Orjinal firimware degil bu bizimki jv daha önce görmüştüm bu versyonu denemedim sen denedinmi ?
hayir denemedim bende rus sitesinde aldim orjinal yaziyordu.
arkadaslar,ben de bu aksam sizin araniza katildim......ben Makedonyada yasiyorum ve telefonu dukkanda acinca cok sasirdim cunku telefon turkce olarak acildi.versiyonu ise hatirladigim kadariyla (cunku su an dolumda te.) S5230XEII numerik olan son rakami ise hatirlayamadim sontra tam olarak yazarim.ancak ilk izlenimlerim cok guzel ve olumlu ,cunku dokunmatigini cok begendim...tam versiyonu size daha sonra soylerim ve en son mu yok sa en eski versiyon oldugunu artik siz arkadaslar soylersiniz........onceden tesekkurler....
quote:
Orijinalden alıntı: yusufdj
quote:
Orijinalden alıntı: melihcan00
quote:
Orijinalden alıntı: yusufdj
orjinal s-5233A firmware
S523AJPIE9
GT gelen orijinal firmware-S5233 Türkiye için. Bu donanım yazılımı desteği ve Arapça dilidir. özellikle Hindistan ve Arap ülkeleri için üretilmiş.
Orjinal firimware degil bu bizimki jv daha önce görmüştüm bu versyonu denemedim sen denedinmi ?
hayir denemedim bende rus sitesinde aldim orjinal yaziyordu.
Arkadasım bunların hepsı orjınal zaten.Arkadasın kastettıgı turkıye ıcın gecerlı olan orjınal suru.Bizim turkıyenın orjınal surumlerı dıkkat edersen s5233AJV diye baslıyor senın buldugun AJP.AJ ıle baslayanlar ortadogu yazılımları.Garantı gecerlı olması ıcın yukledıgın AJV ıle bslaması gerek.Yoksa AJ ıle baslamayıp turkce olan dogu avrupa yazılımları da var
arkadaslar,ben telefonu dun aldim S5230 star (wi-fi yok) ,ancak bu forumda takip ettigim kadariyla benim versiyona hicbiryerde rastlayamadim.bu bahsettigim versiyon S5230XFII3 turkce dil mevcut... bu versiyon yeni mi yoksa eski mi?ben su ana kadar hic bir problem yasamadim...bilgisayardan java programlari indirip telefona kuruyorum,ses kaydedicisi var daha mesela bir cok uygulamasi var ama sizde boyle mi yoksa baska turlu mu bilemiyorum...onun icin versiyonun guncel olup olmadigini ogrenmek istiyorum....s5230xfii3.
merhaba arkadaşlar cihazim bugun garantiden geldi çift sekme menu java yukleniyor ve biraz daha hizlanmiş. version : s523AJVIG6
ya burdan versiyon atıp garantiye yollayan varmı yani garanti kapsam dışına çıkmış diye bir cevapla karşılaşan varmı içinizde?
ben garanti belgesine baktım servis dışındaki yazılım güncellemelerinde garanti dışına çıkıyor.en iyisi gidip telpaya yaptırmak. 20 tl için risk etmeye değmez.
Sonunu düşünen kahraman olmaz :D nette konu içinde çok güzel versyonlar var hem misal ben işimi gücümü bırakıp samsung bayine gitme imkanım yok benim için en iyi çözüm kendim güncellemek oldu.
evet daha iyi versiyonlar mevcut internette ama kahraman olmaya ihtiyacım yok:) telefon garantiye ihtiyac duyacak bir telefon en 2 yıl kullanmayı hedeflediğim için riske atamam garantiyi:)
merak etmeyin kardesler benim su anda kullandigim S5230star,8nci telefon samsung markasinin ise 5 ncu telefon.....(u600,f480,d880 ve i900 omnia) ve bunlarin arasinda en hassas olan u600 u en uzun yaklasik 13 ay kullandim ve inanin en kucuk bir problemim olmadi soyulma problemi dahi olmadi.....onun icin siz takmayin garantiye falan keyfinize bakin.........cunku bu telefonlar cok sik bozulmuyor.haa sunu belirteyim ki bizde tum marak telefonlara (cin markasi haric) garanti 1 yildir.sizdeki gibi 2 yil garantili olan telefon bizde hala yok......saygilar ve selamlar herkese.
quote:
Orijinalden alıntı: levis_mk
merak etmeyin kardesler benim su anda kullandigim S5230star,8nci telefon samsung markasinin ise 5 ncu telefon.....(u600,f480,d880 ve i900 omnia) ve bunlarin arasinda en hassas olan u600 u en uzun yaklasik 13 ay kullandim ve inanin en kucuk bir problemim olmadi soyulma problemi dahi olmadi.....onun icin siz takmayin garantiye falan keyfinize bakin.........cunku bu telefonlar cok sik bozulmuyor.haa sunu belirteyim ki bizde tum marak telefonlara (cin markasi haric) garanti 1 yildir.sizdeki gibi 2 yil garantili olan telefon bizde hala yok......saygilar ve selamlar herkese.
Arkadaslar garantı konusuunda sorun olacagını zannetmıyorum tabıı telefonun acılmaması gıbı bır sorun olmazsa.Sız kullanın bu garantı dısı kalacak versıyonları.Bir sorun oldugunda Türkiye için geçerli olan yazılımlardan bırını oncekı sayfalarda bır arkadas vermıstı onu yuklersınız oyle goturusunuz garantıye.Haa yazılımı atarken bır sorun cıkarsa o zaman baska.Ama adamlar para ıle guncellıyorlarsa yazılımıda para ıle yuklerler nasıl olsa garantının bır anlamı yok o zman yazlım konusunda
Bende yabancı bir versiyon yüklemiştim 5230 a göre olan ama servise verdiğimde garanti dahilinde hiçbir ücret ödemeden orjinal Türkçe versiyon attılar.Ama versiyon yüklemeye merak salan arkadaşlar için bir kaç değişiklik için orjinal versiyonlarınızı bozmamanızdır.Ben yüklemek zorunda kalmıştım telefonda biraz hızlanma gibi değişiklikler farkettim ama eğer durduk yere versiyon yükleyecekseniz yüklemeyin en azından kendiniz tehlikeye gireceğinize serivse verin onlar en güncelini atıp size tekrar yollarlar içiniz rahat eder.
Merhaba ,
Ben Ingilere'den Samsung s5230 Tocco Lite modelini getirdim. Turkcell'den de internet paketi satin aldim ama internete baglanamiyorm ve telefon Turkiye'de olmayan bir model oldugu icin ne Turkcell nede Samsung Turkiye internet ayarlari icin destek vermiyor. Bana onerebileceginiz bir yol mevcut mu?
Saygilarimla, Okan
quote:
Orijinalden alıntı: okanbak
Merhaba ,
Ben Ingilere'den Samsung s5230 Tocco Lite modelini getirdim. Turkcell'den de internet paketi satin aldim ama internete baglanamiyorm ve telefon Turkiye'de olmayan bir model oldugu icin ne Turkcell nede Samsung Turkiye internet ayarlari icin destek vermiyor. Bana onerebileceginiz bir yol mevcut mu?
Saygilarimla, Okan
Hocam bendede bu sorun var. LÜTFEN birisi yardım etsin... Kimse internet kullanmıyormu bu telefonda ?
Profiles Create Set name: Turkcell MMS Access name:mms Auth type:Normal User ID:mms Password:mms Protokol:HTTP Home URL:http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms Proxy AdDresS: 212.252.169.217:8080 Linger time(Sec):90 Advanced setting Statik IP:İşretlenmeyecek Statik DNS:İşaretlenmeyecek Trafik Sınıfı: Subscribed Message size:300 KB Auto resize image:300 KB Creation Mode:Free
BU AYARLARI BİZZAT DENEDİM UYGULADIM İNTERNETE GİRİLİYOR VE MULTİ MEDİA MESAJ ÇEKLİYOR.
Hocam çok sağolsun yaptım. Giriyor internete... Türkcell 100 MB'lık internet paketi var.
Biraz yavaş sanki ?
Youtubeye giremiyorum. Mahkeme engeli diyor. Nasıl o engeli aşacağız telefonda. Videoları felan oynatır sanırım ? Telefondan *#1234# yaptığımda;
<SW VER > S5230MMIE1
nasıl bu ? Telefon yurtdışından geldi.
ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Arkadaşlar bu arada 2 sorum daha var...
Google maps nedir, ne işe yarıyor. Uygulamalar - Oyunlar ve daha fazlası - Google maps açtım... Koşulları felan yüklüyor bekleyiniz dedi. Bekledim ama Şebekeye erişilemiyor diyor. İnternete az önce girdim. Onu nasıl kullanabilirim...
Diğer sorum; Gizlilik klidinde 6 - 7 tane kısım var sanırım. Oraya ekleme yapabilirmiyiz ? Dosyalarım kısmı diyor ama ben dosyalarımda sadece " RESİMLER " veya " FOTOĞRAFLARIM " kısmına şifre koymak istiyorum. Mümkünmüdür ?
3))) Telefona, uygulama, oyun vs. öneriniz varmı. Bulutut ile gönderdim bi .jar uzantılı oyun. Diğer dosyalar kısmına aldı. Açim dedim desteklenmeyen biçim dedi.
TEŞEKKÜRLER.
Biraz fazla mesaj yazdım arkadaşlar kusura bakmayın lütfen... Yazete'den kurtlar vadisi fragmanını izlim dedim açmadı. FLASH yanındada 9 var idi. Ne yapmam gerekiyor. Üzerine tıkladım gitmiyor bi yere. TEŞEKKÜRLER.
arakdaşlar size bir link göndercem 71 mb lık buna bakın S523AJVIE7 versiyonu yabancı bir siteden adamlarla konuşarakdan bunu yolladılar bana öncedende buradan bir kaç arkadaşda onlara mesaj atmış onlarada yollamışlar bu en son veriyonmu bilmiyorum bi ilgilenen arkadaşlar baka bilirmi şuna ?
arakdaşlar size bir link göndercem 71 mb lık buna bakın S523AJVIE7 versiyonu yabancı bir siteden adamlarla konuşarakdan bunu yolladılar bana öncedende buradan bir kaç arkadaşda onlara mesaj atmış onlarada yollamışlar bu en son veriyonmu bilmiyorum bi ilgilenen arkadaşlar baka bilirmi şuna ?
bunun uzantıları farklı oldugundan fazlada tecrubem olmadıgından atamadım uzantılarını degıstırıp atabılırdım ama rıske etmedım daha tecrubelı ve rıskı seven warsa denesın derım =)
uzantıları farklı derken anladmım nasıl yani? :S ben daha indirmedim yüklemedim telefonun yedeğini filam almadım . sanırım garantidede atılan versiyon budu yanılmıyorsa herkes bunu birde 6 lı bişe var onu arıyordu