< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (671. sayfa)
-
-
Eskisi çok daha iyiymiş gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 12 de bekliyorum, sürüm yükseltmemi tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12den memnun iseniz geçmeyebilirsiniz.
-
bende 12 deyim. tek merak ettiğim batarya 12 ye göre çok far edermi.
Arkadaşlar selam, s21 ultra android 14 sürümü ile uyumlu gcam var mı? Ayrıca bu telefon 4k 60 fps'de neden çamur gibi çekiyor acaba?
-
Arkadaşlar selam, 4k 60 fps'te çamur gibi bulanık çekme sorunu yaşayan var mı?
direkt google play bugu sanırım çoğu uygulamada aynısı bana da yapıyor
arkadaşlar snap işlemcide batarya durumunuz nedir ekran süresi ne kadar alıyorsunuz?
-
Arkadaslar mobil erisim noktasinda sorun yasayan var mi? Bilgisayara baglaniyorum ama internet aktif olmuyor. Guncellemeden sonra mi oldu yoksa önce mi onunda farkinda degilim
Ben şu anda kullanıyorum. Sorun yok.
-
Denedim şimdi cam gibi valla :)
1x kamerada mı yoksa hepsinde mi aynı sorun var?
Cümleten selamlar şu anda Huawei mate 20 pro kullanıyorum artık telefonu değiştirmek istiyorum Xiaomi 13 ile server kayıtlı s21 ultra arasında kaldım ikisi de aynı fiyat s21 ultra daha ağır basıyor kameradan dolayı ama Samsungların şarj olma süresi beni düşündürüyor. Ayrıca S21 ultranin günlük kullanımda ekran süresi nedir kullanan arkadaşlar memnun mu?
-
Mi13 ile s21 ultra kiyaslanmaz bana göre. S21 ultra hâlâ on numara. Pili de çok iyi dayanıyor
arkadaşlar ben 2. el bir s21 aldım. cihaz çok temiz. alırken fark etmedim.
cihazı yan tuttuğumda arka kapak ile kasa arasında hafif boşluk var gibi.
Fotoğraf çekip koyacağım ama belli olmuyor düzgün.
Şöyle anlatayım,elimde basıtırınca o boşluk kapanıyor. diğer tarafta oluşuyor biraz. oraya bastırınca öteki tarafta.
sanırım cihaz tamir görmüş.
bana 0 ayarında çok az kullanıldı dendi ki gerçekten çiziksiz cihaz. hem çiziksiz hem tamirli nasıl oluyor anlamış değilim
size sorayım dedim. kendi cihazlarınızda, cihazı yan tutup, çerçeve ile kasa arasında baktığınızda çizgisel bir boşluk var mı? çok ince?
ikinci el ilanlarındaki telefonlara baktım, sanki onlarda da var o çizgisel boşluk.
edit. Gazete kağıdı o boşluklara giriyor. Sanırım cihaz açılmış ve tamir görmüş. :( veya
kullanıma bağlı zamanla açıldı dicem ama su geçirmez sertifikası falan var. Oradan su rahat girer içeri. Yine de fikri olan var ise yazabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 20 Ocak 2024; 19:6:31 >
-
Cihazın bataryası şişmiş olmasın?
Yetkili serviste tamir gördüyse su geçirmezlik testlerini yapıp cihazı öyle teslim etmeleri lazım. Arada boşluk olsa da özel bir malzeme uygulayıp daha sonra arka kapağı yapıştırdıkları için sorun olacağını sanmam ama hangi serviste işlem gördüğü önemli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X