< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 8 Eylül 2024; 16:57:50 > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (44. sayfa)
-
-
Garabti bittikten sonra çıkarsa büyük sıkıntı. Cizgi en düşük ekran çözünurlüğu olan hd+ seçiliyken igece modunda instagram yorumları, whatsapp ve ekşisözlük gibi koyu gri tonlarda ustte kameranın hafif yan taradından en alta kadar çıkiyor. Guncellemeden sonra siyah çizgi olarak ve daha kalın çikmaya basladi ama diger renklerde henuz cikmadigi icin zaten yapacak bir şey yok maalesef şimdilik
-
garantiye götürün ekran değişimi yaptırın samsung servisi genelde sıkınıt çıkartmaz değiştiriyorlar
Doğum gününüz kutlu olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 14 Eylül 2024; 23:18:22 > -
Arkadaşlar kumlu ekran problemi halledildi mi? Yoksa yeni serilerde de devam ediyor mu? -
+1 merak ediyorum alma arefesindeyim s23 ultra mı alayım yoksa s25 ultrayı mı beklesem o da 80 binden aşağı gelecek gibi durmuyor hiç tipini de beğenmedim s25 ultranın, en yakışıklı gelen s23 ultra bana ama onda da 7 yıl güncelleme desteği yok napsam bilemedim
-
Hocam bence güncelleme desteği süresi cihazları kıyasladığımızda o kadar dert edecek bir faktör değil diye düşünüyorum. Cihaz geçen yıl çıktı, 4 yılı var kafadan bence yeterli.
Ayrıca güncelleme desteği olsa bile ben S23U almazdım. (s23u sahibiyim) Ekran koruyucu kullanan bir insansanız bu cihazda çok yorulursunuz. ben UV cam yapayım diye cihazın tuşlarına kadar bozdum malesef.
Köşeli kasayı çok seven birisi olarak cebimi ve elimi o kadar yordu ki köşeleri oval kılıf kullanmaya başladım. Bence S25u tam ayarında olmuş.
Ben kum, toprak dertlerinden dolayı S24u yu bu sene eledim, fakat sorunları düzeldiyse köşeli alayım derseniz S24u şuan fiyatı çok çok iyi ve yıl sonu gelmeden almak lazım.
Diğer türlü S25u'yu bekleyeceksiniz, cihaz çıkacak, fiyatının düşmesini bekleyeceksiniz şu bu derken bu kafadan 5+6 ay. Çünkü samsung yukarıdan satışa koyup her zamanki gibi içinden geçiyor fiyatın. Samsungların çıkar çıkmaz alınmasına karşıyım bu sebeple. Ayrıca kur ne olacak bilmiyoruz.
Yani biraz karışık yazdım ama buna göre karar vermek gerekir bence.
-
ekran koruyucu kullanmayacağım hocam sadece kılıf, o kadar para veriyoruz o ekranı kullanmak istiyorum bu zamana kadar da hep öyle yaptım s20 fe var elimde şu an bataryası yüzünden nefret ettim değiştirmeyi düşünüyorum, siz s23u da ne kadar ekran süresi alıyorsunuz 120 hzde? bende sürekli mobil veri açık konum ve bluetooth açık 120 hz açık saat ve kulaklık bağlı olacak müzik dinleyeceğim s20 fe bu koşullarda 3 saat ekran süresini zor veriyor. bir de s23 ultranın hakkı kaç tl şu an hocam amazonda 256 gbı 48 bin tl 512 gb 12 gb ramlısı 50 bin tl bazen kupon oluyor 48e düşüyor. bu fiyatlar normal mi uygun mu yoksa şu tarihi bekle şu taktikle al vs daha ucuza gelir dediğiniz yöntem var mı
-
Hocam ekran süresi batarya detaylarına falan pek takılmıyorum, bakmıyorum ama 1.5 yıl evvel aldım. Batarya ömrünün azalmasına ek olarak son çıkan güncelleme daha fazla güç tüketiyor diye düşünüyorum. Wivolte varsa şebeke sorunu yoksa gayet güzel süre alıyorum ama yolda, metroda aktif olarak kullanırsam maksimum 6 saat ekran süresi alırım bence. Cihazlar güçlü, yonga bataryayı içiyor.
Fiyat konusunda spesifik olarak bilgi veremem S23u'ya hakim değilim fakat S24u konusunda sürekli konusu geçiyor fiyat meselesinin.
Esasen S20FE'nin SD865 ise çok verimli sorunsuz bir işlemciydi. O kadar süre düştü ise batarya mefta olmuştur.
-
bataryayı yeni değiştirdim hocam garantiyle, hiçbir şey değişmedi zaten geçen sene aldım aldığımdan beri böyle ekran sürsei başka bir sıkıntı var sanki, fiyat olarak da s24 ultra 512 gb 60k civarı şu an piyasayı hiç bilmiyorum değer mi değmez mi ondan sordum
-
Kumlanma ve dalgalanma gibi sorunlar S24+ (PLUS) modelinde de var mıdır acaba? -
Samsung önermem. S25 Ultra ekranı da Mura lı yani kumlanmalı. Google Pixel 9 serisi ve iPhone yeni çıkanlar Samsung un yeni M14 serisi OLED / AMOLED panelleri kullanıyor.
Samsung kumlanma sorununu biliyor ve çözümünü M14 serisi AMOLED/OLED lere sunmadı! Yani S24 Ultra ve yeni çıkacak S25 Ultra ve diğer S25 serisindekiler alayı M13 paneli kullanacaktır. Samsung M13 panelinde parlaklık seviyesini artıracaktır... Düzeltilmiş daha da esaslı geliştirilmiş M14 serisi AMOLED/ OLED ler seneye de Samsung kullanmayacak ...
Şuan Mura lı paneller ekranlar şansa çıkıyor! Hepsinde yok! Bende de yok. Olsaydı anında iade ederdim ...
Almanızı önermem alınacaksa da online garantilisini alın ki iadesi rahat olsun... İade cihazları da refurbished diye %1 vergi ile daha karlı olarak satarlar! ... Yani cihaz iadesine çok yatkınlar severler de ... Ama refurbished cihazlardaki daha yüksek kar marjlarından da biz tüketiciler nemalandırılmıyor... Şahsen hiç kullanmadım ama tercih edenleri olacaktır zaten esprisi ciddi ucuz olması gerekirken Türkiye de kısmen ucuz diye esas en kazıklar refurbished cihazlardan kar elde ediyorlar.
-
Muralı panel kontrolünü cihazda device info app ile görebiliyor muyuz?
-
Merhabalar siz bunu yazdıktan sonra aradan 10 ay geçmiş ancak yanıt vermek istedim. S24+ kullanıyorum ve kumlu ekran sorunu benim cihazımda da mevcut
-
Daha geçen ay s24 serisine geçtim benim ekranım temiz gibi gözüküyor ya da ben farkedemiyorum telefonumun sorunlu seri olup olmadığını nasıl anlarım yeni aldığım için yeni üretim cihazı olsa gerek ama yinede kontrol etmek istedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X