPhone 12 Pro Max'i iyi tokatlamış ama video konusunda bir türlü yetişemiyorlar iPhone'a. Video olayını da çözdüler mi yılın en iyi kamerasına sahip akıllı telefon unvanı S21 Ultra'nın. Özellikle yakına odaklamada ve makro çekimde gerçekten iPhone çok başarısız. Bizzat kullandım ve gördüm bunu. Ama hala hiçbir rakibi iPhone gibi video çekemiyor, bu da ayrı ilginç.
hatta bu başarıya bilgisayarlarda dahil oldu artık.
final cut pro ile video işleme konusunda da rakipsiz apple.
s21 ultra harika cihaz gerçekten. elimle inceledim tasarım da çok şık duruyor bence siyah renkte.
kamera asimetrik olduğundan dolayı eleştiriyor herkes ama siyah renkte göze batmıyor; apple'da da kocaman çentik var.
ben sadece samsung türkiye'nin fiyat ve hizmet kalitesinin çok orantısız olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Arkadaşlar selam. Instagramda hikayelere video yada fotoğraf atarken bahsedildiği kadar görüntüyü bozuyor mu bu telefonda da? Kaliteli instagram paylaşımları yapmak durumundayım da...Fotoda ben S20 kullanıyorum, gayet kaliteli atıyor. 11 ve Xs de kullandım.
Video olayında ise kendi kamera uygulamasından çekip atarsanız daha iyi. Gene de iPhone videoda daha iyi ama yine söylüyorum, Xs ve 11 kullanmış biri olarak S20'de ben foto atarken çok kötü attı veya kaliteyi bozdu diyemiyorum.
-
21 Serisinde en iyi alınacak model ULTRA modeli Fiatlar da kısa sürede düşecektir..
Hemen almayın hatta Normal 21 ve plus 21 almayın derim... bekleyin derim....
-
Turkcell E sim kullanıyorum sorun yaşamadım hiç -
Abart, abart.Kabullen artık şunu.Fotoğraf ve video konusunda en iyi iPhone 12 Pro Max’dir.S21 Ultra’nın zoom farkı var sadece.O da çoğu kişi için gereksiz bir özellik olarak görülüyor. -
s21 ultra ile bende aranıza katıldım isteyip beklediğim bir telefondu s8+ dan geçiş yapıcam. shop.samsungdan dün sipariş verdim buds pro kulaklık ve youtube 4 ay premium üyelikle birlikte gelicek, kargo süresi nedir daha önce sipariş veren oldumu
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilhanergincan
Turkcell E sim kullanıyorum sorun yaşamadım hiçe-sim kullanmanin bir avantaji var midir normal sim kartina gore?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quesarys21 ultra ile bende aranıza katıldım isteyip beklediğim bir telefondu s8+ dan geçiş yapıcam. shop.samsungdan dün sipariş verdim buds pro kulaklık ve youtube 4 ay premium üyelikle birlikte gelicek, kargo süresi nedir daha önce sipariş veren oldumu
Hayirli olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam avantaj olarak çift telefon taşıma işine son veriyorsun onun dışında yok çekme fark ediyor yok internet hızlandı bunlara pek inanma. Bir de telefon değiştirdiğinde yenisini çıkartman gerekiyor. -
Samsung S20+ dan s21 ultraya gececektim ancak Samsung Türkiyenin tutarsız tavırları,düşük hizmet kalitesi ve olmayan fiyat politikasi nedeniyle bugün itibariyle 12 Pro max e geçtim. Herkese cihazlari hayirli olsun.
Hayırlı olsun.Güzel tercih. -
Merhaba. Iphone 11 prodan samsunga geri dönmek istiyorum. Iphonu verdim kararsizligim s20 mi s21 mi. Açıkçası batarya konusunda s10dan çok çekmiş biri olarak hangisini tavsiye edersiniz. 60 hz s20de alacagim ekram süresi benim için önemli. Birçok yorum okudum 120hzde 4 saat ekran aliyorim diyen de var 7 saat diyen de var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş s20 serisine bulaşma sakın s21 serisi al -
Ben olsam plastik kasalı, fhd ekranlı s21'e 9000 küsur lira vermezdim. S20 veya S20+ öneririm.
-
Tesekkurler. Aslında fhd ve qhd o kadar fark etmeyecektir 120 hz ikisi de ayni. Plastik kasa ve işlemci(tabi şarj konusu bu noktada önemli) 3000 tl farka işlemci değer mi ona karar vermek gerel anladığım kadari ile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X