Şimdi Ara

Samsung YP-T9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- 1GB ve 2GB bellek seçenekleri
    - Bluetooth, kablosuz bağlantı ve müzik dinleme keyfi
    - Boyut 42.6 x 83 x 11 mm
    - 1.8” TFT LCD ekran (262 bin renk)
    - Macromedia Flash ara yüz
    - Flash Oyunlar
    - MPEG4 video dosya oynatıcı
    - DNSe taşınabilir 3D Surround ses
    - USB 2.0 ile yüksek hızda veri transferi
    - Ogg / MP3 / ASF / WMA
    - Fotoğraf ve metin görüntüleyici
    - FM Radyo / Ses kaydedici
    - 30 saat pil ömrü (Li-polymer pil)
    - 49 gram

arkadaşlar bu ürün gerçekten çok tatli görünüyo acaba buna ek olarak rds özellikli ve ek bellek takılabilen bi mp3 player mevcut mu?

• walla bu cihaz hakkaten güzeldir diyebilirim
    sanırım srs ve wow özelliğide mevcuttur samsunglarda
  • ses kalitesi çok güzeldir, alıcaksan durma derim
  • RDS özellikli mp3 çalar daha piyasaya çıkmadı ne yazık ki. Bu cihazın ayarında ve ek bellek takılabilecek aklıma Sandisk Sansa E200 serisi geliyor. Ayrıca bu cihazın o kadar başarılı olmadığına dair yorumlar okudum. Tam incelemeler çıktıktan sonra kesin bir kanı oluşabilir.
  • bende samsung yp-t7 war, gerçekten memnunum, onun için böyle bir yorum yaptım
  • Yok ben de iyi olduklarını biliyorum. Sadece bu modelin T8e bluetooth eklenmiş olanı olduğunu okumuştum. Yoksa Samsung çok başarılı olan YP-Z serisi cihazları var. Gerçekten de sorunsuz ve başarılı bir cihaz. Almak isteyen herkese tavsiye ediyorum onu
  • quote:

Yok ben de iyi olduklarını biliyorum. Sadece bu modelin T8e bluetooth eklenmiş olanı olduğunu okumuştum. Yoksa Samsung çok başarılı olan YP-Z serisi cihazları var. Gerçekten de sorunsuz ve başarılı bir cihaz. Almak isteyen herkese tavsiye ediyorum onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **SAMSUNG N710**
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bn bu urunu almak istiorum. kullanan veya kullanmis birileri varsa bana iyi kotu yanlarindan bahsdebilirmi? ayrica bu urunle oyun oynayabiliormusuz. ne tur oyunlar nasil oyunlar. kullanan herangi bir arkdastan guzel bir yorum dinlesek fena olmas hani
  • Bu cihazla ilgili bir yorum okumuştum yabancı bir sitede. Genel özellikler olarak çok beneğilmiş, ama ses kalitesi iyi sayılacak düzeydeymiş.Yani çok iyi dememişler.
  • tesekkur ederim
  • ben cihazı 2 gün önce aldım bi hayli inceleme fırsatım oldu ses kalitesi cok temiz eq ayarlamaları cok iyi video kalitesi gercekten inanılmaz piyasadaki en kaliteli ekran bunda diebilirim yalnız film yüklemek için kendi yazılım cd sini yüklemek lazım divx mpeg4 yükleyince calıstırıyor ve cok kaliteli fotograf goruntuluyor fm radyosu guzel radyodan ve dıs ortamdan yaptıgı kayıt cok ii fm radyodan 192 bit dısarıdan 128 bit kayıt yapıyor pil suresi müzik için 30 saat video için 8 saat sadece usb üzerinden sarj edebiliosunuz oyun oynayabiliyorsunuz flash oyunları destekliyor içinde 2 adet oyunla geliyor bluetooth sadece aynı mp3 calara ve kulaklıklarla baglantı kurabiliyor pdf format text görüntülüyebiliyor.bunlar dısında cok kullanıslı etkileyici bir goruntusu var cok hafif bir sürü ek ayarı var hepsini yazamıyorum bence dusunmeden alabilirsiniz

• Samsung mp3 playerlar gerçekten çok kaliteli hem özellik hem de ses olarak. Ben yp-t8x kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız her ne kadar kaliteli bir kulaklıkla gelmiş olsa da sennheiser cx300 ile çok daha kaliteli dinleme zevki veriyor.

Cnet. Samsung yp-t9 incelemesi.
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar.
    ben bu ürünü çok sık şehirler arası yolculuk yaptığım için ist,itiyorum.
    ne bileyim yolculuk sırasında mp3 dinlerim oyun oynarım veya film izerim falan diye.
    içinden çıkan oyunlar neler ? güzel eğlenceli oyunlarmı bide daha fazla nasıl oyun yüklenebilir??
    ayrıca film izlerken altyazı ekleyebiliyormuyuz?
  • yaa swf uzantılı flash oyunları calıstırıyor ben içindeki oyunların yüklendii siteyide buldum ama bi türlü beceremedim içinde 2 tane oyun var bi tane baseball bide sacma bi oyun altyazıyı bugun denicem fakat oynatmicak gibi bir his var içimde ama denicem
  • walla denemelerden sonra iyicene bilgilendirirsen çok ama çok mutlu olucam :)
  • hocam valla denedim vee beklemediim bi şekilde altyazılar 10 numara gorunuyo bu cihazı tebrik ediyorum ama oyun konusunu hala cozemedim bakalım onuda aşıcam heralde ama altyazılar cok guzel oldu tek eksiği kaldı oda oyun yükleme bişi daha soliim şarkıları yüklediinde otomatik olarak sanatcı albüm adı sarkı tarzı olarak kendi grupluyor buda aradıın sarkıya cok rahat erişmeni saglıyor süper bi alet gercekten
  • altyazı olayının halolmasına çok sevindim
    yaw ben bu samsung yada sony psp arasında kaldım.
    biliyorum çok alaksızlar ama sık yolculuk yapan birisiyim . ne bileyim otobüste fln film izlerim müzik dinlerim ayrıca oyun oynamayıda seven bir insanım. oyüzden birçok media playeri geçip içinde oyun var diye samsungu almaya yönelmek üzereyim ayrıca psp ye göre çok daha hesaplı. hem tasarımıda çok şık.
    neyse
    şu ana kadar hiç sorunla karşılaşmadınız dimi ?

ayrıca umarım bu oyun konusuda hallolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaLLoW -- 27 Ocak 2007; 4:22:33 >
  • su ana kadar bi sorun yok cihazı cok beendim
    ama oyun konusunda bişi diyemicem hala cozemedim teknik destek için aradım oluyor dediler
    ama psp hem fiyat olarak yuksek hemde oyunları cok pahalı oyunu bilmem ama dier konularda samsung derim
  • Bluetooth hakkinda bilgi verirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 29 Ocak 2007; 13:34:10 >
  • Arkadaşım Ne Kadara Aldın Fiyatı Nedir_? Bende Almaya Kararlıyım ya Aslında 2 Lem de Kaldım
    Bide Samsung'un Bu Modeli Var..
     Samsung YP-T9

1GB Kapasite
    1.8 inch LCD Ekran
    262.000 Renk
    MPEG/JPEG Oynatabilme
    2 megapiksel dijital kamera
    Dışarı Ses Veren Hoparlörler
    30 Kanallı FM Radyo
    Ses Kaydı/Radyo dan Kayıt
    DNSe 3D Sound Ses Sistemi
    20 Saat Pil Ömrü
    USB 2.0
    54 gram
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.