Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.820
Cevap
176
Favori
957.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet. aşağıdaki linkte 4 adet csc değiştirme yöntemi var. 2 numaralıda göyya sıfırlamadan oluyormuş...Ben denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 29 Aralık 2023; 16:59:8 >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157483306

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aldığımdan beri düz model S21 telefonumun pili çok kötü 2,5 yıldan sonra pilini değiştirsem mi diye düşünüyorum ama iyileşme görür müyüm şüpheliyim. Pil değiştirip iyileşme yaşayan var mı?

• rataptor R kullanıcısına yanıt
    Pil konusunda deneyimi olan arkadaşlar cevap verecektir ama ben durumu idare edecek bir tavsiyede bulanacağım o da Pil Tasarrufu modunu kuklanmak. Bildirimler yine geliyor, işlemci hızı biraz kısılıyor ama kasma falan yapmaz, ışık biraz kısılıyor, hep açık ekran özelliği kapanıyor. Ayrıca ayarlardan bunları detaylı yönetebilirsiniz. Bence kullanmaktan çekinmemek gereken bir özellik.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın ilk zamanlar denemediğim bir yöntem kalmadı maksimum 20 dakika fark gördüm ekran süresinde.Artık o kadar sıkıldım ki hiç uğraşmıyorum şarj ediyorum biraz bile azalsa belki benim cihazımla ilgili bir durumdur merhaba bilmiyorum

• Uykudaki uygulamalari artirin kullanmadiginiz uygulamalari derin uykuya alin. Adaptif isik yapin. Sabah 08.30 aksam 11.30 ortalama batarya surem.

• Bugun guncelledim ne volte acma kapama var nede 3g 4,5g 5g yazan ayar var neden gorunmuyor bunlar
    Cihaz garantili yurtici samsung telefonu s21 5g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Androidin bitmez pil yeme alışkanlığını 1)kullanılmayan ygulamaları uykuya al modu aktif ederek(whatsapp hariç),

2)tasarruf modunda kullanarak (cihaz zaten çok hızlı bir fark yok)

3)animasyonu azalt aktif

4) geliştirici seçeneklerinde animasyon vs 3 seçenek x05 ayarlı

5) bu hassas. Rehber bloatware listesine bakıp yapın tecrübeniz yoksa! Kullanılmayan uygulamaları devre dışı bırakan pc uygulaması var. Adb disabler sanırım bakarım bir ara. Root gerekmez. Bu cihazın rahat daha 3 yılı var bende. Ekran süresi 8 civarı.

• birisileri kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediklerinizin de hepsini yaptım dediğim gibi belki benimkinde bir sorun vardır

• Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

• Uygulama adı ADB App Control.
    Adaptif pil kapalı, adaptif ekran parlaklığı kapalı, google optimizasyon ve tarama kapalı
    Google ayarlarına girin birsürü ayar var. Yine tarama, kişileştirilmiş reklamlar vs kapalı. Cihazı meşgul eden her şeyi kapatın derim.
    Konumdaki bütün seçenekleri kapatın. Gps kapalı iken bile bir tanesi uygulamalara konum sağlıyor tam olarak hangisi hatırlamıyorum.
    Samsung iyileştirmek programı kapalı,
    WiFi tarama kapalı
    Uygulamalarda gereksiz izinlere sahip bütün izinler manuel olarak kapalı. Gereksiz uygulama yok.
    Facebook lite, Twitter yemeksepeti vs samsung browser'den giriş olarak kullanıyorum.
    Evde vowifi daima açık. 3-4 ayda bir şarjı tam bitirip tam dolum sonrası sabaha kadar bırakma yaparım. Onun dışında %10-15 oldu mu şarj.
    Siyah tema aktif.
    Daha aklıma gelemeyen birkaç şey olabilir.
    Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

• Cihaz düz S21

• Arkadaşlar telefonda bir ayar bulmuştum BT kulaklıktaki ses görüntü kaymasını eşitlemeye yarayan fakat şimdi bulamıyorum bilen var mı

Bu da benim pil durumu fazla bi ayar kapatmadım

• One uı 6 güncellemesi geldi. S21 plus. Yeni fark ettim. Daha güncelleme yapmadım

• Android 14 ü sevdim açıkçası, adaptif ekran ayarında gayet iyi

• hslk kullanıcısına yanıt

Güncelleyebilirsiniz. Bir sorun yok bildiğim kadarıyla. Eşimin S21 plusında bir soruna denk gelmedim.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için.

• birisileri kullanıcısına yanıt

resimlerde tam şarjdan itibaren yokmudur. göstergeler önceki günlerinde gösteriyor.

bu resim gibi varmı pil durumunu höstere

n

• 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.