Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
13.831
Cevap
172
Favori
959.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S21 Ultra da iki IMEI adresi var fakat bir tanesi kayıtlı çıkıyor E-DEVLET ten kontrol edince. Sizde de durum böyle mi acaba. E-SIM e geçerken bir problem yaratır mı bu durum diye düşünüyorum.

• Çift sim kart kullanıyorum. Hiçbir uyarı mesajı gelmedi
  • Rica etsem E-Devlet ten bakabilirmisiniz. İki adres te kayıtlı mı acaba.

• Tekrar kontrol ettim ikisi de kayıtlı artık. Teşekkürler.

• Baktım kayıtlı.
  • Beyler bubgoz kalkani rahatlığını açık mı tuyorsunuz kapalı mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurundur_21 U kullanıcısına yanıt

Göze daha az zarar vermesi için açık tutuyorum. Eski mavi filtre diye geçen özellik.

• Kalemli orijinal kılıfı almak isteyen varsa bana bilgi versin
  • ugurundur_21 U kullanıcısına yanıt

Kalem ve kılıf olan set mi yoksa sadece kalem takılan kılıf mı acaba. Ayrıca fiyat olarak ne düşünüyorsunuz.

• Kalemlik kilif yani kalem kilifin üstünde içinde duruyor Türkiye fiyatı nedir bilmiyorum ama tabikinuyguna verrcem Türkiye fiyatından
  • Çağrı merkezi üzerinden yapılan alımlarda artık hem degisim kampanyasi hemde kulaklık hediyesi verilebiliyor.

• Bu arada cihazları inceledim. S21+ ta kasada beni rahatsız eden hicbisey olmadı. Cihaz iyi görünüyor. Burdaki sorun istenen farkta. S21+ için, S20+ üzerine 6.000 tl isteniyor. Baktım, baktım. Ben bu farka değecek hiç birsey göremedim cihazda, kendimi ikna edecek hiçbirsey bulamadım.

• İşlemci kamera çok acaip fark var bence bu sefer olmuş ama 6 bin çok tabiri 3 bin olması lazım en fazla oda 2 bin hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurundur_21

İşlemci kamera çok acaip fark var bence bu sefer olmuş ama 6 bin çok tabiri 3 bin olması lazım en fazla oda 2 bin hatta

kamera aynı kamera değişen hiçbir şey yok. Sadece S21 ultranın kamerası farklı.

• Bende ultra var ben ultra için dedim doğru diyon plus u bilmiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurundur_21

İşlemci kamera çok acaip fark var bence bu sefer olmuş ama 6 bin çok tabiri 3 bin olması lazım en fazla oda 2 bin hatta
    Donanımına kadar aynı kameraları. Insan görmek isterse ancak o zaman fark görüyor )))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S21 serisi pandemi ve yüksek fiyat nedeniyle sene sonuna kadar fazla satmaz. Bir nevi almak isteyende olsa da bu virüsden dolayi elini cebine atmaya cekiniyor.
    Asilar yayginlasir hayat normale dönerde satislari artarsa s21 kullanicilarinin görüslerini daha net anlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 5 Şubat 2021; 15:48:42 >
  • sakiri kullanıcısına yanıt

Hayat normale dönünce de pek satılacağını sanmıyorum hocam. Zira ultra modeli hariç diğerlerinin pek bir albenisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

S21 serisi pandemi ve yüksek fiyat nedeniyle sene sonuna kadar fazla satmaz. Bir nevi almak isteyende olsa da bu virüsden dolayi elini cebine atmaya cekiniyor.
    Asilar yayginlasir hayat normale dönerde satislari artarsa s21 kullanicilarinin görüslerini daha net anlayabiliriz.

Bu fiyatlardan satabilmeleri imkansiz zaten samsung calisanlarida satislarin nekadar kötü olduğunu söylüyor. Bugun samimi olduğum bir bayiyle konuştum adam diyor ki ben bile bekliyorum 3 ay sonra fiyati düşsede alsam diye. Satan adam bile bunu diyorsa ben hayatta almam o fiyata o cihazı. Herkes farkinda samsung Türkiyenin fiyat politikasinin olmadığının. Bir samsung cu olarak söylüyorum birazcık mantıklı bir iş yapmak istiyorsaniz ve bir telefona bu kadar para ayırdıysanız gidin 12 pro max alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

S21 serisi pandemi ve yüksek fiyat nedeniyle sene sonuna kadar fazla satmaz. Bir nevi almak isteyende olsa da bu virüsden dolayi elini cebine atmaya cekiniyor.
    Hocam TR'de durumların pandemi ile ilgisi yok. Almanya'daki birinin 1000 euroya aldığı cihazı biz yaklaşık 2000 euroya alıyoruz:)) kısaca satışın falan artması mümkün değil TR'de. Anca seneye fiyatı düşerse o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.