Şimdi Ara

samsung S27A950D 3dmonitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: santanio

dün monitörü aldım. 2 senedir 37" lcd tv kullanıyordum. oh be dünya varmış dedirtti. renk, kontrast beni çok tatmin etti. burada yapacağım hertürlü yorum aslında herkese göre farklılık gösterecektir.sonuçta kimsenin göz frekansı bile başkası ile aynı değil !!!

1- (bu madde alıntıdır) monitörü pcnizde ekran kartının ilk dvi ına bağlıyosunuz, yere yani fan izasındakine bağlarsanız 120 hz seçeneği windows ta aktif olmuyor.
    2- side by side sbs 3d indirdiniz herhangi bir player ile açıp tam ekran yapıp monitorun üstündeki 3d tuşu ile sbs görüntü açık ekranda diyerek monitöre 3d görüntüyü oluşturtabilirsiniz !!! ancak altyazılar çalışmıyor !!!
    3- 2 de söylediğim şeyi youtube daki 3d videolar içinde yapabilirsiniz ...
    4- eğer elinizde 50gb lık blueraylar varsa total media player kullandım. klasörü gösterip blueray takılmış gibi kullanabiliyoruz.
    5- powerdvd12 de half sbs transformers mkv olarak 3d yi izledim. gayet başarılı idi. ancak full bluray klasörünü gösterip açmayı başaramadım.

6- monitör geri yaslanabiliyor ancak öne yaslanma yukarı aşağı gibi ayarı yok !!! Samsung buna söyle bir çözüm getirmiş eğer oturduğunuz koltuk yuksek ise menuden şunu yapın aşağıdaysanız şunu yapın tarzında ayarlar eklemiş. aslında bildiğiniz brightness arttır olayı... ancak gerçekten böyle bir izleme açınız var ise hemen basıp dik karşıdan bakıyormuş gibi bir renk düzeltmesi oluyor eh işe yarıyor diyerek kendimi kandırayım. EVET hernakadar IPS panele yaklaşıldı densede göz var nizam var %1 bile yaklaşamamış. ekrana biraz fazladan yaklaşında ortası başka renk yanlar başka renk :)

7- yukarıda söylediğim gibi kullanma klavuzuna yazmışlar. bazı insanlar 3d izlerken titreme görebilir bazıları titreme hissetmeden izleyebilir. valla ben titreme görmedim !! çok yakın objeler hızı geçerken biraz oluyor okadar.

8- ps3 de gt5 i 3d açtım benden tam puan aldı. ayarlarda nekadar derinlik olsun ayarı var. derinliği çok arttırısanız gözleriniz okadar zorlanıyor. tam orta ayarda tüm araçlar 3d derinlik ile seyir ediyor gerçekten çok keyifli.

özetlemek gerekirse, 3d nin hakkını verebilmek nerede ne var bulup yükleyip çalıştırabiliyorsanız bu cihaz alınabilir. ama iyi bir pc kullanıcı değilseniz sıkıştığınızda çözüm üretemiyorsanız 3d sini kullanmayacaksınız bu para verilmez bilesiniz... Ancak 120 hz birçok kişiyi çok cezbedecektir...

merhaba öncelikle hayırlı olsun ve güle güle kullanın.Yazınızdan ekrandan memnun olup olmadıgınızı tam anlayamadım ama 120Hz seceneğinin filmlerdeki performasından memnunmusnuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=133233

Şeytan dürtüyor

stok bitmiş bile ben bir tane kaptım iyimi ettim yoksa kötümü ettim görücez :)
  • harika monitör çok memnunum..inceliği ,netliği, canlılığı beni hala şaşırtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

http://www.****.com/pinfo.asp?pid=133233

Şeytan dürtüyor

bu siteye güven olur mu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 4 Mayıs 2012; 0:05:46 >
  • T27A950 bekliyorum.......

bende :)
  • Arakdaşlar kampanya ile 1.290 tl vererek monitörü aldım.Sormak istediğiniz bir soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sector8376

Arakdaşlar kampanya ile 1.290 tl vererek monitörü aldım.Sormak istediğiniz bir soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.

kullandığınız ekran kartının marka modeli nedir acaba ? 120 hz destekliyormu ? nvidia uyumlu yazıyor bazı monitörlerde bende 3d 120 hz lik bir monitör düşünüyorum ama amd kullandığım için sıkıntı olur diye çekiniyorum açıkçası ...
  • Bilgisayar üzerinden oyun oynamadığım için uzun zamandır ekran kartımı güncellemedim.Ekran kartım ATİ Radeon X1650 ve 120 hz görüntü alabiliyorum.Monitörun AMD ve Nvidia uyumluluğu tam sorunsuzca kullanabilirsiniz.
  • Ya arkadaşlar arada kaldım şimdi bende ati radeon 4830 ekran kartı var ben bu mönitörü alırsam 120 hz görüntü verirmi eğer bunda sorun yoksa alıcam monitörü...
  • IPS panel IPS panel o kaddar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_1982

T27A950 bekliyorum.......

Hocam S27A950D modelinden ne farkları var çok merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

quote:

T27A950 OLAN Televizyon :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceeport123

IPS panel IPS panel o kaddar ;)

Mağazada asus veya lg'nin ips panelleriyle karşılaştırın, renk olarak bu modelin çok daha iyi olduğunu göreceksiniz. Görüş açısından kısıtlı tabi.
    Ama tepki süresi ve input lag'ın az olmasıyla ips'in input gecikmesine göre çok iyi performans veriyor bu da bir artı. Oyun amaçlı alacaksanız 120hz+tepki açısından en mantıklı monitörlerden biri.
    Ama film vs. için alınacaksa lg'nin 27" fpr ips modeli tercih edilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

quote:

T27A950 OLAN Televizyon :D

Ekstra olarak uzaktan kumandasi var yanlis hatrlamiyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sector8376

Arakdaşlar kampanya ile 1.290 tl vererek monitörü aldım.Sormak istediğiniz bir soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bir sorun olacak:
    Ben 2 senedir ACER'ın GD245HQ 3D monitorunu kullanıyorum - NVidia 3D Vision ile.
    Şİmdi bu monitoru (SAMSUNG27'' S27A950DS) almayı düşünüyorum
    Bu monitöre bir taraftan normal DVI bağlantı ile bilgisayara bağlı iken aynı anda hdmi bağlantıyı da kullanarak mesela digitürk IQ bağlasak ve digitürk'ün 3D yayınlarını monitor'un kendi 3D ayarları ile seyredebilir miyiz ?
    Nvidia 3D Vision'u bırakıp bu monitor'un 3D'sine geçmek yanlış bir karar mı olur sizce

Ve monitorun input seçeneklerinden HDMI ve DVI'i seçerek geçiş yapabilirmiyiz ?

Cevaplarsanız sevinirim.

• Yazdıklarınızın tamamını monitör üzerinden yapabilirsiniz.Şuan kullandığınız monitörü deneyimleme şansım hiç olmadı ama hem görüntü hemde görsel olarak kesinlikle sizi en üst seviyede memlun edeceğini düşünüyorum
  • Harika monitör ama pahalı:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.