Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.830
Cevap
172
Favori
959.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gsmiletisim.com

teknofix.com.tr

cepmarket.com.tr

işten dolayı zamanım yok telefoncuya gidemiyorum bu tarz 3 tane firma buldum daha önce bu firmalardan hizmet almış biri var mı telefonumu tamir ettirmek istiyorum

• yakupist kullanıcısına yanıt

Benimde böyle bir hizmete ihtiyacım var ,iş dolayısıyla vakit bulamıyorum daha önce belirtilen hizmetlerden hizmet alan var ise lütfen yardımcı olabilir mi?

orjinal ile yan sanayi arasında ne kadar fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam şunu denediniz mi ? Yetkisiz kişilere teslim etmek yerine orijinal parçalarla eğitimli kişilerin tamir etmesi daha doğru olacaktır.

Yetkisiz yerler orijinal parçanızı 6an sanayi ile değiştirebilir, yetki belgesi olmayan stajyerler çalıştırıyor olabilir ve en kötüsü imeinizi kopyalayıp yani çalıp 1 sene sonra sizi zor durumda bırakabilirler

https://www.samsung.com/tr/support/kolay-servis/

• Merhaba, şu anda işlerimden dolayı oldukça meşgulüm ve bu firmalardan hizmet almayı düşünüyorum. Ancak, bu firmalardan daha önce hizmet alanlar varsa deneyimlerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum. Aynı zamanda olumlu ya da olumsuz deneyimlerini paylaşabilirseniz benim için büyük bir yardım olacaktır.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PankyPunch -- 22 Kasım 2023; 14:29:58 >
  • Bakalım bugün Android 14 yayınlanacak mı tarihte belirttikleri gibi?

• onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt
    Bence dunya uzerinde ilk verilecegi tarihtir. Ulke siralamasina gore 2 aya bize gelir diye dusunuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Zannetmem hocam bir haberde arayüzde sorun olduğu için güncellemenin gecikeceğini görmüştüm, benim tahminim Aralık ortası gibi geleceği yönünde. Fakat Bu samsung ne yapackları belli olmaz.

Ben güncelleme anlamında verdikleri tarihin tuttuğunu daha görmedim ki bugün de gelecek gibi değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

s22 serisi bugün aldı bize de ay sonuna kadar gelir.

• Samsung S21 ultra telefonumu merdivenlerden düşürdüm ve ekranı kırıldı açılmıyor. Tamir ettirmek istediğim için yakınımdaki telefoncuya gittim fakat elinde parça olmadığını ve 1 haftaya geleceğini söyledi. Takacakları ekranın orjinal olup olmadığına da emin değilim, pek güvenemedim. Birkaç yere daha gittim fakat pek ilgilenmediler ellerinde yedek ekran olmadığını söylediler.

Bende internette tamirci ararken Teknofix diye bir firmaya denk geldim.Sitede online form doldurdum, telefonda çok güzel ilgilendiler. Samsung'un orjinal ekranını takacaklarını ve 24 ay garanti verdiklerini söylediler. Dokunmatik, renk tonu vs. hiçbir değişiklik olmayacağını söylediler zaten bir de iş yerinize gelip yapcaz deyince kabul ettim en azından gözümün önünde olcak her şey. Ertesi sabah randevu saatinde bir araçla geldiler kapıya. Telefonumu verdim, elime bir tablet verdiler. Aracın içinde tamiri izleyebiliyorsun. Parça aldı mı, imei adresim çalındı mı, resimlerime bakıldı mı, bilgilerim çalındı mı korkusu derdi yok. Aracın içi zaten çok profesyonel ve ekipmanlıydı. Çok meraklı olduğum için aşağıya indim aracın içine göz atmak istedim. Araç laboratuvar donanımlıymış. Aletleri anlattılar. Gelen kişilerde baya ilgili ve güler yüzlülerdi. Telefonumu bir cihaza soktular. Bakteri ve virüsleri temizliyormuş. 24 ay garanti kartı ile birlikte bir de telefon kutusuna benzer bir kutuda teslim ettiler. Ekran koruyucu teklif ettiler. 200₺ istediler ama gerçekten kaliteliydi. Ne bir güvenlik endişesi yaşıyorsunuz ne arkasında dururlar mı derdi. Kapı gibi garanti belgesi var. Tamir konusunda daha önceden çok problem yaşadığım için bu tarz bir hizmet ilaç gibi geldi.

Fiyat 5.750₺, kampanya varmış 4.750₺'ye işi çözmüş oldum. Orjinal ekran, garanti belgesi verdiler kredi kartına 6 taksit yaptılar. Bu arada bana 10 tane indirim kuponu verdiler, tanıdıklarıma ihtiyaçları olursa vereyim diye, indirim kuponuyla 1.000₺'ye yakın indirim oluyor.

Tamir ihtiyacı olan olursa bana yazsın gönderebilirim

• rataptor R kullanıcısına yanıt

Aralik 15 e kadar gelir bize de bence.

• Arkadaşlar s21 ultra sd Server kayıtlı tlfnum var ayarlar menusu İngilizce buna bir çözüm yolu varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekahraman1 -- 20 Kasım 2023; 20:9:38 >
  • Bende telefonumu tamir ettirmek istiyorum özelden yazsam indirim kuponu verir misin?

• ekahraman1 E kullanıcısına yanıt

Hocam Amerika ve Kore modelleri ayarlar kısmı o şekilde kalıyor. Eft Dongle denen aletle bazı telefoncular yapar ama zor bulunur. Suriyeli telefoncu etrafta varsa onlara sorun onlar da olabiliyor.

Dostum, eğer fazladan indirim kuponu varsa bana da dm den atar mısın?

• A14 verildi

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

• Hadi hayırlı olsun, S21 serisi için Avrupa'da güncelleme başladı. 2.28GB dosya boyutu varmış.

https://www.sammobile.com/news/galaxy-s21-stable-android-14-update-released-europe/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Kasım 2023; 14:59:11 >
  • 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.