Hocam yüklediyseniz performansı ve şarj durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (658. sayfa)
-
-
yükleyeli 3 saat oldu tabiki bilgileri veririm ileriki günlerde. İlk Şarjı atarım en azından bakalım ekran nasıl olacak.
-
hangi ülkenin cscsi var hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsviçre. S21 serisinde ilk İsviçre alıyor güncellemeleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size yazalı 18 saat olmuş o zaman tam doldurmuştum WiFi ve mobil karışık kullanıyorum şu an yüzde 40 şarjım var. A14 ile ekran süresi gösterme kalkmış yalnız. Pil iyi mi kotu mu bir kaç güne belli olur.
Yabancı forumlarda animasyonlarda lagler olduğunu yazmışlar. Telefonda gözlemlediğiniz bir yavaşlama var mı ?
csc aut yapıp kurdum android 14 one ui 6 yı pek bi fark yok one ui 5.1 le... control cemter güzel olmuş amcak rengi ben eskisi gibi koyu mavi istiyorum yapamıyorum.
tabi good lock tan quick star dan ayarladım tam mavi tonu ama eskisi gibi güzel olmuyor gündüz modunda alınca kötü duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burc ugur -- 25 Kasım 2023; 23:56:47 >
bana çok daha akıcı geldi
S21 server kaydı yapan var mı acaba, bir çok kişiye sordum farklı fiyatlar aldım.
-
Yok öyle bisey.
-
Csc değiştirdim ama yinede olmadı. Farklı birşey var mı ?
-
Arkadaşlar bu S21 e PC ye bağkamadan hard reset atmanın bir yolu yokmudur ?
Sarj aletine bağlıyken de atılıyor.
csc aut yaptığınız zaman gelmesi lazım. csc değişti mi bakın ayarlar cihaz hakkında yazılım bilgilerinde yazıyor mu.
-
Android 14 sonrasında *#06# ve test menüsü kodları çalışmıyor bende. Sizlerde de aynı mı
*#06# çalışıyor mu bakabilir misiniz
evet denedim oluyor
csc AUT yaptım banada gelmedi güncelleme
-
yeni gelen otomatik engelleyiciyi özelligini kapatın çalışıyor *#06*#
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X