Bu modeLin Ses kaLitesinin Crea +9'dan daha iyi oLdugu fikrinde oLanLar Var. Samsung'un bu modeLinin Crea+9'dan iyi oLdugu Sadece parasaL yonden bakiLdiginda Crea+9 diyorLar.
Sonucta maLi aLdiginizda 1 Kere aLin sagLam aLin.. Ben zamaninda Minton aLdim Mp3 caLar KameraLi Simdi 2 sene gecti 2 Kere Garanti goturdum Cihazdan memnun degiLim. O degiLde 2 Sene onceki fiyat simdiki zamanda biLe ayni 450 ytL civari :) Cihaz oyLe Cebinizde gezdiriLecek bir Cihaz degiL Ve Cihaz Mp3 caLar icin biLe 4 Saat.. Simdi Samsung'un bu modeLini aLmayi Dusunuyorum.. Hafif ve kuLLanisLi.
Aradaki fark 100 yada 150 ytL uzun seneLer kuLLanmak istiyorsaniz iyi oLani yorumLari Okuyarak kuLLananLarin hangi fikirde oLdukLarindan haberdar oLun.. Ben Samsung'un bu modeLi icin iyi ReferansLar aLdigimi Dusunuyorum.. BakaLim kismet Bunu aLirim Sanirim..
dün aldım ses kalitesi gerçekten çok iyi kulaklığın iyi olduğu kesin ve bluetooth ile dosya alışverişide çok kolay bir şekilde yapılabiliyor telefonlarla.
Jahnny güle güle kullan. Seninkinde radyo var mı?
malesef yok firmware 1.68 i nasıl yükleyebilirim bi bilgisi olan var mı peki?ya da neler değişiyor?
satın alacağım sitede de radyo özelliği oladığı yazıyor.. ancak güncellme ile radyo özelliği katılabiliyormu ?
BLUETOOTH kulaklık mı çıkıyor paaketin içinde yoksa kablolu kulaklı mı ???
türkiyedeki modellerde radyo özelliği yok ( bundada) içinden normal kablolu ama gerçekten kaliteli bi kulaklık çıkıyor.. garanti önemli değilse gittigidiyordan bi üst modeline bak ( yp-t10.. radyolu ve ekranı daha kaliteli,daha da ince)
ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat radyo olayı yok yazılımı yüklesenizde bişey degişmez türkiyedeki ürünlerde bu özellik bulunmuyor.Fakat ekran kalitesi ve ses kalitesi güzel alacaklara tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme