|
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (37. sayfa)
-
-
9400 olan hepsiburada saticisi degil,ondan alinca bu kampanya ve kulaklik gelmezquote:
Orijinalden alıntı: tirabzonli
Hepsiburada eski telefona ek 1000 tl veriyor, kulaklık da veriyor galiba. Telefon da 9.400 tl. En uygun burada galiba fiyat olarak. Eski Telefon olarak herşeyi alıyor o yüzden kafadan 1.000 tl indirim sayılır
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s21-5g-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV000017C1KI?magaza=engiz+ileti%c5%9fim
-
S21 Ultra Şubat güncellemesi geldi -
Bana gelmedi henüz herkes e aynı anda gelmiyor mu -
Türkiye telefonuysa aynı anda olmalı. -
-
-
Ödüyorlar da parayı yatırmalarını bekliyorum henüz. :) Biraz yavaşlar sanki.
-
İyiymiş fakat değişim kampanyasını kullanırsan kulaklık ve hediye çeki vs iptal oluyor maalesef.
-
Onları da siz alın hocam. Onları alanlar Sahibinden'e ilanlarını açmıştır bile. :)
-
Şu an telefonla siparişte kulaklık hediye ediyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Kiiviiİyiymiş fakat değişim kampanyasını kullanırsan kulaklık ve hediye çeki vs iptal oluyor maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S21 Şubat güncellemesi yüklendi. Basit bir güvenlik güncellemesi sanırım. Basit değilse de içinde aman aman pek bir değişiklik yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 9 Şubat 2021; 6:19:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Şu an telefonla siparişte kulaklık hediye ediyorlar.
Alıntıları GösterHem kulaklık hem eski telefon aide kampanyası oluyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: freeheart44Hem kulaklık hem eski telefon aide kampanyası oluyor mu
Alıntıları GösterKendi sorumu cevaplıyayım
Müşteri temsilcisi çağrı merkezinde kulaklık hediyesini size özel verebilirim dedi. Arayınca hem kulaklık hem iade kampanyası oluyor.ama iphone 8 e4300 diyor. Benim ekranda 4800 dedim onu netleştirecek;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet telefonla sipariş verirseniz oluyor. Samsung yine ilk değişimle alanları kazıkladı maalesef. Firmanın her hareketi faul.quote:
Orijinalden alıntı: freeheart44Hem kulaklık hem eski telefon aide kampanyası oluyor mu
Alıntıları Göster
Ne biçim yönetiyorlar koca Samsung Türkiye'yi anlamak mümkün değil. İki aya da fiyat 2000 TL düşer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
E-SIm e geçen oldu mu acaba.
-
Bugün teknosa'da düz s21 inceledim ve üzüldüm doğrusu.
Malzeme kalitesi neden bu kadar kötü yapılmış aklım ermiyor.
Hani Şahin kasasına Ferrari motoru koymuşlar resmen.
Ekran vs. gayet güzel. WQHD+ yok belki S20 modelindeki gibi ama zaten gözle bunu ayırt etmenin pek mümkün olduğunu hiçbir zaman düşünmedim. 120hz daha çok farkediliyor.
Ben Samsung'a veda edeceğim. Note 9'da yapılan haksız güncelleme dışı bırakma konusundan dolayı artık en azından mobilde kullanmayacağım.
Alacak arkadaşlara da tavsiyem bu S21 ve S21+ almayın. Biriktirin paranızı S21 Ultra alın. Çünkü o telefon iyi olmuş. Diğerleri israf gibi duruyor.
-
Kesinlikle doğru, s21 ultra dışında saçma sapan bir ram farkı mevcut. Heleki mor s21 deki altın rengi kamera detayı mide bulandırıcı ve estetik yoksunu.
S10 dan sonra samsung bitirdi kendisini. S10 plus olmasa oppo alacaktım muhtemelen. Hatta inatla samsung istemiyorum dedim kendime. Huawei ile oppo arasındaydım fakat s10 plus hayallerimin telefonuydu. Ancak bir dahaki sefere huawei ve oppo yolları taştan. Xiaomi ye hiç girmeyeceğim zaten yazılım kötü bence. Note 9 baya iyi bir cihazdı ve tepki koymanıza hak veriyorum. Adamlar 2 yıl öncesi amiral gemisi işlemcisiyle telefon çıkarttılar utanmandan f62 diye. Rezillik bence, note 10 plus a 500 dolar 600 dolar sayan adamı enayi yerine koymaktır bu. 340 dolara eşdeğer hatta pil konusunda tokatlayan cihaz satmak. Samsung oturaklı ve uzun ömürlü telefon üretiyor en dandik cihazına kadar bu doğru, lg, htc, motorola, apple da tecrübe etmiş birisi olarak bunu yazıyorum , apple ile boy ölçüşebilecek sadece samsung ve huawei var. Ancak sonraki telefonumda ben de veda etme taraftarıyım bu markaya. J7 2016 yı 4 yıl güncelleme yapmadan huzur içinde kullandım ve uygulama desteği 2016 dan kalma bir sürüme göre epey fazlaydı. Sonra trojanlı apk indirdim crackberry bb sponsorlu forumdan launcher olarak ve mecbur güncelledim başka şekilde apiler vs değişmeden çıkmazdı o virüs. Ancak gördüm ki samsung gerçekten bir yerden sonra çok gaddar davranıyor cihazlara karşı. Lg toparlanabilse en ideal marka şu durumda lg bence. Alacaklar iyi düşünsün, ben s21 ultra alacak durumda bile olsam gider mate 40 pro alırım şu anda. S21 ultra başarılı elbet ama tercih sizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
S21 ve s21+ maalesef çok kötü. Cihazı s20, s10 ya da s9 serisi bir cihazla yan yana koyunca her anlamda çok kötü görünüyor. Tek alınabilir telefon s21 Ultra'dır bu seride.quote:
Orijinalden alıntı: burki_rockBugün teknosa'da düz s21 inceledim ve üzüldüm doğrusu.
Malzeme kalitesi neden bu kadar kötü yapılmış aklım ermiyor.
Hani Şahin kasasına Ferrari motoru koymuşlar resmen.
Ekran vs. gayet güzel. WQHD+ yok belki S20 modelindeki gibi ama zaten gözle bunu ayırt etmenin pek mümkün olduğunu hiçbir zaman düşünmedim. 120hz daha çok farkediliyor.
Ben Samsung'a veda edeceğim. Note 9'da yapılan haksız güncelleme dışı bırakma konusundan dolayı artık en azından mobilde kullanmayacağım.
Alacak arkadaşlara da tavsiyem bu S21 ve S21+ almayın. Biriktirin paranızı S21 Ultra alın. Çünkü o telefon iyi olmuş. Diğerleri israf gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X