Şimdi Ara

Samsung YP-T9 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir şeye benziyor(samsung kötü bir alet yapmaz zaten) fiyatı nedir bunun çok merak ettim.

eğer fiyatını biliyorsan buraya bir yazsan
  • Bu modelin YP-T8X 512 mblığı 199ytl. Alanya METRO' da hala var.
    quote:

Orjinalden alıntı: Sempatim

Arkadaşım Ne Kadara Aldın Fiyatı Nedir_? Bende Almaya Kararlıyım ya Aslında 2 Lem de Kaldım
    Bide Samsung'un Bu Modeli Var..
     Samsung YP-T9

1GB Kapasite
    1.8 inch LCD Ekran
    262.000 Renk
    MPEG/JPEG Oynatabilme
    2 megapiksel dijital kamera
    Dışarı Ses Veren Hoparlörler
    30 Kanallı FM Radyo
    Ses Kaydı/Radyo dan Kayıt
    DNSe 3D Sound Ses Sistemi
    20 Saat Pil Ömrü
    USB 2.0
    54 gram

• Bende bilmiyordum ama yeni öğrewndim valla çok ucuz ya 1gb en fazla ne kadar olabilir ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempatim -- 31 Ocak 2007; 12:42:43 >
  • guzel arastırma arkadaslara tavsıye ederım tesekkurler
  • Arkadaşlar YP-T9'u yeni aldım fakat bir sorunum var. Aleti usb'den bağlamama ve alet hemen şarj olmaya başlamasına rağmen aleti windowsta ve Samsung Media Studio'da göremiyorum dolayısıyla da içine dosya kopyalamıyorum. Çok uğraştım ama bir türlü beceremedim. Ne yapmam gerektiği konusunda bir fikri olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
  • bu mp3 player i almayı düşünüyorum. önerirmisiniz ya da aynı fiyat aralığında ne önerirsiniz
  • T9 umu almanya dan aldım. RDS var. firmware in sonunda EU uzantısı var.
  • Herkeze merhabalar. Ben de samsung t9 2gb modelinden aldım. Radyo olmadığını bile bile aldım. Fakat birçok sitedeki incelemede radyo olduğu yazıyor. Türkiyeye getiren kont bilgisayarada baktım oradada var gözüküyor. Ama cihazda radyo menüsü yok. Teknosa da da yok gözüküyor. Bilen bir arkadaş bu konuya açıklık getirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
  • ARKADAŞLAR ELİMDE ÇOK TEMİZ UYGUN FİYATLI BİR T9 VAR 2 GB

Almak isteyenler PM den yada hasan_esen1@hotmail.com dan bana ulaşabilir.
  • Herkeze merhabalar. Ben de samsung t9 2gb modelinden aldım. Radyo olmadığını bile bile aldım. Fakat birçok sitedeki incelemede radyo olduğu yazıyor. Türkiyeye getiren kont bilgisayarada baktım oradada var gözüküyor. Ama cihazda radyo menüsü yok. Teknosa da da yok gözüküyor. Bilen bir arkadaş bu konuya açıklık getirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
  • radyosuz T9 u ilk defa duyuyorum. T9 larda rds li radyo ve radyo dan 192 kbps de mp3 strero recording vardır.
    ayarlar bolumune bakıp firmware in ne oldugunu soyler misin? Bence samsung sitesinden firmware yuklemelisin.
  • Firmware 1.63 TR Released date: 2007.02.27 diyor. Sitede firmware bulamadım. Biraz yardımcı olursanız sevinirim. Umarım radyosu vardır.
  • http://support.samsung.de/modelselect.aspx?modelcode=YP-T9JBQB&fileType=FM&language=

ilk FW (yazmamışlar ama) 1.27 olması lazım. Ikincisi yani ver.1.67 daha yeni tabiiki.. menu-playlist kullanımını biraz daha kolaylastırmaıslar.Ancak radyodan mp3 kaydını mono yapıyor ver.1.67.
    stereo radyo kaydı senin icin onemliyse ilk FW yi yuklemeni oneririm.
    Umarım basarırsın. kolay gelsin.
  • Benimkinde radyo yokki. Hele bir radyo olayını halletsem sonra kayıt olayına bakarım. :) Heryerde radyo özelliği var yazıyor. Kont Bilgisayara e-mail attım. Cevabını bekliyorum.
  • E-mailime cevap geldi aynen aşağıya kopyalıyorum.

Ürününüzde radyo mevcuttur.76.0mhz 108.0 mhz fm radyo seklindedir. Eğer kullanmakta problem yasıyorsanız size en yakın yetkili servis numaramız 225.55.49 dir. Memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

İyi günler
    ................
    Müşteri Destek Teknisyeni
    Customer Support Technician

Kont Bilişim Teknolojileri ve Dış Ticaret A.Ş.

Tel : + 90 (216) 528 56 00

www.kont.com.tr
  • ben yeni aldım yp-t9 1 gb içinde radyo yok radyosu olmayanlar radyo yükleyebildimi yükleyebildiyse nasıl yükledi cevaplarınızı bekliyom
  • Niyazıkki radyo yok. 2 çeşit türü varmış radyolu olan ve radyosu olmayan. Sanırım sizinkide radyo olmayan modeli. Donanım olarak radyo olmadığından yazılım ile radyo yüklenmiyor.
  • Markası samsung olan hiçbir ürünü denemk nasip olmadı bana yaa
    Nasıl bişey bunlar acaba
  • Açıkçası diğer mp3 çalarları denemediğim için kıyas yapamam ama bana yetiyor. Şarjı uzun gidiyor. (Yaklaşık 30 saat falan) Ama diğer mp3leri bilmediğimden bu ürünü almalısın diyecek kadar bir bilgim yok.
  • samsung t9 a uygun firimvare nerden bulurum birtane buldum ama nasıl yüklenir bulamadım yardım lkütfen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.