Samsung s21 ultra 256 gb 14.800 tl hepsiburada
-
-
Samsung'un aynı telefonu Amerika'da Snapdragon'lu satarken, bize dandik Exynos işlemciyi kakalama stratejisi devam ediyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 20 Mayıs 2021; 12:6:34 > -
evet -
s22 çıkınca yarı fiyatına alırız
-
sadece Amerika ve Kanada ya snapdragon veriyor, diğer tüm ülkelere exynos, kendi ülkesinde bile exynos işlemcili cihazlarını satıyor sadece bize özgü değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92sadece Amerika ve Kanada ya snapdragon veriyor, diğer tüm ülkelere exynos, kendi ülkesinde bile exynos işlemcili cihazlarını satıyor sadece bize özgü değil
o ülkelerdeki 5g lisans sözleşmelerinin belirsiz tarihlere iteklenmesi nedeniyle olabülü mü
-
hiç bi fikrim yok samsung cihazları ile ilgilenmiyorum itici geliyor
-
çinede snapdragon işlemci veriliyor geçen yıla kadar koredede snapdragon işlemciydi
-
Millet aç! aç! -
Yuh fiyata bak. Hepi topu alo diyip webde dolaşcaz bu nedir ya. Birde sıcak fırsat güya -
Hiçbir android telefon bu kadar etmez( bana kalırsa hiçbir telefonda) -
3 ay sonra fiyatı 10 bin tl, 1 sene sonra 5 bin tl olacağını bilmesem alırdım.
Dipnot: Favoriye ekledim 3 ay sonra güncelleyeceğim.
-
Ulen bu paraya canavar gibi laptop alınır en azda 6 sene çocuklarına varasıya idare eder.sırf hava için 15k para vermeyin bi telefona.3k lık telefon dan her yere bağlanılabiliyo.elin çekik gözlü lerini zengin ediyoz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 21 Mayıs 2021; 0:49:17 > -
Sudan ucuz hemen 3 tane sipariş vereyim -
Sharp aquos r6 gelecek mi acaba. Vloggerlar gazlayip duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: yeminlihipokrat3 ay sonra fiyatı 10 bin tl, 1 sene sonra 5 bin tl olacağını bilmesem alırdım.
Dipnot: Favoriye ekledim 3 ay sonra güncelleyeceğim.
eskiden ben de öyle düşünüyordum. ama burası türkiye. bir anda her şey değişebiliyor, dolar 1 sene sonrasında 9 liranın altında kalır mı sizce? kalsaydı dediğiniz gibi bu telefonun da fiyatı 1 sene sonrasında düşerdi. 20bin liraya kimsenin yüzüne bakmadığı arabaları şu an 50 bin liraya satıyorlar....
-
quote:
Orijinalden alıntı: boombip
Sharp aquos r6 gelecek mi acaba. Vloggerlar gazlayip duruyor.gelse ne olacak 700 dolardan satılması bekleniyormuş. bu vergilerle 12-15bin lira demek. bu kadar yüksek fiyatlı bir telefonu risk alıp getireceklerini sanmıyorum. ama motorola edge s getirseler iyi satar. fiyat olarak ve özellik olarak da oldukça iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 23 Mayıs 2021; 2:49:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eranyummgelse ne olacak 700 dolardan satılması bekleniyormuş. bu vergilerle 12-15bin lira demek. bu kadar yüksek fiyatlı bir telefonu risk alıp getireceklerini sanmıyorum. ama motorola edge s getirseler iyi satar. fiyat olarak ve özellik olarak da oldukça iyi
Alıntıları Göster700 dolara gelse efsane fiyat olurdu ama ben pek sanmıyorum çünkü mi 11 ultra bile 1299$ ile çıktı.
-
Baya pahalı -
1 ay sonra bin lira daha düşer. Samsung fiyat politikası rezalet.
Samsung'un aynı telefonu Amerika'da Snapdragon'lu satarken, bize dandik Exynos işlemciyi kakalama stratejisi devam ediyor mu? |
s22 çıkınca yarı fiyatına alırız |
Yuh fiyata bak. Hepi topu alo diyip webde dolaşcaz bu nedir ya. Birde sıcak fırsat güya
|
Aslında yabancının 1000 birime aldığını biz 12000 birime alıyoruz.Bunda samsungun bir suçu yok.
Alım gücümüz yok edildi. Dolar 2 tl de kalsaydı bizde bu telefonu şu anda 2500~3000 liralara alıyor olurduk. Doları 2 tl den 8,50 tl ye kim/ler yükselttiyse onları bulup ...... ..... |
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat ücreti
- vodafone 10 gb hediye tobi
- yanımda premium
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- türk telekom yıldızlı günler
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X