Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun serviste yüklenecek, bakalım ne yüklicekler..

quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

Orijinalden alıntı: egeeem

arkadaşlar herkese selamlar. bende samsung star kullanıyorum uzun zamandan beri. sizden ricam en iyi versiyon hangisi? S5230CEIF5 mi , S5230XEII4 mü , S5230XXIG4 mü? yardımcı olursanız çok memnun olurum. herkese şimdiden teşekkür ederim.

S5230XEII4 oldugunu kullanan arkadaslar soyluyor ancak bu fırmwire ıngılızce.Turkce olarak en yenısı ve en ıyısı benımde suan kullandıgım S5230XXIG4 bu versıyon
  • güncellemlerle güzelleşmiş telefon.
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşım. çok sağol. arasında ne gibi farklar var bilgin var mı? çok önemli farklar mı yani

Arkadasım ben ıngılızce verısyonunu yuklemedım ancak arada cok fark olacagını zannetmem
  • quote:

quote:

teşekkür ederim arkadaşım. çok sağol. arasında ne gibi farklar var bilgin var mı? çok önemli farklar mı yani

Arkadasım ben ıngılızce verısyonunu yuklemedım ancak arada cok fark olacagını zannetmem

arada okadar fark olmuyor sadece menu falan çift sekme oluyor okadar fazla birşey değişmiyor
  • Bugun servisten aldım teli yeni yazılımla.. sonu 6 ile biten versiyon yüklenmiş, çift sekme olmuş menu.. daha önce kullanmadıgımdan teli bilemiyorum başka hangi iyileştirmeler var..
  • bızım tel ne zman olacak bakalım gercı servısı bıle aramıyorum beklıyorum 30 iş gunu dolsun dıye ama bakalım artık
  • Demek gerçekten anakart zarar görebiliyormuş yazılım yüklerken.. Nasıl bir yazılım bu yaw.. nokianın yazılımı bir tıkla iniyor netten..

quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

Burdan attıgımız versyonlar yüzünden telefonun anakartının yanması gibi bir durumun oluşması çok saçma. Tamamen servislerin kalitesizligi. Yazılım yüklenirken Telefonun anakartımı yakılırmışya

bende aklıma yatmadı ama aynı sey arkadasında basına gelınce ve servısler sanırım aynı degıl ama anakartın yanması gercekten cok sacma beklemekten baska yapıcak bısı yok sansımıza...

• Arkadaslar Daha oncede telefonumu guncelledım cıft sekme oldu ama javalar yuklenemıyordu..
    Son cıkan versıyonlarda Türkçe cift sekme ve sorunsuz java yuklenebılen fırmwıre warmı?? Java yuklenmemesı cok kotu oldu cunku ınternet paketım bıtti :(:( Boyle bı fırmwıre warsa acıl yazarmısınız
  • Arkadaslar bugun 5233 wifi modelini aldım. Bu guncelleme nedir. ben nsaıl bakabılırım hangı firmware yuklu nasıl bakabılırım. Birde bu bahsedilen gncellemeyi yapsak ne farklılıklar oluyor. Bide benım cd yi note book okumadı ama samsung sitesinden modelimi secince yazılım yok diyor. bu programı konunun ılk sayfasında verılen lınkten de ındıremıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Arkadaslar bugun 5233 wifi modelini aldım. Bu guncelleme nedir. ben nsaıl bakabılırım hangı firmware yuklu nasıl bakabılırım. Birde bu bahsedilen gncellemeyi yapsak ne farklılıklar oluyor. Bide benım cd yi note book okumadı ama samsung sitesinden modelimi secince yazılım yok diyor. bu programı konunun ılk sayfasında verılen lınkten de ındıremıyorum.

Arkadasım samsungun sıtesınde bu fırmware lar yok.Senın telefonun versıyonu ogrenmek ıcın *#1234* yapatrsan gorebılırsın.Ancak senın kı yenı wifi versıyon oldugu ıcın ben tavsıye etmem.Neden dersen bızım fırmware icinde wifi destekliyormu bılmıyorum.Eger menun cıft sekmelı ve javalr yuklenıyorsa hıc bu ıse gırısme
  • quote:

quote:

Arkadaşlar XX var bende turkce sımdı yenı bır versıyon gordum nette burda paylasayım dedım ben bırazdan deneyecem.Sonucu yazarım

S5230XXIG4
    http://www.4shared.com/file/128313882/33d1b325/XXIG4_open.html

Arkadaslar yukledım.Turkce en son versıyon suan bu.cıft sekme hızlanma bu modelde de var.Ben ınternete telefondan gırmedıgım ıcın browser da hız nasıl bılmıyorum.

bu versiyonda java programlar oyunlar filan sorunsuz yükleniyormu??

• ya ben bu sizin dedeiniz programları indirdim. firewireleri indirdim elimde pc stdo3,1 var ama telefonla bağlantı yapamıyorum bi yardım edermisiniz? bide bn S5230XXIE7 S5230XXIF3 bunları indirdim yardımcı olursanız hangisini yükleyim pc telefon bağlantıısnı nasıl yapıcam ?
  • Arkadaşlar şu an kullanılan çift sekmeli Türkçe destekli yazılımlar için java sorunu sadece PC den yükleme yapılırkenmi sorun çıkartıyor. Yani JAVA programını telefondan nete bağlanıp doğrudan indirince yüklemede sorun çıkıyormu? Yoksa hiç bir halükarda java yükleyemiyormuyuz?

Son olarak da en iyi olarak tespit ettiğiniz Türkçe destekli yazılım sürümü hangisi?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blumer

Arkadaşlar şu an kullanılan çift sekmeli Türkçe destekli yazılımlar için java sorunu sadece PC den yükleme yapılırkenmi sorun çıkartıyor. Yani JAVA programını telefondan nete bağlanıp doğrudan indirince yüklemede sorun çıkıyormu? Yoksa hiç bir halükarda java yükleyemiyormuyuz?

Son olarak da en iyi olarak tespit ettiğiniz Türkçe destekli yazılım sürümü hangisi?

Teşekkürler.

Internetten ındırdıgınde sorun cıkmıyor ama pc den fılan atıp kurmaya calıstıgında kurulmuyo
  • bana yardım etcek kmse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumincaya

bana yardım etcek kmse yokmu

ıcınden cıkan cd de usb driver ı olması lazım onu kurdun mu
  • ben aldıgımda icinden cd filam hiç bişe çıkmadı netten indirdiğim bi kaç pc stdo ile denedim onlarlada olmadı arakdaşın 1.inci sayfada verdiği programı indirmeye çalıştım inmiyor sayfa açılmıyor eğer sizin elinizde telefona uyumlu varsa upload yaoarmısınız?
  • yaptım arkadaşlar şunun yükledim S5230XXIF3 türkçe var iyi sürümmüdür yada sizin tavsiye edeceğiniz başka sürüm warsa onu yüklyim cvp bekliyorım.
  • merhaba arkadaşlar.

bende bu telefondan önce w810i vardı telefona atmadığım yazılım patch vkp kalmadı telefon çok güzel oldu.

şu aldığım samsunga bir yazılım da ben atayım dedim. galiba bende kaşındım.

öneki versiyonum: S523ajvie7 idi.

tamam XEIG4 VEYA XEIG6 ÇOK İYİ SÜRÜMLER OLABİLİR AMA MALUM TÜRKÇESİ YOK.

O HALDE ESKİ SÜRÜMÜMÜ DE BULAMIYORUM AMA ONA YAKIN BİR SÜRÜM YÜKLEDİM HERHLADE EN İYİSİ BU OLSA GEREK.

O DA ŞUDUR: 5230CEIF5 ÖZELLİĞİ : TÜRKÇE , JAVA YÜKLENEBİLİYOR, AMA SEKMELİ DEĞİL. YANİ İLK VERSİYONA ÇOK BENZİYOR. YANLIZ HASSASİYETİ BİRAZ DAHA ARTTIRILMIŞ BİR DE YENİ WİDGET VE OYUNLAR KONULMUŞ.

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-s5233a-flash-atmak-yazilim-silmek-244217.html

HERKESE KOLAY GELSİN.

• ŞİMDİ BİZİM SORUNUMUZ ŞUDUR:

Herkesin telde olmasını istediği şu 3 şey:

*Türkçe ve türkçe T9

*sekmeli olması

*java uygulaların hemen yüklenebilmesi.

Şimdi elimizde ne ler var bakalım:

XE LER --> ÇİFT SEKMELİ | J AVA OK | TÜRKÇE DEĞİL.

XX LER --> ÇİFT SEKMELİ | JAVAÖZÜRLÜ | TÜRKÇE .

AJVIG2 --> ÇİFT SEKMELİ | JAVAÖZÜRLÜ | TÜRKÇE

AJVIE7 --> TEK SEKMELİ | JAVA OK | TÜRKÇE -->İLKEL VERSİYON VE HATALAR İÇERİYOR.

CEIF5 -->TEK SEKMELİ | JAVA OK | TÜRKÇE -->İLKEL DEĞİL DEĞİL AMA ONUNDA EKSİKLİKLERİ VAR.

ANCAK GÖNÜL İSTERKİ XEIG4 ÜN AYNISI OLSUN AMA TÜRKÇE OLSUN .
    PEKİ ACABA BİZ YAPAMAZMIYIZ..

MESELA DENEME YANILMA YOLU İLE DİL DOSYASININ HANGİ DOSYADAN ALINDIĞI BULUNSA XEIG4-6 İLE TR DİL DESTEĞİ OLAN DOSYALAR BİRLEŞTİRİLİP DENENEBİLİR.

SANKİ BANA DİL İLE İLGİLİ UNSURLARI TAŞIYAN RC1 UZANTILI DOSYA VEYA apps_compressed.bin DOSYASININ İÇİNDE BİRŞEYLER . BUNLARI KURCALAYINCA ORTAYA İSTEDİĞİMİZ ÖZELLİKTE BİR YAZILIM ÇIKABİLİR. BENCE ARKADAŞLAR BUNUN ÜZERİNDE ÇALIŞMALIYIZ.

---------------------------------------
    BU ELİMİZDEKİ FİRMWARELERİN HARMANLANMASI İLE İLGİLİ ÖNÜMÜZDE ÜÇ YOL VAR :

1-) TÜRKÇE DİLİNİ XEIG4 veya 6 NIN İÇİNE ATMAK

2-) XEIG4 Ü WİNİMAGE İLE AÇINCA FSS NİN İÇİNDEN JAVA SERTİFİKALARIYLA İLGİLİ ŞEYLER ÇIKIYOR GÜVENKLİK İLE İLGİLİ ONLARDAN BİR TANESİ BUNA SEBEP OLUYOR ONU SİLSEK DE TELEFONA ATSAK GÜVENLİK PROBLEMİ SANKİ ORTADAN KALKAR .

3-) CEIF5 İN İÇİNE XEIG4 ÜN İÇİNDEKİ .FSS UZANTILI DOSYAYI ATIP CEIF5 İ ÖYLECE FLASHLAMAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki220 -- 31 Ekim 2009; 22:07:00 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.