evet. aşağıdaki linkte 4 adet csc değiştirme yöntemi var. 2 numaralıda göyya sıfırlamadan oluyormuş...Ben denemedim. technastic 4 Methods to Change CSC on Samsung Devices without Root https://technastic.com/change-csc-samsung-devices/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 29 Aralık 2023; 16:59:8 > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (670. sayfa)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157483306
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aldığımdan beri düz model S21 telefonumun pili çok kötü 2,5 yıldan sonra pilini değiştirsem mi diye düşünüyorum ama iyileşme görür müyüm şüpheliyim. Pil değiştirip iyileşme yaşayan var mı?
Pil konusunda deneyimi olan arkadaşlar cevap verecektir ama ben durumu idare edecek bir tavsiyede bulanacağım o da Pil Tasarrufu modunu kuklanmak. Bildirimler yine geliyor, işlemci hızı biraz kısılıyor ama kasma falan yapmaz, ışık biraz kısılıyor, hep açık ekran özelliği kapanıyor. Ayrıca ayarlardan bunları detaylı yönetebilirsiniz. Bence kullanmaktan çekinmemek gereken bir özellik.
Hocam inanın ilk zamanlar denemediğim bir yöntem kalmadı maksimum 20 dakika fark gördüm ekran süresinde.Artık o kadar sıkıldım ki hiç uğraşmıyorum şarj ediyorum biraz bile azalsa belki benim cihazımla ilgili bir durumdur merhaba bilmiyorum
Uykudaki uygulamalari artirin kullanmadiginiz uygulamalari derin uykuya alin. Adaptif isik yapin. Sabah 08.30 aksam 11.30 ortalama batarya surem.
Bugun guncelledim ne volte acma kapama var nede 3g 4,5g 5g yazan ayar var neden gorunmuyor bunlar
Cihaz garantili yurtici samsung telefonu s21 5g
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum. Androidin bitmez pil yeme alışkanlığını 1)kullanılmayan ygulamaları uykuya al modu aktif ederek(whatsapp hariç),
2)tasarruf modunda kullanarak (cihaz zaten çok hızlı bir fark yok)
3)animasyonu azalt aktif
4) geliştirici seçeneklerinde animasyon vs 3 seçenek x05 ayarlı
5) bu hassas. Rehber bloatware listesine bakıp yapın tecrübeniz yoksa! Kullanılmayan uygulamaları devre dışı bırakan pc uygulaması var. Adb disabler sanırım bakarım bir ara. Root gerekmez. Bu cihazın rahat daha 3 yılı var bende. Ekran süresi 8 civarı.
Evet hocam dediklerinizin de hepsini yaptım dediğim gibi belki benimkinde bir sorun vardır
-
-
-
Cihaz düz S21
Arkadaşlar telefonda bir ayar bulmuştum BT kulaklıktaki ses görüntü kaymasını eşitlemeye yarayan fakat şimdi bulamıyorum bilen var mı
-
One uı 6 güncellemesi geldi. S21 plus. Yeni fark ettim. Daha güncelleme yapmadım
-
Güncelleyebilirsiniz. Bir sorun yok bildiğim kadarıyla. Eşimin S21 plusında bir soruna denk gelmedim.
Teşekkürler bilgi için.
resimlerde tam şarjdan itibaren yokmudur. göstergeler önceki günlerinde gösteriyor.
bu resim gibi varmı pil durumunu höstere
n
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X