Şimdi Ara

Samsung S27A950D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung S27A950D firmanın en pahalı ve en az sağlam ürünüdür.
    Monitör elime geçtikten 2 gün sonra çerçeve ekranla birleştiği yerden attı garantiye götürdüm kullanıcı hatası değişim olmaz dendi çerçeveyi tutturup geri verdiler. Bir iki gün sonra tekrar aynı sıkıntıyı yaşayınca tekrar gittim hata yine bendeymiş ürünü geri alıp geldim. İşin özü tasarımı güzel ürün nazik kullanın masanın üzerinde öylece dururken bile çerçevesi atar. Mağdur olursunuz. Benden size tavsiye bunun yerine gidip başka bir firmadan daha sağlam bir ürün alın. En azında sattığı malın arkasında durur ve ayıplı ürünü elinize verip geri yollamaz.

• teşekkürler
  • samsungun en kötü yanı bu işte, ürünleri fena kalitesiz bence. millet takım tutar gibi marka tuttuğundan fark edemiyor sanırım

ek olarak geçmiş olsun,

ben olsam hakkımı aramaya devam ederim, 1300 tl veren hangi kullanıcı kendi ürününe zarar verir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Haziran 2012; 14:40:50 >
  • Monitör araştırırken bu yorumu gördüm.Teşekkür ederim bilgilendirme için.
    Sizin yerinizde olsam tüketici haklarını başvurur paramı söke söke alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mettcem

Samsung S27A950D firmanın en pahalı ve en az sağlam ürünüdür.
    Monitör elime geçtikten 2 gün sonra çerçeve ekranla birleştiği yerden attı garantiye götürdüm kullanıcı hatası değişim olmaz dendi çerçeveyi tutturup geri verdiler. Bir iki gün sonra tekrar aynı sıkıntıyı yaşayınca tekrar gittim hata yine bendeymiş ürünü geri alıp geldim. İşin özü tasarımı güzel ürün nazik kullanın masanın üzerinde öylece dururken bile çerçevesi atar. Mağdur olursunuz. Benden size tavsiye bunun yerine gidip başka bir firmadan daha sağlam bir ürün alın. En azında sattığı malın arkasında durur ve ayıplı ürünü elinize verip geri yollamaz.

Dostum hakkını sonuna kadar ara. Değiştirsinler monitörü böyle saçmalık olur mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.