Şimdi Ara

Samsung S3353 Wi-Fi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
16.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wi fi 'yi açıyorum. Üst komşumuzun ve yan komşumuzun internetini buluyor ama dibinde durmama rağmen bizim modemi bulamıyor. Daha geçen gün arkadaşın laptobundan bağlandık bizim modeme sorun yok yani. Nedeni ne olabilir ? Telefonu daha dün aldım. Sorun olsa hiç birini bulamazdım sanki.

• Yardım edin arkadaşlar acil.
  • Bilen biri yok mu ?
  • slm kardeş bendede ole bi sorun vardı oncelikle modemini tele kaydedip şifreni gir sonra internet ayarlarından modemi bulup onu secmen gerek eger hala olmuoyosa modemi telefondan silip tekrar kaydet bende oyle oldu
  • arkadaşlar merhaba bende virtual acces point uygulamasını kullanarak wireless ağ kurdum yalnız samsung st 3353 le ağı bulduğum halde girmiyor uyarı hatasıda vermiyor nokia x6 ile denedim hemen bağlandım acaba sorun nedir?yardım acil!
  • Merhaba arkadaşlar benim modemime samsung GT-S3353 ile bağlanamıyordum.uzun uğraşlar sonucu bağlanmayı başardım.öncelikle nasıl yaptığımı anlatacağım;telefondaki Wi-Fi seçeneğine gelip modem isminizi bulup şifrenizide girip etkinleştirin.sonra seçeneklere basıp ayrıntılar bölümüne gelin, ve düzenle seçeneğine basın.proxy seçeneğini açık yapın sonra aşağı inip gelişmiş ayarlar bölümüne gelin.en üstteki statik IP'i etkinleştirin,yerel telefon IP'sindeki bölümü 10.4.7.85 yapın alt ağ maskesi ve ağ geçidi adresine hiç dokunmayın aynı kalsın. DNS 1'i 8.8.8.8 DNS 2'yi 8.8.4.4 yapın ve kaydedin.telefonunuzu kapatıp yeniden açın işlem tamamdır artık modeminize cep telefonunuzun Wi-Fİ özelliğinden rahatlıkla internete bağlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer_can -- 1 Şubat 2012; 19:49:25 >

• ömer_can dediklerini yaptım ama hala bağlanamıyorum sorun nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya telefonla wifi arıyorum ama Ap yok diye cevap geliyor....hiç ağ bulamıyorum... n'apabilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.