Şimdi Ara

Samsung S3353

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
27.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum.
    Şuana kadar hep nokia aldım fakat baktım ki tek dayanıklı telefon markası nokia değil. Bir kaç arkadaşıma sordum genel olarak samsungdan memnun musunuz diye. Memnunuz dediler. Bende bir araştırma yaptım bu modeli hoşuma gitti.

http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/productimage.aspx?CS_ProductID=145011238

Telefon bu. Fiyatı 300 TL. Kullanan veya duyan biri varsa bilgilendirebilir mi nasıl bir telefon ? Görünüşüne ve özelliklerine bakınca güzel duruyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert307 -- 12 Şubat 2011; 15:01:54 >

• Bir yardım edin arkadaşlar.
  • hocam bende bunu soruyorum uzun zamandır

Facebooktan video izleniyormuş chat yapılıyormuş.

Fakat ben telefonculara sorduğumda hiç olumlu yorum yapmadılar. Hatta dedim ki s3353 güzel telefon abi ya niye öyle diyosun dedim. Onu alıcağına c3 al dedi bende dedimki abi c3 plastik gibi baksana düşse kırılıcak gibi dedim. samsung çelikten mi dedi ne söyliyeceğimi bilemedim neyse ben biraz daha araştırıyım gelirim yine dedim youtube'de videoları felen var güzel telefon bende düşünüyorum

• Aynen. Çok hoşuma gitti ama :D Özellikle Wi-Fi'si çok iyi çekiyormuş. O hoşuma gitti. Fiyatı da uygun :D Bakalım, alan varsa bilgilendirir teşekkür ederim arkadaş.
  • arkadaşlar ben aldım facebook haricinde içerisinde messenger live,yahoo messenger, twitter,google ,piccasa, myspaces,filickr,photobucket,friendster,palringo gibi anlık mesajlaşma ve foto paylaşım sitelerinin prog. yüklü bununla birlikte wifi mükemmele çok yakın kalitede. ses olayı çok abartılı olmasada yeterli.buna ek olarak akıllı ana sayfa özelliği mükemmel ve kişiselleştirile biliyor. bende tek bir problem var facebook a giremiyorum .dahili sunucu hatası veriyor. bu sorunu çözersem veya çözen varsa bana mail atarsa çok seviniri. benim tavsiyem eğer bu tarz bir telefon almak isterseniz kaçırmayın. ayrıca teknosada kampanya varken alın derim :D
  • telefonda push mail var mı? otomatik mail diye bir ibare war ancak gmail veya hotmail anlık mail alabiliyor muyuz?
  • öbür esas konuyada yazdım emailler anında gelmiyor 30 dakikadan başlayan kontrol etme var galiba alıncak emaili falan soruyo en fazla 300kb olacak gibi seçenekler var telefonun versiyonunu ben ilk gün güncellemiştim kies 1.5 ile yükleyin sizde kies 2 de güncellemiyor belki facebook sorunu olan arkadaş çözer sorununu bendede öle bi hata verdi sanki şifreyi tekrardan yazdım açıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung YP-T9
    18 yıl önce açıldı
    Samsung galaxy p580
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar bende siteye yeni uye oldum telefo ozellik olarak cok guzel her ozellik var benim bi sorunum var telde yuklu olan msn programı hata veriyo code 503 yazıo bunu nasıl halledebilirim bi de bu program wifi üzerinden kullanıabiliyor mu yardımcı olursanız sevinirim
  • Ben üründen bir kaç izlenimimi bir forum sitesi için hazırlamıştım ama donanımhaber de benim için vazgeçilmez o yüzden burada da paylaşıyorum.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011253&CS_Category=_SBA_221_3122_1246_8738&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_SAMSUNG221

>>>Ben Teknosa'dan ürünün linkte gösterilen rengini aldım. Beyaz çok hoş duruyor arkadaşım da onu aldı. Ama ben açık renk tarzı hiç bi yerde benimsemediğim için almadım. Siyahı ise klasik. Ürün gayet kullanışlı parmakları büyük biri olarak ben dahi kullanabiliyorum. Genel olarak bahsedecek olursak

Mesajlar ; Öncelikle en çok sevdiğim yanlarından biri. Mesaj sistemi chat üzerine kurulmuş. Gelen giden altalta listelenıyor. Ve gelen/giden kutusundan mesaj silmediğiniz sürece duruyor içineki tüm mesajlar. Sohbeti silerseniz otomatik olarak gelen-giden kutusu da temizleniyor.

Kamera; Çözünürlük 2MP (Maksimum 1600x1200boyutlaar) Bilgisayarda gayet net çıkıyor fotoğraflar. Fotoğraf çekerken maksimum çözünürlüğü kullanırken zoom yapamıyosunuz. Ufak bir eksi olarak gösterebiliriz. Ama alt çözünürlüklerde zoom var. Alt çözünürlükte çekilen fotolarda sonradan yakınlaştırma yok. Sadece maksimumda çekilenlerde gösterim yakınlaştırması var. Video modu ise 1.3 MP kameralar gibi 176x144 çözünürlükte çekiyor. Kaliteli değil. Ama video kalitesi isteyen biri son çıkan bir kaç telefon haricinde hiçbir telefondan kalite beklemesin. Yeterli yani

Müzik Çalar ve Ses; Sesi normalin bir üstü. Yüksek ses müzik isteyen birisi için tavsiye edilmez ama kalitesi güzel. 6 hoparlör ve 3kulaklık ekolayzeri var ayrı ayrı. Özel ekolayzer ise bulunmuyor. Yani ideal. Nokia Xpress Müzik 5130 bile aynı seste..

Radyo; Gayet hoş ve radyodan kayıt var. İstediğiniz program , şarkıyı kaydedip sonradan aynı kalitesinde dinleyebiliyosunuz.

Dosya Sistemi; Samsungun uyuz bir eksisi olarak hafıza kartına otomatik klasör açması kafanızı yorabilir. Önemsiz bi ayrıntı. 8GB'a kadar hafıza kartı destekli

İletişimler ve Uygulamalar (Bluetooth, Wireless, Oyunlar , İnternet :Uygulamaları)

Bluetooth Çok Yavaş ! Çok Bluetooth kullanacaklar bu konuda üzülebilir. Ben önemsemedim.
    Wİ-Fİ çekimi de hızı da süper.
    2 oyun var. (Birisi Q klavyeye alıştırmak için hazırlanmış el alıştırıcı bir oyun sevebilirsiniz. Biri de oyun ismi Luxor normal zevkli bir oyun) Ayrıca Deneme Sürümü olan 4 oyun daha var. Çok hoşlar ama oyunları satın almanız gerekiyor.
    Msn, Yahoo, Myspace, Facebook ve Twitter uygulamaları da var. Skype yok ama atılırsa görüntülü konuşma yapamazsınız.
    İnterneti ise tam kullanmak için SAmsung'dan bir kaç WEB yazılımı indirmelisiniz. Face videoları falan...
    Normal halde youtube çok iyi çalışıyor.
    Bazı web tabanlı sitelerde ise yetersiz bellek hatası çıkıyor önemsiz...

Ayarlar; Tercihlerinizi (Genel-Sessiz falan) düzenleyebilirsiniz
    Ekran teması var 3 tane. Ve ekran üzerinde 3 farklı saat tipi sağ sol ortada var. Akıllı ekrandan ekrana kısayollar koyabilirsiniz..Yazı tipini değiştirebilirsiniz.Parlaklık ve aydınlanma süresini ayarlarsnız.
    Telefonda Q klavyede üzerine otomatik bir şey atanmamış tuşlara kısayol atayabilirsiniz. Mesela ben K harfine Kamerayı atadım gibi...
    Bellek Ayarlarından Telefonun kamerası , indirme işlemlerinin hafızasını seçebilirsniz

Batarya; Normal kullanımlarda bence 3-4 gün gidebilecek şarjı var. (Çok internet kullanımı ve müzikte bu süre 1 gün olur.) Benim gözlemim şimdilik bu.

OPTIK TRACKPAD ; (JOYSTİCK) Bu aynı bir laptop mousesi gibi. Yönleri dokunmaktik olarak gidiyosunuz. Ve elinizin ayarına göre onun da hassasiyetini ayarlayabilirsiniz...

Merak edilenlere cevap verebilirim.
    Telefonun Tavsiye Oranı ise benim açımdan Tasarım %80 Özellikler %75 Ses %75 Kamera %60 Genel Olarak %75 bir kalitesi var. Sadece Teknosada faturalı satışı var 299 TL. Bu fiyata bu özellik yok gibi. Hiç Samsung almayı aklımdan bile geçirmezken bugüne kadar aldım. Şimdilik memnunum.

• sayın faruk yavuz

bu telefonla travianda oyun oynayabilirmiyiz arkadaşın nokia c3 ünde baktım sayfa bilgisayarda açıldıgı gibi açılmıyor ama başka arkaşın blackberry telefonunda baktım aynı bilgisayardaki gibi sayfa açılıyor

oyun= travian.com.tr
    oda= s9
    kullanıcı adı= tuht18
    şifre= 987654

bakıp bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuht18
    sayın faruk yavuz

bu telefonla travianda oyun oynayabilirmiyiz arkadaşın nokia c3 ünde baktım sayfa bilgisayarda açıldıgı gibi açılmıyor ama başka arkaşın blackberry telefonunda baktım aynı bilgisayardaki gibi sayfa açılıyor

oyun= travian.com.tr
    oda= s9
    kullanıcı adı= tuht18
    şifre= 987654

bakıp bilgi verirseniz sevinirim

merhaba kardesim. C3 ve bu telefonun interneti wap tabanli mobil internet anlasilan ayni. Cunku suan burdan denedim bahsettigin gorunumde aciliyor. Blackberry ise sanirim web tabanli internete sahip o yuzden aciliyordur. Yani oynama imkanin yok. Yazilim yetersiz.
    Baska yardim edebilecegim bir konu?
  • Bu model Turkcell magazalarinda kampanyali 24ay x 5tl ye satiliyor. Cok iyi bir kampanya
  • Dusundugun gibi bi 5 tl degil kardesim :D 45-55 degisiyo. Taahhutlu bi internet paketi aliyosin. Mesela paket 40 tl ise arti 5 ekliyo. 300 tllik bi telefona neredeyse 1000 tl vermek mntik disi.
  • arkadaşlar bu telefonu inceledim ama sapsung apps store yok yüklü değil nasıl birşeyler yüklenebiliyor ?
  • Nasil biseyler dusunuyosun?
  • arkadaşlar aylık 5lira bu kampanyadan samsung s3353 almak istiyorum.sizce önerirmisiniz.bizde 4 tane 24 aylık kapanmayacak hat var.Birde bu telefondan alınca hattı başka telefonda kullansak olurmu ?? bilgisi olan arkadaş varmı??
  • arkadaşım hattı istediğin telefonda da kullanırsın ama hala sadece 5 tl olmadığını anlamamış kimse :S

değişik tarifeler var onlardan birini alıyorsun ve üzerine miktar ekleyerek de telefonu alıyorsun. 24 ay boyunca da o tarifeden çıkamıyorsun

http://www.turkcell.com.tr/c/oth/BAHAR_CIHAZ-KAMPANYA_TAAHHUTNAMESI_BIREYSEL_v1_110330.pdf

detaylı bilgi üstte. tarifeler 44 tl'den başlıyo..

Samsung S3353

• Anladımda bizde zaten 4 tane hattım var kamu 1200 :)) zaten fatura geliyor üzerine 5 lira vererek telefon alcaz.ama aklıma takılan başka hatta kullanabiliyormuyuz telefonu? o 4 hattın 4 ü de bende değil.annem babam 2 dayımda anlayacağın.ben sadece telefonları toplayacam
  • muhtemelen kullanırsın. çünkü paket hattına özel olcak. blackberry vodafone blackberry turkcell gibi bir sorun olmaz. veya da olursa sim kilidini açan yerler var sanırım. turkcell parasını alır ister kullan kullanma der yani :)
  • BEN ALDIM ARKADASA ALDIRDIM İSTEDİĞİN HATTA KULLANIYORSUN

ve yanlış bilgi vermeyin ark. 40 tl arkadasın 1200 lük tarifesi 24 ay 5tl fazladan odeyecek ve 6 ay 250 mb internet hediye
    internet hediyesi arkadasın hattına tanımlandığı için ona kaldı telefonu ben kullanıyorum 120 tl ye 10 numara tel diyebilirm unutmadan ilk ay 6.5 tl gibi bir de vergisi var bilginize

opera 6.0 kurdum bilg. daki gibi acıyo sayfaları internette n kullanımı da o kadar basit yapmısalar ki bilmiyorum fazla bir şey beklemiyosanız internet ozellikleri chat ozellikleri size cok iyi gelecek emin olun

en uyduruk nokia lar 110 130 ken bu tel 10 gömlek üstte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.