Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S5230XEID7 3607 скачек
    S5230XEIE5 6177 скачек
    S5230XEIG1 862 скачек
    S5230XEIG2 4801 скачек
    S5230XEIG4 4877 скачек
    S5230XEIG6 3581 скачек
    S5230XEII2 8074 скачек
    S5230XEII4 2673 скачек

s5230xeıı4 te çıkmış

htt-p:-/-/- -> firmware.javer.sgh.ru
  • arakdaşlar bende 1 tane firmwire buldum ama artık bn indremiyom kotalı oldugumdan dolayı 2 tanesi fw nin forumda mevcut bi bakarsanız sevinirim indirip yüklyen olursa söylerse seviniriz.http://www.rapidgsm.com/samsung/samsung-s5230-firmware-download-free/
  • arakdailar bende bir sorun oluştu telfonum mesaj göndermiyor ama şebeke çekiyor arama yapınca kendi kendisine telfonu kapatıyor bi arıyor bi aramıyor telefon nanayı yedi galba
  • - w-w- w.forum.halohalo.pl/viewtopic.php?t=2673&sid=157d246263a2bfd1b914c28c3222e727

ve

---chomikuj.pl/Lajfmaster?fid=154609123

başka firmware ler var
  • arkdaşım verdiğin linkten orange adlı fw yi indirdimsadece telefon tek sekme hızlı java destekli ekranda alta çıkan 3 tane yer vardı tuşlar menü defter filam diye orası 4 lenmiş ara adres defteri mesajlaşma menü eklenmiş güzel bi sürüm eğer eskiye dönmek isteyen olursa bunu yüklesin bence.
  • noldu arkadaşlar neden herkesın telefonu servıste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvo360

noldu arkadaşlar neden herkesın telefonu servıste

Dikkatli yukleyenlerın hıcbırı servıste degıl vede servıse yukledıp garantısı bozulmasın sıyen arkadaslar servıse verıyor.Yoksa ben bu gune kadar 4 5 kere yukledım hıc bır sorunum olmadı hatta melıhcan arkadas benden daha fazla yukleme yapmıstır
  • aynı şekilde bende yükledim hiç sorun olmadı şuan çok güzel takır takır kulanıyom ama telefona attıgımız fw ler telefonu garanti dışına çıakrtıyormuş
  • xeig4 versiyonu kullanıyorum şu an. sizce xeii4 versiyonu xeig4 ten iyi midir?
  • hocam bu iki versiyonda ingilizce neden bunu yüklüyorsunuz ki.
  • menünün çift sekmeli olması rahat oluyo:) zaten ingilizce kullanıyodum bi farkı yok benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

Orijinalden alıntı: Salvo360

noldu arkadaşlar neden herkesın telefonu servıste

Dikkatli yukleyenlerın hıcbırı servıste degıl vede servıse yukledıp garantısı bozulmasın sıyen arkadaslar servıse verıyor.Yoksa ben bu gune kadar 4 5 kere yukledım hıc bır sorunum olmadı hatta melıhcan arkadas benden daha fazla yukleme yapmıstır

Evet kardeş şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşmadım maşAllah canavar telefon canavar :) Yeni versyon çıksada yüklesek

quote:

Orijinalden alıntı: metarothx

menünün çift sekmeli olması rahat oluyo:) zaten ingilizce kullanıyodum bi farkı yok benim için

Aynen kardeş telefonu aldıgım 2. haftasından beri ingilizce kullanıyorum Türkçe versyon oldugu halde hiç sıkıntı çekmedim kullanmak adına hatta iyi bile oluyor millet eline alıp oyuncak gibi kurcalıyordu ingilizce oldugu için menüye bakıp geri koyuyorlar

XII4 Versyonu en son versyondur XEG4'den daha yeni bir sürümdür haliyle daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 10 Kasım 2009; 22:36:52 >

• melih sana bir sorum olacak telefonum bugün sapıttı giriyorum telefona pin girerken dokunmatik ekran işlemiyor dünden belliydi arklarla mesajlaştıktan sonra bi süre sonra yavaşlayıp donmaya başlıyordu şimdide hiç açılmıyor ne yapim servise mi verim acaba ne kadar tutar fw attırmak
    garantisi yok da ablam yurtdışından getirmişti
    ayrıca normal avrupa fw leri atarlar mı türkçe fln olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

melih sana bir sorum olacak telefonum bugün sapıttı giriyorum telefona pin girerken dokunmatik ekran işlemiyor dünden belliydi arklarla mesajlaştıktan sonra bi süre sonra yavaşlayıp donmaya başlıyordu şimdide hiç açılmıyor ne yapim servise mi verim acaba ne kadar tutar fw attırmak
    garantisi yok da ablam yurtdışından getirmişti
    ayrıca normal avrupa fw leri atarlar mı türkçe fln olmasın

Bu konularda pek bilgim yok açıkcası yalnış bilgi vermeyeyim normalde serviste versyonu ücretsiz atıyorlarmış ama sen yurt dışından getirtmişsin kayıt yaptırdıysan bir servise sor yada bilen kişiler yardımcı olur forumda umarım. Elektronik cihazlarda böyle sorunlar olabliyor ne yazıkki bende geçenlerde harddisk almıştım bozuk çıktı servise yolladım yenisini verdiler işte dedigim gibi sorunlu olabilir servise sormak lazım.

• bugün hiç iyi günümde değilim offf ben en iyisi samsung ana konuya soru konusu açim belki telefon tamirci arkadaşlarımız bişiler yazabilir
  • bende yükledim version telefon sapitti ve hiç açılmadı servise gönderdim.
  • Bende telefonu servise verdim yaklaşık 9 10 gün felan oldu en yeni versiyon u yüklemek için gönderdim.Aslında hiçbir sorun yoktu telefonda ama içim rahat etmiyordu sonunda orjinali her zaman iyidir.
  • Nasıl oluyorda orjinal üstünde gelen sürümü bulamıyoruz bu forumdan hiç mi kimse samsungda filan çalışmıyor da bir usb ye atıp intenete atıpta paylaşmadı bu zamana kadar anlamadım yani ne diyeyim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Nasıl oluyorda orjinal üstünde gelen sürümü bulamıyoruz bu forumdan hiç mi kimse samsungda filan çalışmıyor da bir usb ye atıp intenete atıpta paylaşmadı bu zamana kadar anlamadım yani ne diyeyim artık

O sürümü bulana kadar malesef servis le uğraşıcaz yapıcak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Nasıl oluyorda orjinal üstünde gelen sürümü bulamıyoruz bu forumdan hiç mi kimse samsungda filan çalışmıyor da bir usb ye atıp intenete atıpta paylaşmadı bu zamana kadar anlamadım yani ne diyeyim artık

Servısde daha farklı seylerle flash(versıyon) atıyorlar ve dosya uzantısı farklı oluyor bızde de servıstekı aletler olmadıgından flash atılmıyor orjınal surumle..Samsung da cok ozurlu cıktı bı fırmwıre cıkarmadı sıtesınden nokıa olsa sımdıye 5 aya 5 fırmwıre cıkarmıstı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.