Şimdi Ara

Samsung S4 ' mü HTC One mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra telefon almayı düşünüyorum. Almışken Android'i sonuna kadar kullanabileceğim, donanım sıkıntısı olmayan bir telefon istiyorum. Kafamda bu iki telefon var. Diğer önerilere de açığım. Telefonda bolca oyun da oynuyorum. Eksileri ve artıları hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

• Htc One

Fazla tartışmaya gerek yok .
  • zevk meselesi ama galaxy s4 kamerada işlemcide hafiflikte yazılımda çok daha iyi
  • Galaxy S4 ün iki versiyonu var.Snapdragon 600 işlemcili S4 le karşılaştırırsan HTC ONE derim. Exynos Octa versiyonlu S4 ile karşılaştırırsan Galaxy S4 derim çünkü Exynos Octa daha iyi bir işlemci. Bana sorarsan Tegra 4 işlemcili telefonları bekle çok daha iyi telefonlar geliyor.
  • piyasada bulunmayan bir telefonu seçemeyeceğin için tabikide s4. Ayrıca piyasada her iki telefon olsa bile yinede s4 :)
  • 2 ay sonra ikisini de alacağını sanmıyorum beklenen yeni bomba modeller var çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ki telefonun one x s3 veya onların sevisindeyse s4 e veya one a gerek yok bence. Bu sene telefon alınmaz. İlla alacaksan One derim.
  • Galaxy S3 de kullanan biri olarak bugun akşam iş çıkışı samsung bayiide telefonu inceleme fırsatım oldu , ekran inanılmaz canlı ve kamerası çok güzel , telefon akıyor diyebilirim, onun haricinde kullanıcı olarak 10-15 dk felan kullandım s3 le arasında kamera, ekran kalitesi ve biraz akıcılık haricinde aman aman bi fark göremedim(2000 lira vermeye değicek) , yani iphone 4 - iphone 4s farkı nasılsa bu 2 cihazda öyle , sanırım s4 almaktan vazgeçtim diyebilirim 2-3 ay bekleyip 1600 seviyesine geldiğinde almak istiyorum yada htc one geldiğinde 1/1 incelerim beğenirsem onu alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangl261

zevk meselesi ama galaxy s4 kamerada işlemcide hafiflikte yazılımda çok daha iyi

yazılım ?
  • Ben HTC One'ı tasarım olarak çok beğendim. Hoparlor konusunda az buz biliyosunuzdur çift hoparlör olması, BoomSound özelliği benim için önemli. Müzikle ilgileniyorum aktif olarak kullanırım bu özellikleri. Ama bunun dışında çok fazla oyun oynarım kafama takılan da bu. Oyun performansında ikisini karşılaştırırsak sonuç ne olur? Daha iyi telefonlar gelicek derken açıklanan bi sistem ve ya telefon var mı iyi diye kast ettikleriniz arasında? Bilmediğim için soruyorum uzak kaldım bu ara baya. Şu anki telefonumun değilmesi gerek artık Nokia E5
  • Oyun için telefon alacaklar bu sene cihazlar full hd ekranın ağırlığını hissedecek. Oyun konusunda beklemeniz gerekir.

Orta seviye oyun, ileri düzeyde program amfi destekli ses çıkışları ve daha keskin ekran için hTC one derim. Ancak işlemci frekans saat hızında 0,2 gibi bir s4 üstünlüğü var. Sırf performans ise şu anda en performanslı telefon s4 gibi duruyor. Ama şahsen kalite ile harmanlanmasını 0.2 gibi düşük bir farka değişmem. Ayrıca önümüz yaz ve dışarıda olacağım. Amoled ekranlar güneş altında neredeyse yok oluyor. Bu yüzden samsung'a mesafeliyim.

Tercihim hTC One olacak.
  • ben s4 derdim fakat ısınma sorunu, ghosting gibi şeyler çıkıp duruyor. htc one'da bunlar olur mu bilinmez ama olmazsa htc one daha iyidir. zaten performansları yakın olacak. büyük ekran, değişik yazılımsal eklentiler isteyen s4 alır. malzeme kalitesi dersen htc one... ama malzeme kalitesi eldeyken fark edilir. yere düştüğündeki durumları önemli diyorsan htc one'ın kasası çizilebilir gibi geliyor bana. s4'ün de ekranı kırılabilir gibi geliyor. bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.