Aslinda bende genel olarak ultra modelinden bahsediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93Bu fiyatlardan satabilmeleri imkansiz zaten samsung calisanlarida satislarin nekadar kötü olduğunu söylüyor. Bugun samimi olduğum bir bayiyle konuştum adam diyor ki ben bile bekliyorum 3 ay sonra fiyati düşsede alsam diye. Satan adam bile bunu diyorsa ben hayatta almam o fiyata o cihazı. Herkes farkinda samsung Türkiyenin fiyat politikasinin olmadığının. Bir samsung cu olarak söylüyorum birazcık mantıklı bir iş yapmak istiyorsaniz ve bir telefona bu kadar para ayırdıysanız gidin 12 pro max alın.
Alıntıları GösterS21 ultra icin 16.000 tl ucuk bir rakam. Euroda dolarda düstü neden fiyatlari asagi cekmiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Hocam TR'de durumların pandemi ile ilgisi yok. Almanya'daki birinin 1000 euroya aldığı cihazı biz yaklaşık 2000 euroya alıyoruz:)) kısaca satışın falan artması mümkün değil TR'de. Anca seneye fiyatı düşerse o zaman.
Alıntıları GösterHaklisin ama suan 1000 euroya s21 ultra yok.
Iphone 12 pro max 1150 euro iphone bile samsungdan ucuz. Samsung dünyanin her yerinde bildigin kazikci olmus.
Ben 256 gb s21 ultrayi 1300 euroya aldim. Spiegen kilif ve orjinal samsung sarj aletinide 40 euroya mal ettim.
Virüsün etkileri burdada var insanlar suan lüks den kaciyor. Daha cok gida depoluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 5 Şubat 2021; 18:54:35 >
-
Avrupa ucuz hocam. Sizin 1300 euroya aldığınız cihaz Vatan Bilgisayar'da 16500 TL yani 1941 euro Kısaca TR'dekiler de salak değil hocam, sizden 641 euro fazla verip telefon kullanmıyorlar :))) bu fiyatlarla yarın pandemi bitse yine satamaz TR'de.quote:
Orijinalden alıntı: sakiriHaklisin ama suan 1000 euroya s21 ultra yok.
Iphone 12 pro max 1150 euro iphone bile samsungdan ucuz. Samsung dünyanin her yerinde bildigin kazikci olmus.
Ben 256 gb s21 ultrayi 1300 euroya aldim. Spiegen kilif ve orjinal samsung sarj aletinide 40 euroya mal ettim.
Virüsün etkileri burdada var insanlar suan lüks den kaciyor. Daha cok gida depoluyorlar.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 5 Şubat 2021; 20:11:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
16000 nedir ya hiç mi akıl yok samsung türkiye hep bu şekilde yapıyornkutudan şarjı cıkar kulaklığı cıkar 1 16000 çek oh vallaha
Güzelim cihazları mundar ediyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Avrupa ucuz hocam. Sizin 1300 euroya aldığınız cihaz Vatan Bilgisayar'da 16500 TL yani 1941 euro Kısaca TR'dekiler de salak değil hocam, sizden 641 euro fazla verip telefon kullanmıyorlar :))) bu fiyatlarla yarın pandemi bitse yine satamaz TR'de.
Alıntıları GösterBencede türkiye fiyatlari ucuk burda 1300 euroya alinan telefonun 260 eurosu devlete vergi olarak gidiyor.
Türkiyede hem vergi yüksek gibi hemde satanlar misli misli kar payi ile satiyorlar. Uçurum gibi fark var.
O telin suanki sartlarda hakki 12.500 tlden fazla etmemeli.
S21 ultra modeli
Bu arada hdr video cekerken sacma sapan renk sapmalari oluyor. Beyaz olan spor ayakkabilari pembe olmus insaallah yazilimi düzeltirler.
Birde 3x kamerayla günesin batisini cekiyorum. Muazzam kareler
Böyle bir igrenclik olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 5 Şubat 2021; 19:29:27 >
-
Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum hocam. Güncelleme gelince haberdar edin bizi durumdan lütfen.quote:
Orijinalden alıntı: sakiriBencede türkiye fiyatlari ucuk burda 1300 euroya alinan telefonun 260 eurosu devlete vergi olarak gidiyor.
Türkiyede hem vergi yüksek gibi hemde satanlar misli misli kar payi ile satiyorlar. Uçurum gibi fark var.
O telin suanki sartlarda hakki 12.500 tlden fazla etmemeli.
S21 ultra modeli
Bu arada hdr video cekerken sacma sapan renk sapmalari oluyor. Beyaz olan spor ayakkabilari pembe olmus insaallah yazilimi düzeltirler.
Birde 3x kamerayla günesin batisini cekiyorum. Muazzam kareler
Böyle bir igrenclik olamaz.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum hocam. Güncelleme gelince haberdar edin bizi durumdan lütfen.
Alıntıları GösterPeki güncelleme gelsin fark var yada yoksa bilgilendiririm.
-
Almanya rom mu güncelleme roma göre mi yoksa bulunduğun ülkeye göre mi gelir.. hocam bakın deneyin nasıl yenilik var kamera açıkken sıcaklık azaldı mi -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurundur_21
Almanya rom mu güncelleme roma göre mi yoksa bulunduğun ülkeye göre mi gelir.. hocam bakın deneyin nasıl yenilik var kamera açıkken sıcaklık azaldı miÜlkelere göre geliyor güncellemeler.
Sizin ki gelmedimi.
Türkiye mi yoj -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurundur_21
Türkiye mi yojBugün yarin gelir sizinkide.
Umarim satamazlarda bir daha bu fiyatlardan giriş yapmaz.16 bin tl ne lan ne ne.
Birkaç meraklısı dışında kimse almaz bu telefonu. -
Kapsamlı bir batarya testi
https://www.youtube.com/watch?v=g_NPDeYpof8&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 6 Şubat 2021; 16:24:34 > -
Telefona laf yok on numara tüm samsung serilerini kullanan biri olarak süper eve r pahallı en fazla 7 8 bin verin -
S21 in S20 ultradan iyi batarya süresi vermesi beni gerçekten şaşırttı. Snapdragon ve exynos 2100 arasındada çok fark yok. Samsunglar 120 hz göre gayet iyi iş çıkarmış ben S21 ultraların 60 hzde 10-11 saate rahat ulaşacağını düşünüyorum -
Telefon 2 günlük daha pil oturmamasina rağmen qhd 120 hz de 6 30 verdi -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X