Şimdi Ara

Samsung s21 ultra 256 gb 14.800 tl hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung'un aynı telefonu Amerika'da Snapdragon'lu satarken, bize dandik Exynos işlemciyi kakalama stratejisi devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 20 Mayıs 2021; 12:6:34 >
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    evet
  • s22 çıkınca yarı fiyatına alırız

• kalpakci kullanıcısına yanıt

sadece Amerika ve Kanada ya snapdragon veriyor, diğer tüm ülkelere exynos, kendi ülkesinde bile exynos işlemcili cihazlarını satıyor sadece bize özgü değil

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

sadece Amerika ve Kanada ya snapdragon veriyor, diğer tüm ülkelere exynos, kendi ülkesinde bile exynos işlemcili cihazlarını satıyor sadece bize özgü değil

o ülkelerdeki 5g lisans sözleşmelerinin belirsiz tarihlere iteklenmesi nedeniyle olabülü mü

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

hiç bi fikrim yok samsung cihazları ile ilgilenmiyorum itici geliyor

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

çinede snapdragon işlemci veriliyor geçen yıla kadar koredede snapdragon işlemciydi

• Millet aç! aç!
  • Yuh fiyata bak. Hepi topu alo diyip webde dolaşcaz bu nedir ya. Birde sıcak fırsat güya
  • Hiçbir android telefon bu kadar etmez( bana kalırsa hiçbir telefonda)
  • 3 ay sonra fiyatı 10 bin tl, 1 sene sonra 5 bin tl olacağını bilmesem alırdım.

Dipnot: Favoriye ekledim 3 ay sonra güncelleyeceğim.

• Ulen bu paraya canavar gibi laptop alınır en azda 6 sene çocuklarına varasıya idare eder.sırf hava için 15k para vermeyin bi telefona.3k lık telefon dan her yere bağlanılabiliyo.elin çekik gözlü lerini zengin ediyoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 21 Mayıs 2021; 0:49:17 >
  • Sudan ucuz hemen 3 tane sipariş vereyim
  • Sharp aquos r6 gelecek mi acaba. Vloggerlar gazlayip duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeminlihipokrat

3 ay sonra fiyatı 10 bin tl, 1 sene sonra 5 bin tl olacağını bilmesem alırdım.

Dipnot: Favoriye ekledim 3 ay sonra güncelleyeceğim.

eskiden ben de öyle düşünüyordum. ama burası türkiye. bir anda her şey değişebiliyor, dolar 1 sene sonrasında 9 liranın altında kalır mı sizce? kalsaydı dediğiniz gibi bu telefonun da fiyatı 1 sene sonrasında düşerdi. 20bin liraya kimsenin yüzüne bakmadığı arabaları şu an 50 bin liraya satıyorlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Sharp aquos r6 gelecek mi acaba. Vloggerlar gazlayip duruyor.

gelse ne olacak 700 dolardan satılması bekleniyormuş. bu vergilerle 12-15bin lira demek. bu kadar yüksek fiyatlı bir telefonu risk alıp getireceklerini sanmıyorum. ama motorola edge s getirseler iyi satar. fiyat olarak ve özellik olarak da oldukça iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 23 Mayıs 2021; 2:49:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

gelse ne olacak 700 dolardan satılması bekleniyormuş. bu vergilerle 12-15bin lira demek. bu kadar yüksek fiyatlı bir telefonu risk alıp getireceklerini sanmıyorum. ama motorola edge s getirseler iyi satar. fiyat olarak ve özellik olarak da oldukça iyi

Alıntıları Göster

700 dolara gelse efsane fiyat olurdu ama ben pek sanmıyorum çünkü mi 11 ultra bile 1299$ ile çıktı.

• Baya pahalı
  • 1 ay sonra bin lira daha düşer. Samsung fiyat politikası rezalet.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.