Şimdi Ara

Samsung S3353 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
27.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıyorum blackberry'deki 5 tl konusuna

opera 4.3 4.2 5.1 çalıştı bende. ama anlık bir sorundan olsa gerek 6 açılmadı yeniden deneyeceğim. gayet de çalışıyor , dedigin gibi.
  • teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirme için içimi ferahlattınız.yalnız halen nevşehire gelmemiş
  • Arkadaşlar Ücretsiz 6 aylık internet paketini kullanmak için telefondaki ilgili wap ayarları yeterli mi? yoksa ayrı bir internet ayarlarımı gerekiyor...?
    birde kutu içeriğinde usb data kablosu çıkmadığı için bu kabloyu nerden temin edebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 15 Nisan 2011; 18:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Arkadaşlar Ücretsiz 6 aylık internet paketini kullanmak için telefondaki ilgili wap ayarları yeterli mi? yoksa ayrı bir internet ayarlarımı gerekiyor...?
    birde kutu içeriğinde usb data kablosu çıkmadığı için bu kabloyu nerden temin edebilirim...

operatörün wap ayarları yeterli.
    kabloyu da telefonculardan temin edebilirsin.
  • donanım haberin videosunda facebooka fotoğraf yüklenemeyeceği söyleniyor fakat ben bugün yükledim çok kolay... ayrıca çok memnunum telefondan kamerası iyi sayılmaz ama diğer özellikleri çok hoşuma gidiyor. e71 kullanmıştım daha önce, tabi e71 daha özellikli ve sağlam ama ben bunu bile daha çok sevdim en başta dizaynını... alacaklara tavsiye ederim ...
  • öncelikle merhabalar ben de türkcellin kampanyasında aldım bu chat 335 denen mükemmel cihazı gerçi tel türkcellde yoktu ama ankarada dayım vardı alabildik :))) her neyse telefon; kamera için fotoğraf makinemi kullanıyorum diyenler için harika bi cihaz :) ancak sorunum şu arkadaşlar az önce google mobil içerikli sayfasından değil de klasik görünümlü web sayfasından bağlandım ancak bazı sitelerde yetersiz bellek uyarısı aldım bunu çözebilmemiz mümkün mü ? bazı arkadaşlar faceden video izleniyor demiş ben izleyemiyorum :S bi de şu opera denen şeyi nasıl kuracam ? ilgilenirseniz çok sevinirim teşekürler..
  • faceden video izlenmiyor. yetersiz bellek sorununa tek çözüm opera. telefondan m.opera.com'a gir opera 4.3'ü indir. oradan kullan tarayıcıyı. ama flash ve javalarda opera da çaresiz.

googleyi mobil veya klasik görünümlü kullanmak farketmiyor. önemli olan diğer sitelerin mobil destekli olması. mobil destekli olmayan az siteyi çalıştryor.
  • merhabalar bende siteye yeni uye oldum telefo ozellik olarak cok guzel her ozellik var benim bi sorunum var telde yuklu olan msn programı hata veriyo code 503 yazıo bunu nasıl halledebilirim bi de bu program wifi üzerinden kullanıabiliyor mu yardımcı olursanız sevinirim diyen 51yamaha79 rumuzlu arkadasım. acaba sorunu çözebildin mi? bende de aynı dert var da
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacunnn

merhabalar bende siteye yeni uye oldum telefo ozellik olarak cok guzel her ozellik var benim bi sorunum var telde yuklu olan msn programı hata veriyo code 503 yazıo bunu nasıl halledebilirim bi de bu program wifi üzerinden kullanıabiliyor mu yardımcı olursanız sevinirim diyen 51yamaha79 rumuzlu arkadasım. acaba sorunu çözebildin mi? bende de aynı dert var da

Telefondaki msn programını wifi ile kullanabiliyorsunuz.

MSN'i normal şebeke bağlantısından kullanmaya çalışırsanız alırsınız bu kodu, ya da hangi şebekedeyseniz örneğin Turkcell abonesiyseniz Turkcell'in MSN paketini almış olmalısınız. Normal TURKCELL WAP GPRS ayarlarından programa bağlanmıyor.
  • arkadaslar bende bu telefonu almayı düşünüyorum fakat facebook tan sohbet penceresi gözükür mü yani normal facebookdaymıs gibi sohbet edebilir miyim ?
  • Hayır gözükmez onun için eBuddy gibi bir program kullanmalısın :)
  • arkadaşlar acaba nokia c3 mü yoksa bu telefon mu?şöyle güzel bi karşılaştırma yaparmısınız arkadaşlar 2sinden birini almayı düşünüyorum.şarjınında fazla gitmesi önemli benm açımdan....
  • arkadaslar bende s3353 telefon var ama hıc memnundegılım ınternede gıremıyorum program ındıremıyorum sayfaları ve vıdıoların hıc bırını acmıyor ne yapmam lazım sımdıden tesekkurler
  • bu s3353 benı delı edecek heralde baglantı hatası yetersız bellek dıyor ben heralde bu telefonu duvara vuracam olup bıtecekkkkk aceleeeeee yardımmmmmmmmmmm
  • Benim annem Avea'dan 340 liraya aldı gayet memnun benim gözüm kaldı o telefonda benle telefonları değişmedi şimdi bende LG GM735 var takasa giricem bu telefonla.
  • bende 3 ay önce aldım internet de sürekli bağlantı başarısız-yetersiz bellek hatası veriyo.Fotoğraflara bakarken optik kaydırma tuşunu bikere kaydırıyorum 5-6 tane fotoğraf geçiyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.