Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.831
Cevap
172
Favori
959.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakiri

Markasi ne tam olarak bilmiyorum mutfakta kullanilan bir termometre ama cok hassas ölcümleme yapiyor.

Alman marketlerinde satiliyor ordan almistim.

Alıntıları Göster
    Emeğinize sağlık çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Emeğinize sağlık çok teşekkür ederim hocam.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 3 Şubat 2021; 2:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

Alıntıları Göster
    Süper oldu hocam bu. Çok makbule geçti. Tekrar teşekkür ederim. Geceniz güzel olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Süper oldu hocam bu. Çok makbule geçti. Tekrar teşekkür ederim. Geceniz güzel olsun.

Alıntıları Göster

Buna benzer ürünleride bulabilirsiniz.

S21 ultra icin sunlari diyebilirim.

Ekrani cok güzel, sesi iyi, 120 hz iyi olmus.

Bataryasi hic isinmiyor. Arka tarafi cam olsa dahada agir olurdu. 230 gr agir kilifla dahada agirlasiyor seffaf ve ince kilif tavsiye ederim. Yazilimsal bir sorun yada cökme görmedim. 8k cekim hikayedir. 3x ve 10x resim cekimlerinde uzaktaki kisinin cildindeki detaylari tam veremiyor. Gece modunda gece cekimleri iyi sayilir. Kamera yazilimi üzerinde calismalari sart. 108 megapiksel sensörü iyi cekim yapiyor. Gündüzleri 40 megabyte bulan resimler oluyor geceleri 15 megabyttan daha az oluyor. 4k 60 fps video cekimi iyi ama hdr cekime gecince renklerde sorun var.

Ön kamera 40 megapiksel olayi hikaye 10 megapiksel gibi desek yeridir.

Yönetmen modunda 1080p cekim yapiyor. Reklamlar yanilticidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 3 Şubat 2021; 2:59:51 >

• sakiri kullanıcısına yanıt

TFA Dostmann Kat.Nr.30.1054 mutfak termometresi diye geçiyor. TFA ürünlerini Cihaz Market falan satardı ama bu Türkiye'de olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

TFA Dostmann Kat.Nr.30.1054 mutfak termometresi diye geçiyor. TFA ürünlerini Cihaz Market falan satardı ama bu Türkiye'de olmayabilir.

Türkiyede satilan benzeri ürünler icin sonraki mesajimda link attim.  

• sakiri kullanıcısına yanıt

TFA'nın ürünlerini tavsiye ederim bulunabilirse ki kaliteli firmadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

TFA'nın ürünlerini tavsiye ederim bulunabilirse ki kaliteli firmadır.

Doğrudur  

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Kamerada ısınma olayı S20'de telefonun kamerası ile arka arkaya fotoğraf çekerken oluyordu. Şimdi Galaxy S21 ile denedim. 4 dakikada farklı kameralarla 106 fotoğraf çektim, telefon sıcaklığı 27 derece iken 45 dereceye çıktı.

Başka bir ısınma sorunu yok, video çekerken bu kadar ısınma olmuyor ama uzun çekimde olur. Yazın ne olur bilmem. Bazı S21 Ultra'larda sorun olabilir, değiştirilen cihazın ısınmadığı yazılmış.

• Top modellerin fiyatları 8-9k bandında geziyor iyice şiti çıkmış piyasanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

Pili leş gibiydi hocam. Cihazın pili durduğu yerde eriyordu sürekli. Gece beklemede %15 civarı pil harcıyordu.

Ya bir cihazın pili uçak modu + ultra güç tasarrufunda bile %10 gider mi  

Benimde öyle s10e kullaniyorum.Ne hikmetse bizim cihazlar sorunlu deniyordu ilk zamanlar bende sorun yok diyenler felan vardi.Nasil bir sorunsa herhalde %50sine denk geliyor kullanicilarin en az:D gereksiz yere hayvan gibi işlem gücü koymak yerine atiyorum snapdragon 865 te hayli hayli yeter.Isinma sorununu ve pil performansini çöz bitsin gitsin ama onun yerine en hizli işlemciyi koymak daha kolayina geliyor demekki.Ben bir telefon elimi terletecek kivama gelince telefondan soğuyorum.Sirf bu yuzden arkadaşlarla pubg takiliyordum öylesine,oyunu biraktim telefonda tamamen ve nasil birşeyse telefonun 6. 8 ayinda tekrar indirdim oyunu ilk zamanlar pek fps düşüşü yokken resmen oyun kasiyordu 25 35 fps arasi gidiyordu.Telefonda dogru dürüst oyun bile oynamadim nasil düştü bu performans?Neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 3 Şubat 2021; 8:15:38 >

• Exynos vs snapdragon testi
    Exynos vs Snapdragon: Samsung Galaxy S21 Ultra, Batarya Performansı Testinde [Video]

https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-s21-ultra-batarya-performans-testi-video-h105829.html
  • merhaba herkese, elimde iphone 8 var ve yeni bi telefon almayı düşünüyorum. Daha önce android kullanmadım ve gözüme S21 i kestirdim. Benim için önemli özellikler ekran ve batarya. Telefonu ağır kullanan birisi değilim arada kart oynarım geri kalanda ise internette dolaşırım. Sizce S20 almalımıyım yoksa s21 in fiyatının biraz daha düşmesini bekleyip s21 mi almalıyım? Kafamı asıl karıştıran biraz araştırdığımda ekran çözünürlük oranının *örnek karşılaştırma* s21 de daha düşük olması. Ram olayına pek girmiyorum 8 gb ramin yetmemesi için bi sebep yok gibi görünüyor. Önerileriniz neler?

• Kiivii kullanıcısına yanıt

Geçen hafta mağazada s21 serisini inceledim. İnanın benim düz S20'mle yan yana koyunca s21 serisi, ultra modeli hariç benim cihazın yanında A serisi gibi kalıyorlar. Düz s21 modelinin adı zaten S21 FE olsa da olurmuş. Ekran fhd, arkası plastik vs. S20 bu kadar ucuzlamışken s20 almanızı öneririm ben.

• Arkadaşlar S21 Ultra 512 Hafıza 16 Ram yurt dışı seçeneğin almak istiyorum fakat yeni pasaport kanununa göre cihaza pasaport kaydı yapılamıyor. Türkiyedeki versiyonu da kullanmak istemiyorum açıkçası. Cihaza kayıt yapmanın bir yolu yok mu acaba?
  • Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öğretmen Beg

Arkadaşlar S21 Ultra 512 Hafıza 16 Ram yurt dışı seçeneğin almak istiyorum fakat yeni pasaport kanununa göre cihaza pasaport kaydı yapılamıyor. Türkiyedeki versiyonu da kullanmak istemiyorum açıkçası. Cihaza kayıt yapmanın bir yolu yok mu acaba?

İllegal olarak var hocam. Yazılımdan anlayan sağlam bir telefoncu varsa Server denilen bir kayıt yöntemi var. 150 Dolar civarında. Onu yapıyorlar. Henüz S21 ailesi için çıkmamştır ama her sene mutlaka çıkar. Başka da bir şansınız yok.

• Bi kaç kişi kalemli kılıfı sormuştu iki 3 güne elimde olacak kullanmaycam satacam fiyat hakkında bilgim yok kaça satılır almak isteyen var mı

• Passenger kullanıcısına yanıt
    İllegal bize olmaz hocam ya keşke legal olsa dediğim model hem hafıza hem ram olarak zengin yani ultranin da ultrası. Ömürlük kullanılır. Böyle şeyler ülkemize neden gelmez anlamıyorum ki.
  • Gercekten S21 ultranin ekrani ve sesi muazzam olmus.

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Samsung Galaxy S21 Ultra ekranı tescillendi - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/galaxy-s21-ultra-ekraninin-farki-tescillendi

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.