Şimdi Ara

samsung s4 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonumu 24 temmuz 2014 de aldım.Telefonda 10 20 dk internette gezsem nerdeyse avucumu terletecek kadar isiniyor,10 dk real racing oynasam elimde tutamiyorum.aldigimdan beri boyleymis ilk baslarda normal saniyordum ancak degilmis.tlf. 2 yil garantisi var samsun da oturuyorum orjinal servis nerde bilmiyorum

Lutfen yardimci olun arkadaşlar telefonu cok zor sartlar altinda aldim boyle olmasi canimi sikiyor.

Teaekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var. Güncelleme sonrası düzeleceğini tahmin etmiştim ama sonuç yine aynı 10 dk oynama ile aşırı derecede ısınıyor. Bu durum hakkında çözümü bilen yada sorunu en aza indirebilecek bi yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesyusuf39

Aynı sorun bende de var. Güncelleme sonrası düzeleceğini tahmin etmiştim ama sonuç yine aynı 10 dk oynama ile aşırı derecede ısınıyor. Bu durum hakkında çözümü bilen yada sorunu en aza indirebilecek bi yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

Forumlarda baktim % 90 ısınıyor % 10 isinmiyor diyor % 10 luk kesimlerde fanboy bence.

oyunlarda donma yapmıyor veya baska bir sorun çıkarmıyorsa normalmis zaten telefon krtik seviyeye geldiginde kendini resliyormus onemli olan pilin şarjda olmadigi halde asiri isinmasiymis

• Exynos 4412 ve 5410 hemen ısınmaları ve el yakmaları ile ün kazanmış çipsetler. Yani bu ısınma sorunu sizin telefonlarınıza has bir sorun değil
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Yani servise gotirsekde bi cozumu yok mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.