Şimdi Ara

Samsung s5 replika hakkında?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere piyasada replika telefonlar var bir gün telefonculara bakmaya gittim 1.kalite samsung s5 lere inceledim hafif kibar akıcı cihazlara benziyor ama ölü pixel şarj konusunda güvenilir olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz bu cihazlar hakkında 350.tl vermeye değermi?

• Aman Replika alma arka planda uygor,uygulama çalışınca patates oluyor,sar değeri yüksek kulağında patlar.Lumia 520 bak çok daha iyi ikinci el falan.
  • Replikalardan uzak dur. Sonra basın agrir. 3-5 ay sonra imein ucar. Telefon elinde patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replika alma gidip adam.gibi bir cihaz olmadi para yoksa 2.el al temiz al kullan hatta sonra satarsin bile,ama replika bi sekilde elinde patlar ve bataryalari cok kalitesiz gdm gibi.

• ne önerirsiniz?
  • replika almayın hocam. hem kalitesiz ürünler oluyorlar zamanla bozuluyor telefon takılarak ilerliyor.
    hem bataryaları kötü oluyor elinizde falan patlar, patladığıyla kalır bir şey de yapamazsınız.
    ayrıca merdivenaltı olduğundan sar değerleri çok yüksek oluyor.

350'liraya android kullandırıyor adamlar şekil itibariyle de gayet aynısı kabul ama risk alınmaz.
    350'nin üstüne 150 daha koyup bir lumia alın derim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

replika almayın hocam. hem kalitesiz ürünler oluyorlar zamanla bozuluyor telefon takılarak ilerliyor.
    hem bataryaları kötü oluyor elinizde falan patlar, patladığıyla kalır bir şey de yapamazsınız.
    ayrıca merdivenaltı olduğundan sar değerleri çok yüksek oluyor.

350'liraya android kullandırıyor adamlar şekil itibariyle de gayet aynısı kabul ama risk alınmaz.
    350'nin üstüne 150 daha koyup bir lumia alın derim ben..

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHpTeaM

Arkadaşlar bilindiği üzere piyasada replika telefonlar var bir gün telefonculara bakmaya gittim 1.kalite samsung s5 lere inceledim hafif kibar akıcı cihazlara benziyor ama ölü pixel şarj konusunda güvenilir olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz bu cihazlar hakkında 350.tl vermeye değermi?

Sakın replikadan uzak dur elimde replika s4 var 1. Kalite cihazın status bar yok oldu yeni telefon alcam kötü olsun orjinal olsun

• Lumia 520,525,620,625,butcenize hangisi uygunsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o telefonlara güven olmaz paran boşa gidebilir alacaksan aldığın yerden emin ol araştır özellikleri gerçeği göstermiyor.Satıcılar neredeyse orjinal telefonmuş gibi gösteriyorlar.Kamerası katilesiz olup bazılarının gps,iwifi,imei sorunları olabiliyor. Rom bulması da zor.Replikaların elden çıkarmasıda zor oluyor ikinci elinide düşünmek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.